Wka

Hur berätta om du verkligen gillar någon

De har fångat ditt öga, säker, och du ungefär som hur de klär sig och flytta. Du är bara inte säker på om du gillar dem till den grad att fråga ut dem. Vill du veta? Följ dessa steg för att veta om du verkligen gillar någon tillräckligt för att ta nästa steg!

Steg

Hur berätta om du verkligen gillar någon. Lär känna dem bättre.
Hur berätta om du verkligen gillar någon. Lär känna dem bättre.
 1. 1
  Lär känna dem bättre. Detta är inte en uppgift enbart att ske genom datering. Ju mer du lär känna dem, desto mer kan du berätta om du ser dem som en vän eller något mer. Prata och gör roliga aktiviteter med personen kommer att avslöja detta mer och mer.
  • Hur agerar de när saker går rätt? Har de skryta och njut vinna på andras bekostnad, eller gör de uppskattar andra insatser också?
  • Hur reagerar de när saker går fel? Skrik-n-trutar de, eller gör de lista ut hur man gör det rätt igen?
 2. 2
  Stanna och fundera över varför du vill att personen. Vad gör dem sticker ut från de andra? Det finns många fysiskt attraktiva och smarta människor där ute. Men om du ser något bortom utseende och smarthet som verkligen fångar din uppmärksamhet, du har markerat den här personen som unik och förmodligen gillar dem.
  • Den mest attraktiva personen kan vara grundligt ful på insidan, medan den enklaste personen i publiken kan ha en personlighet som passar med din som smör på rostat bröd.
 3. 3
  Fundera på hur många gånger du tycker om den personen. Om du hittar dig själv att tänka på den här personen flera gånger om dagen, och de är glada tankar och kanske ditt hjärta slår lite snabbare, då är du definitivt gillar.
 4. 4
  Tänk hur ofta du skratta åt deras skämt osv. När du gillar någon, kommer du att hitta dig själv skrattar åt saker även om de inte är så roliga. Detta är en naturlig försök att få dem att känna sig uppskattade.
 5. 5
  Räkna hur ofta du talar om dem. Om du har haft en konversation mellan dig och den här personen som har fastnat i huvudet och du kan inte sluta tala om för folk om det, betyder det att det var viktigt för dig, och du förmodligen gillar personen.
 6. 6
  Fundera på hur mycket du försöker vara nära dem. Om du har planerat din gånghastighet för att få en skymt av honom eller henne så många gånger om dagen som möjligt, det finns en god anledning till det. Kan det vara så att du gillar dem?
 7. 7
  Får du fjärilar när du ser dem? Du vet, det trevligt men rolig känsla i magen? Du gillar nog dem redan, eftersom de gör att du mår bra utan att ens prata. Gå frågar ut dem!
 8. 8
  Mät spänningen när du råkar röra. Tänk på hur du känner dig om du rör honom eller henne, genom att avsiktligt eller oavsiktligt, och om du fortfarande funderar på att borsta axlar flera timmar sedan i skolan, då det är en speciell tanke och du förmodligen gillar honom eller henne.
 9. 9
  Försök att få dem ur dina tankar. Gör något du verkligen gillar att göra, som att cykla eller snowboard, och du fortfarande tänker på honom eller henne, vill du antagligen honom eller henne.
 10. 10
  Fråga honom eller henne. Om du känner att du är redo för en relation, och är säker nog för ett positivt svar, sedan bara gå vidare och be honom eller henne. Om du är osäker på sina känslor för dig, fråga! Ibland agerar de som om de inte gillar dig, men de verkligen gör. Ibland, i stället för att vara snäll mot dig, beslutar de att vara elak mot dig. Så, i ett vridet upp vägen, kanske den personen gillar dig verkligen, och bara inte vet hur man ska uttrycka det.

Tips

 • Om du har blivit mer säker på att du gillar dem, försöka flirta lite och släppa tips. De kommer att låta dig veta genom kroppsspråk etc. vad de tycker om dig, och du kan både ta det därifrån.
 • Försök att inte vara alltför uppenbara. Det skulle kunna göra eller bryta en vänskap.
 • Du kan aldrig vara 100% säker på att du gillar någon även om du lär känna dem en hel del.
 • Under puberteten, kan preteens och tonåringar har något som kallas förälskelse. Det innebär att du har att fluttery "kärlek" känsla, men det är bara där på grund av puberteten. Inte för att du gillar någon. Så var försiktig.
 • När du först lära känna någon, försök att inte göra det klart att du försöker att se vad du egentligen tycker om dem. Om du upptäcker att du inte riktigt gillar dem trots allt, kan du fortfarande hamna leder dem genom processen och sedan sina känslor kan skadas om de verkligen gillar dig. Var ärlig.
 • Kom ihåg att du gillar någon men inte älskar dem-och du kan också älska någon, men inte gillar dem. Det är förvirrande, men det händer.
 • Försök alltid att kommunicera med killen / tjejen som du gillar. Lämna dem små meddelanden via SMS eller e-post, och se om de svara dig.
 • Att ha känslor för en kille eller tjej är väldigt normalt och är en väldigt glad och positiv del av livet. Men det är viktigt att inte bli besatt av personen. Försök göra saker själv eller med vänner.
 • Kasta inte själv på honom. Om han gillar dig kommer han att flirta med dig också. Så tänk innan du gör något drastiskt.
 • Om han / hon gillar dig de kan flirta med andra människor för att se hur du reagerar. Spela det svalna och visa dem att du inte behöver dem även om du vill ha dem.

Varningar

 • Avsluta inte en vänskap med någon efter att du reda på att du inte gillar dem. Om du har byggt en stark vänskap bara att kasta bort så lätt, kommer den personen känner sig som en kasserad experiment.
 • Säg inte alltför många människor som du gillar någon. Detta kan leda till cataclysmic drama bland annat. Du kommer både vara besvärliga och åtminstone något ont i slutändan.
 • Har du inte någon be för dig. Om de verkligen gillar dig, de fortfarande kan säga nej (tror:? Om någon kom fram till dig och frågade om du gillade någon, skulle du säga ja). Om de verkligen inte gillar dig, kan du hamna känsla chagrined och isoleras.
 • När du gillar någon, kan du se deras handlingar i ett nytt ljus och övertyga dig själv att de gillar dig. Leds den kan leda till en dålig hjärtesorg, så var försiktig. Om du är osäker, finns det några relaterade Googles för detta.
 • Om du inte gillar dem, men att de inte känner samma, ska du inte avsluta vänskap, men inte driva dem heller.
 • Om du har några viktiga saker du behöver fokusera på i skolan, arbetet, etc, inte köra själv galen tänkande om din kärlek.

Saker du behöver

 • En möjlig krossa
 • Förtroende. Var dig själv.
 • En mycket pålitlig vän som du kan prata med om vad som helst. Du kommer att behöva ventilera dina känslor för någon. (Helst någon med samma kön som din kärlek så att de kan ge dig råd och hjälpa dig igenom det)