Wka

Hur att förföra någon som använder bara dina ögon

Tanke, måste du prata med dem också, oftast. Detta är dock ett av de enklaste hemligheter att lära sig i förförelse och även en av de mest kraftfulla. Principen gäller båda könen. Titta bara på dem med en inglasad titt i ögat, fungerar varje gång!

Steg

Hur att förföra någon som använder bara dina ögon. Tillbringa ca 20 minuter om dagen eller mer öva detta framför en spegel.
Hur att förföra någon som använder bara dina ögon. Tillbringa ca 20 minuter om dagen eller mer öva detta framför en spegel.
 1. 1
  Tillbringa ca 20 minuter om dagen eller mer öva detta framför en spegel. Det utseende du vill i dina ögon kan bäst beskrivas som "intensiv". Tänk lustfyllda tankar och tänk att du tittar på någon som kör dig vild. Helt enkelt.. Försök att vara passionerad. När energi böljande genom din kropp, du vill överföra detta endast genom dina ögon. Ditt ansikte bör förbli uttryckslöst. Använd visualiseringstekniker om det hjälper. När du blir bättre på detta, kommer du att kunna slå på den. Du kommer att kunna göra dina ögon går från "döda" till "mycket levande" i några sekunder. Denna färdighet att göra dina ögon förvandla har en kraftfull effekt!
 2. 2
  Kombinera målmedvetet banala prat med intensiv ögonkontakt. Eftersom du skickar ut blandade signaler och vara indirekt, kommer den andra personen ställa ofta ut från vad du säger och förlora sig i din blick. Det skall heller inte ge dem en chans att analysera vad som händer, kan de plocka upp på din flirt undermedvetet.
 3. 3
  Inse att det inte kommer att räcka på egen hand, det är bara en bra ingrediens i fullständig förförelse. Du har fortfarande att gå ut och träffa folk. Däremot kommer din nyfunna uttrycksfullhet fungera mycket bra på nattklubbar, där icke-verbal kommunikation är ordningen för dagen.
 4. 4
  Du kan använda det här hela tiden, men du vill inte gå runt "vända ögonen på" på människor. Du bör bara ha en varning, uppmärksam look. Hålla ögonkontakt för en sekund längre än normalt kan säga allt.
 5. 5
  Se till att du inte har för mycket ögonkontakt eller kommer de att bli utflippad och kommer att gå avrinning. Så dess bara en liten fruktdryck som ögonkontakt.
 6. 6
  Ögonen är oftast en av de mest förföriska delar av kroppen. Om du har fina ögonbryn och vackra ögon, prova detta: När du pratar med en kille, subtilt höja ett ögonbryn, titta djupt in i hans ögon, men fortsätta lyssna, så småningom kommer han att gå vilse i samtalet, men du måste fortsätta att lyssna på samtal, lyssnande är viktigt!

Tips

 • Triangeln blick: en gång i en stund när ni har ögonkontakt med ditt mål, blick ner på sina läppar, hålla blicken för en stund sedan tillbaka till ena ögat och över till nästa.
 • Kraften i detta kan inte överskattas. Du hittar människor blir dragen till dig. Du får bokstavligen makt, och allt eftersom du helt enkelt ser ut som du redan har det. Det är viktigt för karisma.
 • Prova med att stänga din nedre ögonlock lite, som om du kisar, men håll dina övre ögonlock helt öppen. Du hittar du kan gå för lång tid utan att blinka.
 • Titta ner med ditt utseende en till personer öga och blick för en minut

Varningar

 • Inte dregla. Definitivt no-no.
 • Det är väldigt viktigt att hålla blicken tvetydig. Du vill inte se arg eller rädd, ofta du kanske inte ens vill se sexuellt intresserade eftersom om ditt uttryck kan läsas som enkelt, då illusionen bryts. Bara gå för intensitet och värme, som om du kan läsa den andres tankar, men de har inget sätt att läsa din. Detta borde vara riktigt enkelt att göra med dina ögon, och kommer inte att resultera i att du ser ännu något dumt. Inte lite. Vi lovar.
 • Titta inte galen. Du kan ta den här saken för långt. Titta varna men vara fysiskt avslappnad.