Wka

Hur man kommunicerar med en kille efter att han förkastat dig

Du gillade honom och han pratade med dig en hel del. Sedan gav du det ett försök, tänkte han aldrig skulle skada dig. Men, du var fel. Du kanske fortfarande gillar honom, och kanske fortfarande vill prata. Det kan vara besvärligt, men om du försöker detta, det kommer att bli bra.

Steg

Hur man kommunicerar med en kille efter att han förkastat dig. Vänta på rätt tillfälle.
Hur man kommunicerar med en kille efter att han förkastat dig. Vänta på rätt tillfälle.
 1. 1
  Vänta på rätt tillfälle. Vänta tills han är bekväm. Det kan ta veckor, eller kanske månader, att samla upp ditt mod, så vänta på den tiden. När du känner okej, kan du gå vidare.
 2. 2
  Anstränga. Sakta börjar sitta närmare honom i klasserna. Stand av honom i rader. Prata med sina vänner. Se till att du blick på honom i klasserna. Och om han stirrar tillbaka, det är en ganska bra chans att han kanske vill prata. Så, få honom att tro att du inte är rädd för att prata med honom. Nu, gå vidare.
 3. 3
  Be dina vänner att sitta med dig och prata med dem som galen. Det kommer att fånga hans öga. Vara rolig och bekymmersfri. Sedan kan du säga något riktigt ditzy, och slog bort det. När han ser dig, börja skratta och säga "Ja, det var verkligen dumt!" och han sannolikt kommer att skratta. Eller, kan du sjunga en sång han vet. Gör honom sjunga också.
 4. 4
  Börja titta på honom mer. Prata med honom. Anstränga. Agera som om han är en av dina vänner.
 5. 5
  Var dig själv! Du kan klä trevligare och allt, men bara hålla i åtanke, kanske han gillar dig för dig mer än du tror!
 6. 6
  Inte ser det som en möjlighet att vinna över honom, ser det som en möjlighet att återupprätta kommunikation och / eller vänskap.
 7. 7
  Efter något så hårt, ge dig själv tid och honom, så att du kan bli av tafatthet. När du är redo, bara att lära känna honom bättre, som en vän. Skicka honom små meddelanden som "vad händer?", Och det kommer att visa honom att ni är coolt. Och vem vet? Kanske försöker vara vän med honom en dag kommer att göra honom falla för dig, och se vad han gått miste om.
 8. 8
  När du väl har börjat textning honom regelbundet, sätta kyssar i slutet av dina texter för att visa att du gillar honom.
 9. 9
  Om allt detta inte fungerar sedan hitta en annan kille du har massor gemensamt med, kanske börja spendera tid med honom på paus och lunch.

Tips

 • Han är en person också. Precis behandla honom som du skulle en vän.
 • Kom ihåg! Vara bekväm med honom, men inte gå överbord.
 • Bara vara vänlig. Så småningom, om han ger antydningar om att han gillar att vara vän med dig, kan du ta upp det ett steg.
 • Försök att inte visa dig som honom, behandla honom som en av dina väninnor!
 • Var inte alltför vänlig mot honom, kanske han tror att du är konstig.

Varningar

 • Om du är vän med killen eller blev vän med honom, ta inte upp avslaget igen. Det gör bara saker lite obekvämt och du kommer att ångra det. Det gör honom bara mår dåligt att han var tvungen att avvisa dig, eftersom du inte var hans typ, och gör att det verkar som att du inte kan släppa taget om det förflutna.
 • Försök att inte ge honom för mycket av din tid. När någon avvisar dig, är det för att de inte är intresserade, och du måste acceptera det. Det kan skada en hel del, men bara hålla i åtanke att han är den som saknas, inte du.

Saker du behöver

 • Humor
 • Ett leende
 • Confidence
 • Själv
 • Nära vänner
 • Förmåga att hantera känslor