Wka

Hur man blir bra på kniv slåss

Knivar är intressanta vapen, eftersom de är i mellan svärd och knytnävar. Robusta, drop-point knivar fungerar bra för självförsvar mot och liknande på gatorna.

Steg

Hur man blir bra på kniv slåss. Lär känna din kniv.
Hur man blir bra på kniv slåss. Lär känna din kniv.
 1. 1
  Lär känna din kniv. Få en känsla för sin balans, och vänja sig vid känslan och längden på det. Vet vad det kan och inte kan göra. Hitta en bekväm ställning för handen när du håller i den. Din kniv borde vara perfekt för dig, och inte för kort.
 2. 2
  Lär dig att kasta en kniv. Knivar kan fungera som projektiler bör du behöver det, och är ganska effektiva. Men, kom bara ihåg att du har bara ett skott. Och, om du kastar det snurrar, det konventionella och enkelt sätt, har du, i teorin, en 50% chans att den skarpa sidan träffa ditt mål. Du kan lära dig att kasta en kniv Utan det Spinning om du vill (se relaterade artiklar).
 3. 3
  Lär dig en kampsport. Kniv striderna handlar mycket nära kvartalet bekämpa. Aldrig komma in i en brottningsmatch när du har en kniv på grund av det faktum att det kan användas mot dig. Blanda i slag, sparkar osv med kniven attacker för att hålla dina motståndare fokusera bort kniven.
 4. 4
  Vara vältränad. Kniv striderna involverar uthållighet, hoppa runt, ducka, parera och slående kan lika tröttsamt som kraftfull dans, och du kanske också vill köra ifrån din angripare. Om du inte har svällande biceps eller starka, frukta inte, du kan kompensera för detta genom att ha bra taktik, att känna en kampsport, och sparka mer än stansning, benen är naturligtvis mer än 3 gånger så stark som dina armar. Försök att göra kraftig motion varannan dag, och de andra dagarna, gör en återställning övning.
 5. 5
  Få snabbare reflexer. Reflexer - en kombination av din reaktionstid, svarstid och rörelse tid - kan betyda skillnaden mellan liv och död i ett knivslagsmål. Med andra ord kommer du att kunna se din motståndares drag, bearbeta det och agera på det snabbare. Spela racing videospel, springa i skogen eller göra något som kräver snabba åtgärder. Vardagliga aktiviteter, som att köra, kan också hjälpa dina reflexer - tänk på om du någonsin har förhindrat en krasch på grund av dina reflexer.
 6. 6
  Bli mer flexibel. Ingenting är bättre än att landa en kick att deras övre bröstet när de är utanför vakt, återhämtar sig från ett slag emot eller ges. Tyvärr kan de flesta människor sparka inte på bröstet nivå någon sin höjd utan att böja sina knän, och därmed förlorar det mesta av sin makt.
 7. 7
  Äta hälsosamt. Aldrig äta "skräpmat" eller "tomma kalorier" för energi, få en hel del protein, kalcium (och kalium). Undvik enkla sockerarter, bearbetade livsmedel (godis), sötningsmedel (aspartam, sackarin, sackaros) och koffein. Koffein och enkla sockerarter ger dig en krasch efter rush avtar, och koffein höjer blodtrycket. Ät en kost med lågt kolesterol och mättat fett så att dina artärer kan bära blod runt kroppen lättare, eventuellt förbättra din uthållighet.
 8. 8
  Aldrig blir nervös. Det är garanterat att göra din presterar sämre. Det skymmer ditt tänkande.
 9. 9
  Bli inte alltför modig, heller. Detta motsäger ovanstående steg lite, men om du känner dig oövervinnelig, kan du sluta göra vissa val du kommer att ångra senare, om det finns en senare.

Tips

 • Fortsätta att öva, och kom ihåg att du aldrig kommer att bli en mästare över en natt.
 • Få yrkesutbildning. Det finns platser i världen som är specialiserade på "Edge vapen" fighting.

Varningar

 • Om att delta i ett knivslagsmål, vara beredda att acceptera några konsekvenser, och att det du kämpar för är värt det. Stygn, kirurgi, och kanske en långsam och smärtsam död kan invänta den som förlorar.
 • Släng aldrig din kniv om du inte är 100% säker på att det kommer att drabba, eller om du kämpar mer än en person. om du kan träffa ett mål med 99% av tiden finns det fortfarande en 1% chans att förlora din kniv och, är chansen, du kommer inte att kunna träffa målet 99 gånger i 100
 • Du ska bara få in en kniv kamp om du försvarar dig själv och din angripare har en kniv också, du bör inte vara den personen om brott, och du försöker köra iväg om du kan.
 • Undvik att bära eller inneha knivar som är olagliga i din jurisdiktion. Switchblades (en kniv, som öppnar med ett tryck på en knapp) är ofta olagligt, liksom butterfly knivar (knivar där handtaget är gjort av två delar, och bladet ansluter vid handtagets gemensamma). Kom ihåg att alltid kolla med din lokala polismyndighet innan du försöker att bära en kniv offentligt.
 • Var medveten om, om du försvarar mot någon som inte har en kniv, och du drar en kniv, han eller hon kan använda den som ett vapen mot dig, om personen har förmåga att ta bort det. Om du inte är livrädda för ditt liv, kanske du vill ompröva en sådan åtgärd.
 • Brittiska medborgare, måste du komma ihåg att i Storbritannien bär en kniv i det offentliga är ett brott.