Wka

Hur flirta via textmeddelanden

I dagens värld, kan du spendera mer tid textning din kärlek än att faktiskt umgås med honom. Detta betyder att du inte bara ska kunna flirta med din kärlek personligen, men genom dina texter. Om du vill flirta genom textning, måste du veta hur man ska vara lekfull, kvick och charmig på bara en mening eller två. Här är hur man gör det på bara några få enkla steg.

Steg

Hur flirta via textmeddelanden. Titta på din stavning och grammatik.
Hur flirta via textmeddelanden. Titta på din stavning och grammatik.

Ha en flörtig öppning

 1. 1
  Var kreativ. Det är svårt att vara originell när du skicka sms, så den person du vill flirta med kommer att bli ännu mer imponerad när du kan dra bort det. När du drar ut telefonen till text där speciella personen i ditt liv, ska du försöka att tänka på något som ingen annan än du kan säga. Detta kommer att väcka intresse för din krossa och göra honom mer benägna att svara dig direkt.
  • Gör din kärlek skratt. Börja med en kort roligt påstående om något ni båda såg nyligen, eller referera till en tidigare konversation.
  • Gör ett smart observation. Din kärlek kommer säkert svara på det. Flirta med din intelligens är en bra taktik.
  • Bara vara original. Skriv något som ingen kan säga men du.
 2. 2
  Ställ en fråga. Ställer en fråga är ett bra sätt att imponera och flirta med din kärlek, eftersom det visar att du inte textning bara för att du känner för det, men eftersom du vill hålla igång en konversation och bry sig om vad din kärlek tänker. Här är några bra saker att tänka på när du ställa frågor:
  • Håll det enkelt. Fråga bara om något som hände under den personens dag eller vecka, som hur hennes väns födelsedagsfest gick eller om hennes mini-semester var så roligt som hon hade hoppats.
  • Fråga en öppen fråga. Inte bara ställa en fråga som kan besvaras med ett enkelt "ja" eller ett "ganska bra." Ge din kärlek utrymme att utarbeta och fråga dig något tillbaka.
  • Var inte alltför öppet. Fråga inte en djup filosofisk fråga att din kärlek inte vet hur man ska svara. Hon kan vara förbryllad av ditt meddelande och kunde bara ge upp.
  • Var inte en tråkig texter. Du är mindre benägna att få ett svar om du säger något i stil med, "Vad händer?" eller "Hur mår du?" Vara originell, även när du ställer frågor.
  • Vara tankeväckande. Om du vet att din kärlek hade en viktig händelse dagen innan, en text frågar hur det gick visar att du är uppmärksam.
 3. 3
  Titta på din stavning och grammatik. Detta kan verka dumt och irrelevant, men om du flirta med din kärlek personligen, då skulle du se till att din klädsel prydligt sattes ihop och att håret var på plats. Därför, om du skickar ett textmeddelande, bör du se till att du använder rätt skiljetecken och att dina meningar är fullständiga.
  • Om du skickar slarviga eller oartikulerade texter, kommer det att se ut som om du inte bryr dig tillräckligt om den person du skicka sms för att tillbringa tillräckligt med tid att skanna dina texter.
  • Ditt skrivande behöver inte vara prefekt. Bara skumma alla dina texter en gång innan du skickar det.
 4. 4
  Kom inte på alltför stark. Nyanserna är nyckeln när du öppnar upp en textbaserad convo, så du bör försöka att inte gå överbord eller din kärlek kommer att kunna se att du försöker för hårt från en mil bort. Bara slappna av och skicka ett textmeddelande när tiden känns rätt, och inte overthink det. Du ska inte spendera mer än en minut att avgöra vad som är den bästa texten för att skicka din speciella någon.
  • Se till att du inte alltid den person som skickar det första meddelandet. Om du är, då din kärlek kanske inte är så glada att höra från dig. Spela det svalna och vänta på din kärlek för att chatta med er först ibland.
  • Försök inte alltför svårt att vara rolig. Om ditt mål kan berätta spenderat timmar crafting den perfekta öppningen, det är inte värt det.
  • Kom ihåg att flirta över text är inte så annorlunda från flirta i verkliga livet. Du bör fortfarande koppla av och ta det lugnt om du vill bli en framgångsrik flirt.

