Wka

Hur berätta om du är kär

Om du ens undrar om huruvida du är kär, så finns det en god chans att du faller i kärlek eller på väg dit. Om du vill veta om du bara gillar verkligen din andra större eller om dina känslor har blommat ut i kärlek, så har du kommit till rätt ställe. För att se om du verkligen är kär, bör du fundera på vad du verkligen tänker och känner om den speciella personen i ditt liv. Om du vill veta om du är riktigt kär, bara att följa dessa tips.

Steg

Hur berätta om du är kär. Kallelse dina tankar om framtiden.
Hur berätta om du är kär. Kallelse dina tankar om framtiden.

Lägg märke till vad du tycker

 1. 1
  Kallelse dina tankar om framtiden. Om du verkligen är kär, då du inte kommer att kunna föreställa sig en framtid utan din älskade i det. Om du inte kan tänka ett år, två år, eller en livstid framåt utan factoring i din älskade varje steg på vägen, då är du kär.
  • Om när du tänker framåt, du tänker alltid "vi" istället för "jag", då du vänja sig vid tanken på din älskade alltid att vara i ditt liv.
  • Om du och din älskade är bekväm med att prata om dina planer ett år eller två år från idag, och du har inga tvivel om att dina känslor kommer att vara lika stark då, så du kan vara kär.
  • Om du inte kan tänka dig att gifta sig, uppfostra barn, eller flytta över hela landet utan din älskade vid din sida, så du kan vara kär.
  • Om du inte kan tänka mig att vara lycklig i framtiden utan din älskade i ditt liv, då du kan vara kär.
  • Om tanken på framtiden med din älskade ger dig stor glädje och tröst i stället för oro och osäkerhet, då du kan vara kär.
 2. 2
  Lägg märke till hur ofta du tänker på din speciella någon. Kom ihåg att det finns en skillnad mellan kärlek och förälskelse. Det är naturligt att du ska tänka på din älskade hela tiden när du startar ett nytt förhållande, men för att se om du är kär, bör du överväga hur ofta du tänker på din älskade när du har blivit mer fast.
  • Om du har varit med din älskade i sex månader eller över ett år och du fortfarande inte kan gå mer än ett par minuter utan att tänka på honom eller henne, då du är kär.
  • Om du alltid undrar vad din älskade skulle tänka på vad du gör-om han vill att filmen du tittar, eller hur mycket han vill gärna prova den nya restaurangen där du träffade dina väninnor-sedan du kan vara kär.
  • Om du befinner dig alltid undrar vad din älskade är upp till när han inte är runt, och hitta dig själv dagdrömma om din älskade går igenom sin dag, då du kan vara kär.
  • Om du hittar dig själv glider ut i klassen, under en film, eller ens i mitten av en konversation med en vän eftersom du funderar på din speciella någon, då du kan vara kär.
 3. 3
  Se om du faktor din älskade i alla dina beslut. Om du är verkligen kär, så du är van vid att tänka på att fungera som ett team med din älskade. Du är inte längre rida solo om du är kär, så din stora beslut alltid bör göras med din älskade i åtanke.
  • Om du är verkligen kär, skulle du inte göra ett utslag stort beslut utan att rådfråga din älskade en för rådgivning. När allt, det beslutet, oavsett om det är en stor karriär förändring eller valet att gå tillbaka till skolan, kommer att påverka er båda.
  • Om du aldrig skulle välja att flytta en plats där din älskade inte skulle kunna vara lycklig, då är du kär.
  • Om du och din älskade kan arbeta tillsammans och göra stora beslut utan att argumentera och att inte kunna nå en överenskommelse, då är du kär.
  • Om du aldrig skulle välja att göra något som skulle skada eller svika din älskade, då är man kär.
 4. 4
  Tänk på vad du tycker om din älskades brister. Om du verkligen är kär, då måste du ha haft tillräckligt med tid att inse att din kärlek objektet inte är perfekt. Om du fortfarande är på "han är perfekt" stadiet, då du inte har varit i relationen tillräckligt länge för att se att alla, även äpplet av ditt öga-är en felfri människa. Att vara kär innebär att acceptera din älskades brister och omfamna dem.
  • Om du är riktigt kär, så du förstår att din älskade har några svagheter. Du måste kunna erkänna att din älskade inte alltid är den bästa lyssnaren eller har den bästa sinne för humor. Det är OK.
  • Om du är riktigt kär, så du kan hjälpa din älskade en itu sina brister, men du bör inte försöka förändra honom. Om du är riktigt kär, så du kan hjälpa din älskade arbete på att vara mer ansvarig, men du bör inte försöka göra honom till en helt annan person.
  • Om du är riktigt kär, då du kommer att uppskatta din älskades quirks. Du kommer att älska din kille fånigt skratt, eller hur din tjej inte kan låta bli att vara femton minuter sent till allt.

