Wka

Hur kan man vara smart och cool på samma gång

Många människor tror att om du är en rak En student eller du gillar att göra datorprogram, du är en nörd. Du kan dock vara smart och samtidigt. Denna guide lär dig hur man förvandlar från en nörd till en helt cool snubbe utan att ändra.

Steg

Hur kan man vara smart och cool på samma gång. Analysera situationen.
Hur kan man vara smart och cool på samma gång. Analysera situationen.
 1. 1
  Analysera situationen. Hur nördig är du? Är du en alls? Vi pratar inte om hur smart du är. Du behöver ta reda på hur människor uppfattar dig, för det mesta. Något töntigt, men mest cool? En vanlig kille med en geeky sida? En total social outcast? Någon du inte skulle förvänta sig att få bra betyg? Låt inte det du reda på i detta steg få ner dig eller göra dig arrogant. Andras uppfattning om dig är inte slutet på världen. Vi bara använder den som ett verktyg för din personliga utveckling. Dessutom är du inte riktigt "nördig". Du är bara smart och du råkar vara i stånd att bilda intressen utan validering av mainstream.
 2. 2
  Lär dig att lyssna. Ibland kanske du inte märker att du pratar och tycker att människor är faktiskt intresserade men de är irriterade eller uttråkade. Om du inte kan komma på något att säga frågar en som inte är alltför lam. De flesta människor gillar att prata om sig själva. Det är bra att vara pratsam och kunna hålla en konversation, men se till att låta den andra personen eller folk pratar - verkligen lyssna när de talar. Öva dina talande färdigheter med människor du känner dig bekväm med, som ett syskon eller granne.
 3. 3
  Prata inte för mycket om ditt privatliv. Om någon frågar vad du vill göra för kul, inte. Bara svara ärligt (oavsett hur nördigt svaret är). Men gå inte in mycket detaljer. Till exempel, om du gillar att göra webbsidor, säg inte "jag gör det bästa webbsidor utan att ens använda några program. Jag gör dem med anteckningsblock eftersom jag memorerade och jag är flytande i javascript, och jag hatar hur den "" redaktörer tvinga dig att följa. Jag gillar också att spela MMORPGs, Warcraft på Dalaran servern, för att vara specifik, bla-bla-bla. " Säg, "Jag gillar att använda datorn och videospel spela." Om de frågar dig specifikt, säger "jag gör hemsidor", eller "Jag gillar att spela Warcraft". Gå inte in på detaljer, om du frågade, eftersom de flesta människor inte bryr sig. De bara gör samtal (något du kommer snart att göra!) Om du spelar en sport eller göra något annat på fritiden, gillar shoppa, gå till stranden, titta på eller äta på din favorit restaurang - kanske du vill att nämna det också, för att tona ned dina "nerdy" fritidsintressen. Se till att du frågar dem vad de tycker om att göra.
 4. 4
  Undvik att få besatt med saker som egentligen inte betyder något. Till exempel, bryr sig inte om ditt antal inlägg på något forum. Eller bryr sig inte om din sidvisningar. Poängen med / samhällen är att dela tankar, ställa frågor och diskutera ämnen, inte har 65.405 inlägg och 485 trådar med 6584 svar. Livet är för kort för att flippa ut om sånt. Gå och få lite frisk luft eller lära sig att spela en istället för att slösa bort din tid med det. Och om det verkligen är så viktigt för dig, du vill antagligen inte nämna att för de flesta människor.
 5. 5
  Inte skryta. Försök inte att säga att du är bättre än någon genom skryt. Du tror att du är cool, men skryt är irriterande, och det gör du irriterande. Var inte en know-it-all som alltid rättar folks grammatik och idéer heller.
 6. 6
  Gör inte meningslösa saker som andra människor märka som "cool." Till exempel, bryr sig mer om kunskap än dina betyg. Fail istället fuska. Ha lite och klass!
 7. 7
  Bortse från vad vissa idioter tycker om dig. Inte ens svara om någon du (om du inte vill leta upp några snippy återkomster ). Du vet att du är cool. Sänk inte din mentalitet till deras! Om de fortsätter att besvära dig, kan du gå bort eller använda en av dessa snippy återkomster och sedan gå därifrån.
 8. 8
  Har goda. Ingenting skriker "NERD!" som gunky tänder, fet hår och alltför små kläder. Det är lite sorgligt att människor lägger så mycket vikt vid, men det är sanningen. För just nu, är det bäst att bara hålla sig frisk och ren för wellness skull. dagligen, borsta,, bära deodorant / antiperspirant och borsta håret. Du kanske vill spara ihop till pengar för att köpa nya kläder om du är trött på människor som gör narr av din. Du behöver inte köpa exakt vad de "populära" barnen slitage, men något elegant och smickrande fungerar bra. Fråga en kompis om du behöver hjälp. Om du har glasögon som du tror förringa ditt utseende en hel del, kan du alltid försöka kontakter. Om du inte kan bära kontakter för någon anledning (känsliga hornhinnor, till exempel), oroa dig inte om det. Massor av riktigt coola och smarta människor bär glasögon. Och oroa dig inte om människor tänker hängslen är töntig. Se alla de perfekt raka tänder på filmstjärnor? De flesta av dem som har haft att göra med år av tandreglering.
 9. 9
  Försök att vara balanserad. Har du en mäktig hjärna men svag och okoordinerad? Bygg upp din styrka och uthållighet genom eller andra dagliga fysiska aktiviteter. Studier visar att daglig motion förbättrar din hjärna och din.
 10. 10
  Klä cool! Du kan vara en nörd i insidan bara inte visa det! Bär coola grejer ut sida! Men att vara smart!
 11. 11
  Vara lätt att prata med personen. Folk gillar att kunna prata med någon smart utan att behöva känna sig dum. Om någons frågar dig något riktigt enkelt för dig som, "Vad är pi?" Gå inte "jag inte berätta...". Du kommer bara att bli en total idiot och super häftig. Säg något i stil med "Här lemme förklara. Det är som... " och när du har förklara enkla formen, säger, "Det verkar svårt men lätt." och när de tackar du säger "Varje gång!" Detta gör dig till en "trevlig kille" som folk gillar och få en ny klarsynt om. Och om folk börja dra nytta av dig, desto bättre! Du kan visa att du är en självständig unge, och du kan hålla dig för dig själv genom att säga något i stil med, "Jag är här för att hjälpa, inte barnet du," Okej! " Hoppas detta hjälper

Tips

 • Bli vän med människor från alla grupper!
 • Försök alltid att lära av andra människor, aldrig räkna med att du vet allt, eftersom du inte!
 • Försök att vara mer och mer än du pratar!
 • Bryr sig inte om vad någon tycker! Ha kul och vara dig.

Varningar

 • Det tar tid för människor att förstå den nya dig, så förvänta dig inte över natten mirakel.
 • och bli inte besatt av din kärlek!
 • Om du tror att du har en Internet-beroende eller är besatt av din dator - överväga att ta lite tid från det eller söka hjälp.