Wka

Hur kan man hantera kränkande street tonåringar

Tycker du själv trakasserad av en bullrande skara tonåringar längst ned på din gata? Här är hur du håller dig säker på vägen hem.

Steg

Hur kan man hantera kränkande street tonåringar. Folkmassor som hänger runt gathörn skrika förolämpningar mot människor i allmänhet försöker att få poäng med sina vänner och öka deras ställning i gänget.
Hur kan man hantera kränkande street tonåringar. Folkmassor som hänger runt gathörn skrika förolämpningar mot människor i allmänhet försöker att få poäng med sina vänner och öka deras ställning i gänget.
 1. 1
  Folkmassor som hänger runt gathörn skrika förolämpningar mot människor i allmänhet försöker att få poäng med sina vänner och öka deras ställning i gänget. Gruppen är deras säkerhet och som du är med dig själv, du ses som ett lätt mål att få de desperat behövs kudos.
 2. 2
  Det finns många sätt att sätta ligister bort din doft och din prioritet är att undvika att se ut som ett offer. Oavsett hur stort ett gäng kan vara, om du ser ut som någon som kan vara ett problem för en enskild håna dig, kommer de troligen att lämna dig ensam. Ingen gängmedlem vill bli förnedrad av en främling framför sina kamrater, och kommer mycket sällan riskera det.
 3. 3
  För detta måste du vara säker på, men inte konfronterande. Att vara konfronterande kommer endast åberopa vrede hela gruppen vilket är exakt vad du försöker undvika.
 4. 4
  Tvärtemot vad många tror, ​​är det OK att göra ögonkontakt, men det måste ske på ett mycket specifikt sätt. Du bör titta kort med syfte och övertygelse men inte förakt. Om du väger gruppen upp, kan det ses som ett tecken på styrka för båda parter, och de kommer förmodligen ignorera dig. Men det är viktigt att du inte ser ner på dem (eller åtminstone, låt dem veta att du ser ner på dem), kommer detta att få dem känna sig hotade och de kommer att reagera.

Tips

 • Om tränga du bör ta itu med gruppen genom en person som talade till dig - isolera honom / henne från resten och försöka göra vad de säger att synas på odds med intentionerna i gruppen. Påpeka hur ingen annan är inblandad, och att resten av gruppen bara hade en lite kul tills din angripare började mima (se till att du inte förolämpa resten av gruppen!) Bli inte alltför bombastisk dock - precis tillräckligt för att framstå som mer problem än du är värd.
 • Om du är hotad, kan en stark men kort titt på dom få dig ur en besvärlig plats och skrämma bort den individ som sa det. Försök att se starkt om du är eller inte.
 • Om du inte känner för att ge den fasta ögonkontakt, en självsäker sniff eller rota igenom dina fickor kan vara ett effektivt sätt att visa att du inte är rädd och inte ett offer.
 • Inte springer inte förbi med med huvudet nedåt. Du kan lika gärna bifoga ett grönt neonljus till din panna med "Victim" skrivet på den.
 • Under inga omständigheter tillåter dig själv att vara omgiven och aldrig ha ryggen mot en vägg. Bo på utsidan av gruppen med ryggen mot en utgång / destination. Om du hittar dig själv som cirklade, backa snabbt om det behövs och kör. Även om du inte fly, du kommer att bli något sämre. Om de cirklar, de sannolikt kommer att attackera.
 • Du försöker förmedla styrka och övertygelse - men inte konfrontation.
 • Lär dig några kampsporter eller delta i ett självförsvar seminarium. Det kommer att ge dig förtroende, och tekniker såsom ovan kommer naturligt för dig med nyfunna egen övertygelse. De flesta krigiska konstnärer kommer att säga att den första dagen du startar en kampsport klassen är ironiskt nog sista gången du någonsin slåss.
 • Om du är förolämpad, undvika att trassla upp i ett ordkrig. Om de säger något roligt, ibland är det bättre att bara skratta tillsammans när du går på med.
 • Om allt är förlorat, du hittar dig själv omgiven och du kan inte slåss, försökte en beprövad metod är att göra något till synes galen. Börja prata rappakalja tillsammans med vilda gester. Denna sista desperat teknik kan vända och göra dem rädda för dig.
 • Lär dig några stående uttryck från andra tonåringar som fungerar. Det finns många floskler som kan diffundera en situation mycket snabbt med lite vett, t.ex. "Din mun skriver checkar som kroppen inte kan lösa." Dock bör dessa användas sparsamt och endast om situationen är rätt.

Varningar

 • Undvik konfrontationer och alltid behålla lugnet, låtsas vara i din egen värld men uppmärksam.
 • Om en medlem i gruppen talar direkt till dig, kan ett kort svar vara bättre än att ignorera dem.
 • Var inte över självsäker och sätta din fot i den.
 • Framkalla inte gänget i handling.
 • Under inga omständigheter vill du försöka "stirra ner" eller "Mad Dog" offensiven grupp som det kommer att ses som en utmaning eller förolämpning mot dem och de kommer att attackera dig.
 • Låt inte dig själv att vara omgiven under några omständigheter.