Wka

Hur att förföra en man

Kanske du är ute efter att få en ny kille att gå till sängs med dig. Eller kanske värmen har gått ur din långsiktig relation. Vrid upp passion i ditt liv genom att följa dessa enkla steg för att förföra en man.

Steg

Hur att förföra en man. Gör massor av ögonkontakt.
Hur att förföra en man. Gör massor av ögonkontakt.

Prova en mer subtil metod

 1. 1
  Gör massor av ögonkontakt. När män titta på bilder av lättklädda kvinnor, tenderar de att först titta på kvinnans ansikte. Du vet direkt när en man är upphetsad, men det är svårare för män att berätta om en kvinna är intresserad av sex. Använd ögonkontakt och ansiktsuttryck för att kommunicera det faktum att du vill ha honom.
 2. 2
  Hjälp honom slappna av. Stress kan vara en stor distraktion som håller honom från att komma i stämning. Gör hans favorit middag, ge honom en avslappnande massage eller förbereda ett bubbelbad för 2. När han känner sig mer avslappnad, han är mer benägna att svara sexuellt.
 3. 3
  Få ut dina gamla foton. Minns den tid då du var först i kärlek, innan livets andra ansvarsområden ikapp med dig. Dela foton kan skapa en känsla av ömhet och nostalgi och kunde återuppväcka lågan i er relation.
 4. 4
  Ply honom med granatäpplen. Studier visar att dricka granatäpple juice kan öka en mans sexlust. Gör en kanna av granatäpple margaritas eller någon granatäpple saft för nykterist.
 5. 5
  Engagera honom i en tävlingssport. Spela tennis, kapplöpning mot toppen av ett berg eller utmana honom till något slags spel. Den konkurrenskraftiga anda kommer att ge stora möjligheter för flirta och kommer också att öka båda dina testosteronnivåer.

Förföra en man genom att vädja till sina sinnen

 1. 1
  Bär rött för visuell överklaga. I studier, män tycker kvinnor som bär rött mer attraktiva än kvinnor som bär någon annan färg.
 2. 2
  Hoppa över parfym och använda dina feromoner för att vädja till hans luktsinne. Män är mycket mindre upphetsade av doften av parfym och lotion än de är av en kvinnas naturliga doft. I själva verket har forskare funnit att en kvinnlig doft, eller hennes feromoner, kan ha en betydande och underskattad roll för att locka en älskare.
 3. 3
  Prova en smak av choklad som ett förspel. Choklad frigör serotonin i hjärnan, vilket ger känslor liknande de som uppträder med förälskelse.
 4. 4
  Gör de ljud som kommer naturligt för dig. Många män rapporterar att kvinnor är alltför tyst under intimitet. Ropa eller prisa honom som en kärlek som Gud är inte nödvändigt, men de ljud som du gör låt honom veta att vad han gör behagar dig.
 5. 5
  Ta tid för beröring. Tanken att män inte tycker om att röra och smek är en myt. Touch släpper ett hormon som kallas oxytocin, som är smeknamnet "den kärlek hormon." Detta hormon kan stärka band av kärlek i en relation, vilket kommer att göra kön bättre än någonsin.

Ta ett direkt sätt

 1. 1
  Dela en het fantasi.
  • Om du är i ett långsiktigt partnerskap, tycker om att fantasy som håller dig igång ibland när barnen sover och du är både för trött för att älska. Har du någonsin tänkt på att dela det med honom? Du kan både piggna oväntat.
  • Om du försöker att locka någon ny, se till att han är den typ av kille som är öppen för vad du föreslår. Skräm inte bort en potentiellt underbart men shyer kille genom att vara alltför aggressiv i början.
 2. 2
  Börja sexting. Skicka honom ett textmeddelande som garanterat kommer att väcka hans intresse. Han kommer att tänka på dig hela dagen, vilket skulle kunna leda till några fantastiska sex.
 3. 3
  Inleda en 90-sekunders makeout. Även om du tror att han är för trött, försöker kyssa och busar runt för en minut-och-en-halv eller så. Du får inte väcka hans intresse direkt, men du kommer att öka förväntan för den nästa gång som du kan vara tillsammans.
 4. 4
  Planera en övernattning resa. Ge honom ett kuvert som innehåller nycklar till ett hotellrum och en varm bild av dig. Han kommer definitivt att få ut budskapet.

Tips

 • Bli inte hängas upp om ditt utseende. Många av historiens seductresses var vackra, men många män har avvikit från sina relationer att vara med kvinnor som inte är lika attraktiva som sina partners. Minns hur prins Charles dikade prinsessan Diana för Camilla? Se din bästa, men inte jämföra dig med andra potentiella älskare. Fokusera på vad du kan ta med till mötet.
 • Var inte alltför trubbigt om det, killar som en tjej som de inte kan få så lätt. Reta honom lite, men inte för mycket, kommer det hindra honom.
 • Ditch spontanitet. Om ni båda är upptagen med arbete, eller om du har små barn som ständigt hemma, då du inte nödvändigtvis har tid att ta en omväg till förförelse. Boka tid för att spendera lite tid ensam tillsammans. Börja med att röra, och se vart det leder.
 • Ofta kvinnor är förvånade över hur lite vissa män kan "läsa" kvinnor. Vad verkar vara ointresse kan faktiskt vara ett misslyckande att kommunicera. Starta subtil men ta inte för givet att du har misslyckats förrän du har varit direkt. Blyga män särskilt kan anta att du inte är intresserad av slagträet och sluta leta efter tecken.

Varningar

 • När du försöker förföra en ny kille, vet när du ska gå bort. Han kanske inte är redo för en intensiv sexuell relation, eller han kanske har siktet på någon annan. Bli inte alltför känslomässigt involverad.
 • Om du är i en longtime partnerskap, och ingenting som du gör tycks fånga hans intresse, överväga äktenskap eller kön terapi.