Håll din krossa uppmärksamhet

 1. 1
  Reta din kärlek. Retas över text är ett bra sätt att flirta med din kärlek. Du kan vara lite lekfull och göra narr av din kärlek, och låt din krossa göra narr av dig. Detta visar att du inte tar dig själv på för stort allvar och att du investerat i den person du textning.
  • Håll det ljust. Reta din kärlek för att titta på en fånig film eller spendera för mycket tid med sin gitarr.
  • Se till att din kärlek blir att du skojar. Det bör vara klart att du inte försöker att vara kränkande och att du bara vill ha lite kul.
  • Om du har en dum smeknamn för din kärlek, använd det när du textning.
  • Skicka ett emoticon blinkning ansikte för att visa att du bara retas.
 2. 2
  Visa din kärlek du bryr dig om honom. Om du vill flirta via sms, så ska du hitta ett sätt att göra det tydligt att du bryr dig om personen du pratar med, oavsett om det är genom att ställa en fråga om hans liv eller bara frågar hur han mår.
  • Om din kärlek är illamående, kolla in för att se om han mår bättre.
  • Använd din kärlek namn ibland. Detta kommer att överraska och väcka den person du textning.
  • Fråga din krossa yttrande om en ny film eller restaurang. Detta kan även förvandlas till planer på att kolla in den nya händelsen tillsammans.
  • Komplettera din kärlek. Hitta ett subtilt sätt att låta henne veta att hon såg söt häromkvällen, eller att du gillade hennes nya frisyr.
 3. 3
  Vara lite stygg. Du kan hitta subtila sätt att väcka din kärlek genom att skicka sms. Du behöver inte säga "Vad har du på dig?" för att visa att du funderar på din kärlek i ett mindre-än-PG-rated sätt. Här är några knep för att prova:
  • Nonchalant nämna att du just kom ut ur duschen.
  • Var öppen. Säg, "Jag kan inte sluta tänka på den klänningen du hade den andra natten."
  • Säg, "Jag har en flaska vin i mitt kylskåp, och det ser så ensam utan dig." Bjuder in din kärlek att dela en flaska vin är en inbjudan för mer.
 4. 4
  Var inte för ivrig. Tänk på att du ska spela den svalna när du textning, så du bör inte vara den person som skickar ett hundratal frågor i en rad eller ställer en fråga med en miljon frågetecken. Om du är alltför upphetsad om textning av personen i andra änden av samtalet, kommer det att vara en stor turn off.
  • Se till att du och din krossa grovt text varandra lika många gånger. Om du skickar henne fem texter för var och en av hennes svar, har du ett problem.
  • Emoticons är bra för tillfällig flirt, men inte överanvändning dem. Samma sak gäller för utropstecken och frågor.
  • Svara inte det ögonblick du får en text. Spela det svalna och vänta några minuter, eller ens några timmar, för att reagera om inte texten är tidskänsliga. Om din kärlek tar en dag att komma tillbaka till dig, Skjut inte tillbaka en text direkt eller du ser desperat.
 5. 5
  Använd inte skicka sms för att bygga ett meningsfullt sammanhang. Ingen relation görs eller brutit igenom en serie av textmeddelanden. När du texten din speciella någon, kom ihåg att textning är ett bra sätt att flirta, göra upp planer, och att ta förhållandet till den fysiska världen, men inte ett bra sätt att bygga rapport eller att verkligen lära känna någon.
  • Kom ihåg att hålla det ljust. Flirta handlar om att ha roligt och vara lekfull, inte om att få in i en djup diskussion.
  • Om du verkligen gillar den personen, försöka spendera mer tid att prata med honom eller henne än du skicka textmeddelanden till den personen.

