Wka

Hur kan man vara stark efter ett uppbrott

När allt är fel och du bara vill hela natten, det är då du vet att du behöver för att komma över denna ex. Alla upplever heartbreaks, men att vara stark om det är en annan sak.

Steg

Hur kan man vara stark efter ett uppbrott. Aldrig någonsin kör tillbaka till dem eller ringa dem hela tiden.
Hur kan man vara stark efter ett uppbrott. Aldrig någonsin kör tillbaka till dem eller ringa dem hela tiden.
 1. 1
  Aldrig någonsin kör tillbaka till dem eller ringa dem hela tiden. Du kan bara aldrig släppa taget om den där killen / tjejen som lärde dig att. När ni bryta upp, då det händer av en anledning. Förvara inte kalla honom / henne och prata med dem som om ingenting hänt eller försöker få dem att älska dig igen. Det kommer inte att fungera. Det kommer bara få dig att verka svag och klängig.
 2. 2
  Förlåt och. Låt det gå och förblir sval. Låt inte ditt ex se dig olycklig utan dem, det ska bara ge dem den tillfredsställelse och en ego boost.
 3. 3
  Det är okej att på natten. För de första veckorna, det kommer att bli en lång och resan. Så det är OK att gråta. Cry ditt hjärta för faktum. Du kommer att i slutändan eftersom du kommer att tröttna på det och inse att det är en tillfällig fas. Lyssna på sorgliga kärlekssånger. Det kommer att få dig att må bättre och du kommer att inse att du kan relatera till dem ännu mer efter ett uppbrott. Få ut allt och sedan ta itu med det.
 4. 4
  Förbli positivt. Bara för att han / hon gjorde slut med dig eller inte vill ha dig tillbaka betyder inte att du är "värdelöst". Det finns gott om andra människor som vill dig och skulle vara villig att behandla dig ännu bättre än ditt ex. och skrattar. och människor som bryr sig. Inte bara kommer du att må bättre, kommer ditt ex märker hur glad du är och kanske ångrar avvisa dig.
 5. 5
  Lyft upp huvudet högt och gå vidare. Låt inte en relation dra ner trots att det var den bästa du någonsin haft. Det kommer att bli mycket mer, och det är hans / hennes förlust. Du är för bra för dem ändå. Säg till dig själv att. Säg till dig själv att du behöver någon som kommer att behandla dig rätt. Bara vara stark och glömma ditt ex.
 6. 6
  Försök inte att slänga eller har speciella relationer med ditt ex. Det slutar aldrig upp rätt när du bara gå tillbaka till den cykeln. Ja, "att" cykel. Om ni bryter upp och fyll sedan sedan agera alla söta och glada men i slutändan kommer du bara vara förtvivlad och gråta. Ja... denna cykel. Relationer slutar av många skäl.
 7. 7
  Konsultera en vän om du känner dig förlamad eller turneringar. När ditt ex spelar runt med ditt hjärta när han / hon vet att du fortfarande vill ha dem, det är då du definitivt vet att han / hon inte är för dig. Det är OK att känna så, helt normalt. Håll inte dina känslor i, prata med en vän och gråta. Låt dem dig och låta dig ventilera dina känslor. Du kommer definitivt att må bättre.
 8. 8
  Shoppa och umgås. Det kommer att få dig att må bättre att köpa nya kläder så att du kan se ännu mer attraktiva. Inte bara kommer det att öka din, kommer det att öka även din. Ser bra ut gör dig att må bra. Motion är också ett bra sätt att ventilera din frustration och smärta. Umgås med andra skulle hålla dig distraherad från ditt ex, stärka din självkänsla, och hjälper dig att komma över ditt ex. När du är upptagen med andra människor, kommer du att tänka, "Hey! Att vara singel är inte dåligt. Jag får att få nya vänner och ha mer tid för mig själv". och!
 9. 9
  När du saknar honom / henne försöka engagera dig själv eller ta en tupplur det uppdaterar ditt sinne
 10. 10
  Försök inte att arbeta ut saker med ditt ex kommer du bara få dem att tänka att du fortfarande vill ha dem och att de har ditt hjärta.
 11. 11
  Det är okej att börja tycka andra människor efter ett par månader, vilket innebär att du inte kan vänta på att ditt ex evigt. Återhämta sig och sedan gå ut igen.
 12. 12
  Ge det tid, du är hjärta krossat nu, men vänta bara och du kommer att återhämta sig vara glad och du ser du glömma ditt ex.

Tips

 • Inte ångrar några beslut, gå vidare, det är till det bättre
 • Om du missar vänskap från före romantik, hjälper ett år eller mer av separation. Så gör väntar tills både du och ditt förflutna kärlek har hittat nya relationer. Vid den punkt du känner dig lycklig för ditt ex att hon eller han är involverad med någon ny, det är en punkt som riktig vänskap kan tas upp igen. Du måste komma över all din ilska på fritt under separationen och inte längre klandra honom / henne för något och inte längre missa relationen som sådan. Om vad du missar är diskussionerna om favoritböcker eller aktiviteter, så att vänskap kan ha varit stark nog att överleva romantik och dess upplösning.
 • Agera glad och leende (även om du inte är), kommer folk fram till dig och umgås med dig. Ingen vill prata med någon som ser eländig.
 • Umgås med dina vänner eller bara finna tröst i din säng. Det kommer att hjälpa dig att hantera.
 • Gå vidare och gråta! Gråt är bra för din hälsa, så se till att du får ut allt på en natt, kommer du att släppa ut allt det uppdämda stress, ilska och sorg. När du får ut allt, intala dig att du är klar gråter, och redo att gå vidare med livet, så gör det.
 • Skäm bort alla personliga smak och njutning som du avsätter för relationen, något som inte delades. Nu är den bästa tiden att göra alla de små saker på ditt sätt. Har ansjovis på din pizza om du gillar dem. Sova i på helgerna om ditt ex var en tidig utbyggnad som alltid hade planer. Bär favorit kläder ditt ex inte gillar. Häng konst eller affischer ditt ex inte gillar. Lyssna på musiken ditt ex inte gillar. Alla dessa är olika sätt att återvinna sig själv, återuppbygga din självkänsla som en separat individ snarare än hälften av paret

Varningar

 • Efter en Break Up: Kvarvarande "Just Friends". BIG NO-NO! Acceptera att din relation är över är det allra första steget efter en bryta upp, och utan denna insikt du ska vara svårt att gå vidare. Nu är det dags för förnyelse, inte hoppas för försoning. Visst kan det finnas en liten chans att ni två kommer att bli tillsammans igen, men även de mest skarpsinniga "få ditt ex tillbaka" handböcker börjar med denna första enkla steg: ta en paus. Det bör vara en lång paus, ett år eller två. Det är inte känslomässigt säkert att återuppta vänskapen tills du har slutat känna romantiskt om din tidigare partner helt - tills du känner dig nöjd med det om de dejtar någon annan.
 • Undvik att hålla resterna av relationen kringspridda. Hålla saker som ligger runt ditt hus / sovrum som påminner dig om honom / henne inte kommer att hjälpa problemet. Du måste bli av med dem. Kasta bort dem, eller lägg dem i en låda och lägga undan den på vinden, eller under den löst golv ombord på din fritid sovrummet. Hursomhelst, få dem ur vägen och utom synhåll. Ur syn ur sinnet minns.