Lägg märke till vad du känner

 1. 1
  Se om du känner dig själv. Detta är en viktig punkt. Om du är riktigt kär, så ska du känna att du kan vara helt själv i förhållandet. Du är inte att ge din speciella någon några glansiga eller fulländad version av dig själv-du bara vara dig själv, brister och slutar split och alla.
  • Om du är riktigt kär, bör du kunna dela dina känslor med din älskade oavsett vad. Även om du kan hålla vissa saker för dig själv, bör du känna dig bekväm nog att dela dina viktigaste tankar med din älskade.
  • Om du är riktigt kär, så ska du kunna dela din fåniga och dumma sidan med din älskade. Du ska inte vara rädd för att prova dina corny skämt eller fruktansvärda danssteg framför din älskade, eller du inte riktigt är dig.
  • Om du är riktigt kär, så ska du kunna göra de saker du verkligen älskar med någon speciell. Även om han inte behöver titta på chick flicks med dig varje natt, skulle han kunna gå med dig när du fullfölja några av dina favorit intressen, som att springa eller äta mexikansk mat.
  • Om du är riktigt kär, så ska du inte känna att du döljer något. Du kan hålla vissa saker privat, men om du känner att det är något större din älskade inte vet om dig, så måste du öppna upp mer innan du kan vara riktigt kär.
 2. 2
  Se hur du känner varje gång du är runt den speciella personen. Även om du inte kommer att få se fjärilar och lukta rosor varje gång du är runt den speciella personen, bör du känna dig glad, upphetsad, snurrigt, och bara glada att umgås med betydande andra om du verkligen är kär.
  • Om din älskade gör att du känner yr på ett sätt som du inte har känt sedan sjunde klass, så du kan vara kär.
  • Om du alltid känner sig glad och ständigt skrattar när du är runt den speciella personen, då du kan vara kär.
  • Om du känner dig riktigt bekväm och säker när du är med din älskade, då du kan vara kär.
  • Om du känner dig färdig och som inget annat i världen frågor när du är med den speciella personen, då du kan vara kär.
 3. 3
  Se vad du känner när din speciella någon är borta. Ta lite tid att fundera på vad du känner när din speciella någon är borta kan ge dig lika mycket insikt som överväger vad du känner när du är med den speciella personen. Om du vill veta om du är kär, bör du fundera på vad du tror när din speciella någon är borta.
  • När din älskade är utom synhåll, bör han inte vara ute i sinnet. Om din älskade aldrig ens korsar din hjärna när han inte är runt, då är du inte kär.
  • Om du hittar dig själv saknade och ständigt vill prata med din älskade när han inte är där, då du kan vara kär.
  • Omvänt är ett annat tecken på kärlek som både du och din älskade har så mycket förtroende för din kärlek som du inte känner behov av att checka in eller text varandra varje sekund när du är ifrån varandra.
  • Om du känner stor spänning när din älskade man återvänder, även om han bara var borta för en helg, då du kan vara kär.
 4. 4
  Tänk på vad du tycker om att vara med någon annan. Om du är riktigt kär, då tanken på att vara med någon annan bör inte tilltalar dig alls. Detta betyder inte att du inte kan flirta ibland, men det betyder inte att du aldrig på allvar skulle överväga att dejta eller kyssa någon annan när du är med din älskade.
  • Du kan vara i kärlek om du känner dig komplett ointresse när fullständiga främlingar närmar dig på en bar. Om du känner behov av att tala om din betydande andra inom de första fem minuterna av en konversation med en främling som kan slå på dig, då är det ett tecken på att du aldrig skulle vara otrogen.
  • Om tanken på att kyssa en annan person eller fusk på din älskade fyller dig med djup avsky, då du kan vara kär.
  • Kom ihåg att vissa ofarliga flirta betyder inte att du inte är kär. Bara för att du är kär betyder inte att inga medlemmar av det motsatta könet existerar förutom din älskade. Men kom ihåg att det finns en skillnad mellan flirta med den söta killen som jobbar på kaféet och bygga en farlig flirtig relation med dina medarbetare.