Avsluta starkt

 1. 1
  Veta när det är dags att sluta skicka sms. Du vill inte vara den person som håller upp en text utbyte timmar efter det finns inget kvar att säga. När du pratar med en ny kärlek intresse i en bar, bör du tala bara tillräckligt länge för att haka fast personen och sedan säga att du måste lämna så att du inte drar ut vad började som ett bra samtal. Tja, går samma för textning.
  • Om du gör det mesta av snacket i en text utbyte, är det dags att sluta skicka sms.
  • Om du fortsätter att skicka långa meddelanden och få någonting tillbaka men ett ord svar, då är det dags att sluta skicka sms.
  • Om du kan bara känna att ni båda kämpar för att hitta något att säga, då är det dags att avsluta samtalet.
  • Om du har känslan av att du gör det mesta av snacket varje gång och att den person du textning verkar inte alltför ivriga att komma tillbaka till dig, kan det vara dags att avsluta samtalet - för gott.
 2. 2
  Lämna på en bra notering. Oavsett om du bara stoppa samtalet eftersom du är upptagen eller att du kommer att möta upp, bör du lämna den person som du vill med något att tänka på. Inte bara säga, "Bye!" eller att personen inte kommer att tänka på dig när du slutar textning.
  • Om du ska träffa upp, var inte rädd för att säga att du inte kan vänta med att se den personen.
  • Om du måste gå, tala om för personen som du ska och vad du gör. Detta gör att du ser ut som du har ett bra liv utanför textning och kommer intriger personen i andra änden av samtalet.
  • Lämna en öppning för att plocka upp samtalet vid en annan tidpunkt. Säg att du ser fram emot att prata om vad som är på dina sinnen senare.
 3. 3
  Använd dina texter som ett sätt att be din kärlek ut. Om din textning sessioner har gått riktigt bra och din flirta blir hård, så ska du ta din relation till nästa nivå och använda textning som en möjlighet att be personen ut.
  • Håll det ljust. Om du är mitt i en konversation, bara säga, "Hur skulle du vilja ta upp detta över en middag eller drinkar?"
  • Om du har verkligen varit textning personen mycket, du kan säga, "Jag gillar verkligen textning dig, men jag tror att jag skulle vilja prata med dig ännu mer. Ska vi fortsätta detta personligen?"
  • Du kan också vara mer avslappnad. Istället för att be om ett riktigt datum, kan du bjuda in den personen ut att gå med dig och dina vänner för drycker eller på en fest.

Tips

 • Vara konstant, inte flirta bara över telefon och inte i person, eller kommer han att tro att du skojar.
 • Förutsätt inte att någon är arg genom text utan att fråga dem.
 • Om de måste lämna för en minut, inte hålla textning dem tills de kommer tillbaka, det är irriterande och verkar klängig.
 • Text dem saker han kommer att minnas dig, så att du kommer upp i sitt sinne över nästa dag.
 • Som med allt, kom inte på alltför stark.
 • Löser inte hans grammatik!
 • Försök inte att få någon att gilla dig drygt textmeddelanden.
 • Använd 1-6 regeln min replik. Gör inte text tillbaka omedelbart.
 • Inte alltid text honom. Umgås med honom utsidan av telefonen ibland.
 • Gör killen att känna sig speciell. Ibland, text bara honom, inte andra människor, men se bara till att du Text andra peeps också.
 • Också, inte vara alltför påträngande, och inte säga att jag gillar dig över en text, som freaks ut dem.
 • Kalla honom babe, söt-hjärta eller barn ibland.
 • Var trevlig och försök att undvika att flirta få alltför intimt. När du åker dit du kommer ses som en ranka eller en pervers.
 • Känn dig fri att vara lite stygg ibland, så länge du inte kommer över som desperat.
 • Var inte rädd att ställa frågor. Du lär dig mer, och det är en bra sak.
 • Använd inte för många leende ansikten och emotes gillar det, blir det besvärligt om du använder dem för mycket.
 • Ställa frågor alltid få dem att prata. Fråga dem vad de tycker eller om de behöver hjälp med läxor.
 • Säg knäppa saker och att få honom att skratta och göra konversationen mer intressant.
 • Inte alltid vara den som text först. Låt honom text du först en gång på ett tag, eftersom han kunde bli irriterad.
 • Återanvänd inte skicka meddelanden. Att få samma budskap 8 gånger blir riktigt irriterande.
 • Se till att du skickar det till rätt person
 • Se till att om du pratar (dvs. textning) privat då inte visar något, men människor som du respekterar.
 • Inte bara ströva på. Att vara tråkig är anti-flirta.
 • Kontrollera din stavning och grammatik. Du vill inte att han eller hon ska missförstå vad du skrev och ta det på fel sätt, eller inte ens förstår vad du menade alls.
 • Låt inte texterna vara flörtig om du redan träffar någon, man vet aldrig vem kunde se det.
 • Säg inget du inte skulle säga personligen. Att vara alltför öppen medan textning gör saker obekväma personligen.
 • Ibland kan du vara i position där det finns en kille som du gillar, han gillar dig, men han är med någon annan. Bara text honom. Ju mer ni samtala ju mer du vet varandra. Var inte flirtig hela tiden, skulle det få dig att verka desperat. Så småningom kanske du ett objekt. Men inte samtidigt med sin andra flickan. Om du verkligen gillar killen ha tålamod. Han behöver bara få för sig att du är öppen för något mer.