Wka

Hur man gör en kille frågar efter ditt telefonnummer

Office medarbetare, lokal vän, eller den heta killen i baren, kommer dessa tips hjälpa dig att manipulera mannen till att be om ditt nummer. Det viktiga är att vara vänlig och på samma gång. Läs vidare för mer information.

Steg

Hur man gör en kille frågar efter ditt telefonnummer. Börja med att agera lekfull.
Hur man gör en kille frågar efter ditt telefonnummer. Börja med att agera lekfull.
 1. 1
  Börja med att agera lekfull. Beroende på var du befinner dig (bar / klubb / kyrka / etc.) Kan detta göras på olika sätt. Att be om en drink, röra benet. Det finns många sätt att få killar att märka dig. Om du letar efter en kul kväll så att säga, gå inte till över toppen eller leda honom vidare.
 2. 2
  Dra ut telefonen. Se till att han ser detta. Lag upptagen på den, text vänner, ringa någon eller låtsas att skratta. Promenera med honom eller sitta nära honom medan du gör detta. Det kommer att signalera både att du har ett socialt liv och faktiskt har en telefon. Även killar är inte bra med subtila antydningar, kvinnor tenderar att vara. Använd din intuition och kunskap om vem han är att skicka vaga signaler.
 3. 3
  Få in en konversation. med honom (vrida håret, röra honom mycket och skratta i princip). Men också visa att du kan vara allvarliga. Denna kombination bör göra dig mer attraktiv i hans ögon, samt mer intelligent. Om han är bara ute efter utseende, bör det tjänar du några tomte poäng.
  • Samtidigt talar man långsamt upp upp telefoner, antingen genom att dra ut eftersom du "fick en text" eller tappa den och nämna att det är en bit av skit. Om han är i dig, och han är säker på sig själv, är detta en snabb och smutsig metod för att manipulera honom till att be om ditt nummer.
  • Om du vill ta det ett steg längre, göra ännu mer flirta. När lutad över för att plocka upp din "tappade telefonen," vända nog för honom att "kolla in varorna." Om han inte betalar någon uppmärksamhet, är detta ett tecken på att han inte bör missa. Det andra alternativet är att låta honom få en liten titt på din klyvning genom att böja sig ner mot honom i stället för att vända sig bort.
 4. 4
  Behåll kontrollen. Om du känner saker att tappa greppet, backa. Det finns alltid nästa gång (ja, inte alltid), och det är viktigare att lämna bort så goda vänner än obekväma bekanta. Plus, om du är på en klubb eller en bar, det finns ingen brist på "singlar redo att mingla."
 5. 5
  Om du är osäker, flirta mer. Om han är anständigt alls, kommer han antingen flytta bort, vilket innebär att han inte är intresserad, eller kommer han att ge upp och be. För vissa killar, det är helt enkelt en fråga om att vara mer uppenbara förrän de får meddelandet. Underskatta inte honom på grund av detta, kan det helt enkelt bero på att han inte vill koppla upp på den tiden, eller ett antal andra skäl.
 6. 6
  Bjud in honom till en klubb. Detta gäller endast om du försöker att ha en arbete vän ber om ditt nummer. Kanske bara börja med en klubb personalfest. Men var försiktig, eftersom kontoret relationer är vanligen ogillande av arbetsgivaren, försöker hålla det hemligt och se till att du fortfarande kan hålla ett sätt företag typ omkring honom.
 7. 7
  Kom ihåg att du inte behöver en kille att be om ditt nummer för sexuella skäl. Även om det är en gammal beprövad metod för att få numret, det finns andra. Till exempel, hitta saker gemensamt, till exempel levande plats, och bli en vän, utanför arbetet eller i baren. Ju oftare han ser dig, desto mer sannolikt är det att han kommer att vilja se dig mer.

Tips

 • Var inte alltför besvärligt om det. Om han klarar att be om ditt nummer, så bara le och nicka, gå inte till ett fullskaligt panick attack!
 • Bli inte avskräckt om första gången inte fungerar. Om det är en specifik kille du är ute efter, arbeta med honom långsamt. Försök inte stressa.
 • Du behöver inte ändra din personlighet för att närma sig honom. Var dig själv och kompatibla.
 • Stressa inte igenom allt. Lugna ner dig, ta ett djupt andetag, sakta ner och vänta på naturen för att ta det grovt.
 • Om värre kommer till värre, fråga honom själv. Medan klibbig, är det mest uppenbara tecknet du kan ge att du är intresserad. Om han säger nej, bara acceptera det. Men kom inte ut och göra detta omedelbart. Se till att du känner honom väl nog först, eftersom samtal kan gå obekväma mycket snabbt.
 • Om han går vidare, försöka göra detsamma. Vissa killar är bättre att inte vara med. Det är också möjligt att han är gift, eller ens homosexuell.

Varningar

 • Var noga med vem du försöker koppla upp med. Vissa killar är bara intresserade av utseende, eller one night stands. Chansen är stor att om du letar efter hans nummer, är du ute efter en längre, mer seriöst förhållande.
 • ALDRIG tillåta honom att man blandar en drink!!! Det finns några farliga människor där ute, och det skulle inte vara bra att få drogad samtidigt på en bar eller klubb. Om han köper dig en drink, se till att du tittar på bartendern blanda det själv, och aldrig acceptera alla öppna flaskor eller glasögon. Om du känner att känslan av att vara drogad, försöker varna närliggande beskyddare, och förhoppningsvis kommer de att ringa 911.