Lägg märke till vad du gör

 1. 1
  Se om du är villig att kompromissa. En stor del av att vara kär är att kunna kompromissa så att både människor är kvar känner någorlunda nöjd med beslutet. Om du är fast besluten att bara göra vad du vill när du vill ha det, och inte faktor din älskade i ditt beslut, då du inte kan vara kär.
  • Om du är en slösare men hitta dig själv spendera mer pengar för din älskade, eller om du gillar att spendera pengar, men har blivit mer sparsamma för din älskade, då är du villig att kompromissa.
  • Om du hittar dig själv att göra något ur din komfortzon, som cykling eller vandring, eftersom din älskade verkligen vill att du ska prova det, då du är villig att kompromissa.
  • Om du försöker dela din älskade sina intressen, såsom baseball eller en ny TV-show, då du är villig att kompromissa.
  • Kom ihåg att i motsats till vad vissa skulle säga, du behöver inte göra allt tillsammans för att vara kär. Du bör ändå ha ditt eget utrymme att driva dina egna intressen, men om du är villig att kompromissa och att prova något för att göra er båda glada, då är du kär.
  • Både människor måste vara beredda att kompromissa. Om du gör ett stort beslut om att köpa ett nytt hus tillsammans eller flyttar till en ny stad, bör både människor ge sin input. Om en person är alltid ge efter för den andra personens behov, så det är inte en kompromiss.
 2. 2
  Se om du har övervunnit en utmaning tillsammans. Visst, det är bra att vara kär när allt går bra och att solen är ute, men att kunna övervinna en utmaning eller ett hinder är ett sätt att befästa din obligation och se om du är riktigt kär. Människor som är i kärlek kan övervinna nästan allt tillsammans.
  • Om du har bara varit tillsammans när saker är perfekt och du orolig att saker och ting kommer att falla sönder den andra du måste göra ett svårt beslut tillsammans, då du inte kan vara kär.
  • Om din relation har bara vuxit sig starkare efter döden av en nära anhörig, en stor sjukdom, eller ens en stor karriär förändring, då du kan vara kär.
  • Om du tänker alltid på problem i termer av "vi" och inte "mig", då du och din älskade har bemästrat tackla utmaningar som ett team och du är kär.
  • Om du har kunnat för att lösa praktiska problem tillsammans, som hur man flyttar till en ny stad och packa upp din gamla plats, då du kan vara kär.
 3. 3
  Se vad du gör tillsammans. Du bör tänka på vilka typer av saker du gör med din älskade för att se om du verkligen kär eller bara ha en rolig relation. Om du är riktigt kär, då din älskade ska vara en del av din vardag, och du bör älska att göra de mest grundläggande saker med din älskade.
  • Om tanken på att bara sitta med din älskade och gör absolut ingenting gör dig upphetsad, då du är kär.
  • Om du och din kärlek har några gemensamma intressen som ni bedriver tillsammans, såsom salsa eller springer, då du kan vara kär.
  • Om du och din älskade kan spendera timmar bara skratta och vara dum tillsammans, då du kan vara kär.
  • Om du och din älskade har kul oavsett vad du gör, oavsett om det är en resa till en ny restaurang eller en semester till Rom-då du kan vara kär.
 4. 4
  Tänk på ditt sexliv. Även om ditt kön inte kan vara lika spännande som det var under de första månaderna av din relation, bör du fortfarande har en frisk och regelbundet sexliv. Om ditt sexliv känns helt tråkigt, eller ens gillar tortyr, då du kan ha vissa problem i er relation.
  • Om du är kär, så ska du fortfarande bli upphetsad om att ha sex med din älskade och skulle känna sig helt absorberas under processen i stället för att tänka, "När kommer det att vara över så jag kan titta på TV?"
  • Om du är kär, då din kärlek skulle fortfarande känna passionerad och speciell, inte som ett objekt på din checklista.
  • Kom ihåg att sex är inte allt. Du kanske inte har den mest spännande sexliv, men så länge du är båda fortfarande engagerad i det, det är OK.
  • Förstå skillnaden mellan äkta kärlek och "sex kärlek." Verklig kärlek är djup, passionerad, och för evigt. "Sex kärlek" innebär att du har sett någon för ett par månader och kan inte sluta ha sex och tror det betyder att du är helt kär i den personen.

Tips

 • Om du inte bryr dig om vad någon annan tycker om den du älskar, då är du kär i den personen.
 • Om ni två kan slåss utan att ens tänka på att lämna varandra, kan det vara kärlek.
 • Om du aldrig ifrågasätta din relation, kan det vara kärlek.
 • Om du bara inte kan sluta tänka på den personen, kan det vara bara förälskelse.
 • Om du befinner dig titta på honom / henne hela tiden, kan det vara precis förälskelse eller lusta.
 • Om du alltid försöka hitta ursäkter för att vara nära den du älskar, kan det vara bara förälskelse.
 • Om du blir generad och blyg kring dem, kan det vara bara förälskelse.
 • Om du älskade den personen under en lång tid och du vet att du kan lita på honom / henne än vad som kunde vara kärlek.
 • Var noga med att inte blanda ihop andra känslor som förälskelse för kärlek.