Wka

Hur kan man vara en cool nörd

Efter att ha läst denna guide, har du allt du behöver veta (förhoppningsvis) att ha ett spännande socialt liv och må bra om dig själv utan att ge upp de saker som du älskar, oavsett om de kan vara videospel, anime, rollspel, miniatyrer, etc. tro det!

Steg

Hur kan man vara en cool nörd. Var stolt över vad din särskilt intresse är, du behöver inte följa vad någon annan tycker är coolt.
Hur kan man vara en cool nörd. Var stolt över vad din särskilt intresse är, du behöver inte följa vad någon annan tycker är coolt.
 1. 1
  Var stolt över vad din särskilt intresse är, du behöver inte följa vad någon annan tycker är coolt.
 2. 2
  Oroa dig inte passa in, att vara unik säger att du inte är rädd för vad andra tycker om dig. Det ger människor en bra känsla av djärvhet om dig.
 3. 3
  Behåll din vanliga vanor etc läsa manga och titta på anime,., Men låt inte din besatthet går till härjar ytterligheter vid den punkt då det är allt du pratar om.
 4. 4
  Vad du bär inte bedöma vem du är, slår din stil upp en dag. Du kan klä upp i en tröja och khaki byxor och den andra dagen du kan bära samtalar med en avslappnad t-shirt. Om du vill se cool prova, Bära några söta grafiska tees som är monterade. Inga baggy tees här! Prova Hello Kitty, tees som säger "I ♥ Nerds" och sånt.
 5. 5
  Aldrig tro på vad andra säger om dig. Bara vara du. Världen är för stor för alla att gå i en riktning.
 6. 6
  Var öppen. Se till att du inte är isolerat från omvärlden.
 7. 7
  Bär din flash-enhet. Använd inte fula halsmuffar! Gör din egen med hjälp av ett skosnöre och glitter. (Se till att skosnöre är ren!)
 8. 8
  Om du bär glasögon inte bära stora ettor eller fula smala sådana. Köp några med med tjocka bågar. Om du vill och du behöver inte bära dem du kan köpa några falska sådana på Claires.
 9. 9
  Du kan verkligen göra vad du vill med bottnarna men inte bära slitna jeans om de inte är precis vid knät! De ser trashy.
 10. 10
  Vara bra med datorer. Enkla program är bra. Bara att kunna hjälpa människor. Det kan göra dig trevligare och kan få dig att bli en kull mer populärt.
 11. 11
  Ändra inte din personlighet ändå. vara dig själv.

Tips

 • Om du inte är nördigt och du tror att de är konstiga bara försöka hänga med dem någon gång, kanske du geekier än du trodde, och de kan vara coolt.
 • Musikbandgeeks är en slags gyllene medelväg mellan fullt ut nörd och normal. Även om de kanske inte är så högt upp på nörd skala cosplayers, gamers, etc., är de fortfarande skyldiga att acceptera dig om ingen annan gör.
 • Var sann mot dig själv. Var inte rädd för att säga, "Hej, jag heter (namn här) och jag fortfarande älskar Pokémon!" Om någon tycker att du är en förlorare för att göra din egen sak, de är inte värda din tid. Dock är chansen, de flesta människor kommer att säga, "Hej, jag brukade älska det spelet!"
 • Om du känner att du inte har tillräckligt nördiga vänner i ditt liv, kolla in några lokala konventioner i ditt område. Det är ett bra ställe att umgås med människor som älskar samma saker som du. Dessutom, gallerior har oftast arkader och platser att spela brädspel.
 • Kom ihåg, du är den som bestämmer vad som är coolt och vem du umgås med. Så länge du är säker och nöjd med dig själv att du aldrig kan gå fel.

Varningar

 • Motstå frestelsen att ständigt visa upp din nörd färdigheter. Många nördar känner ofta behovet att kompensera för sin (ibland) brist på kompetens inom sociala områden, sport, etc, genom att visa upp sina omfattande kunskaper om den invecklade klingonska språket, eller den mekanism i vilken kärnan i ett operativsystem interagerar med firmware olika enheter i en dator.
 • Om du är intresserad av att fullfölja en kärlek intresse, akta dig för den fruktade oneitis. Det är mycket bättre att flirta och datum nonchalant, arbeta dig upp till att vara bunden till en individ än det är att ständigt vara orolig för att bli sviken.
 • Det värsta man kan göra som en nörd är att fokusera på ett spel, eller aktivitet. Folk gillar inte nördar som buggar dig om hur de slayed draken i World of Warcraft igår kväll, och alla de andra nätterna. Inte skryta inte om hur du, som en älva, fick en annan nivå, för femte veckan i Dungeons & Dragons-sedan människor inte tror att du har ett liv.