Wka

Hur köper din flickvän den perfekta gåvan

Har du problem att köpa den perfekta presenten till din flickvän? Tja, inte längre! Läs vidare och du kommer att se ett glatt ansikte när hon öppnar lådan!

Steg

Hur köper din flickvän den perfekta gåvan. Base din gåva idéer på din flickväns intressen, stil, eller aktiviteter.
Hur köper din flickvän den perfekta gåvan. Base din gåva idéer på din flickväns intressen, stil, eller aktiviteter.

Att köpa din flickvän den perfekta gåvan

 1. 1
  Base din gåva idéer på din flickväns intressen, stil, eller aktiviteter.
  • Fundera på vad hon gillar. Har hon gillar smycken, videospel, brädspel, böcker, musik, hattar, skor? Var uppmärksam på vad hon gör när ni är tillsammans, vilka filmer hon säger att hon vill se, vilken typ av mat hon väljer att äta, vilka färger hon brukar bära, vilken musik hon tenderar att lyssna på. Detta bör ge dig en uppfattning om hennes allmänna smaker.
  • Tänk om den typ av person hon är. Är hon någon som bryr sig mycket om varumärken, mode och shopping? Eller är hon en pojkflicka som tycker om att klättra i träd och springa runt i nakna fötter? Tycker hon att laga mat? Är hon besatt av choklad? Relatera gåvor till vad du vet om henne.
  • Minns vad hon gör på sin fritid. Har hon någon hobby? Du kan visa ditt stöd för sina aktiviteter om du får henne en gåva som hon kan använda när de gör sina fritidsintressen. Till exempel, om hon är i ritningen, kan du få en mycket trevlig skissblock och pennor från en konst butik eller en ritplatta.
  • Tänk om hennes karriär fokus och behov. Många människor är besatta av sina karriärer. Är din flickvän så här? Om så är fallet, vad hon behöver för arbete? En ny väska för arbete? En fin penna? Vad sägs om ett iTunes-presentkort att göra de långa tunnelbanan pendlar roligare?
  • Tänk vad som skulle göra hennes liv lättare. Ta en titt runt hennes ställe, vad hon behöver för att göra sitt liv roligare? Har hon behöver en kaffebryggare? En garderob arrangör? En vinflaska corker?
  • Leta efter ledtrådar i tidigare konversationer. Ofta din flickvän kommer att berätta vad hon vill / behöver utan att ens inse det. Hon kanske säger, "My boot häl bröt i morse när jag gick över gatan." Det är din ledtråd att fixa hennes stövlar eller köpa henne ett nytt par.
 2. 2
  Gör en unik handgjord present till henne. Vare sig det är en hampa armband eller något annat, gör det egentligen ingen roll. Det är ansträngningen som räknas. Otvivelaktigt hon kommer att älska allt du gör för henne.
 3. 3
  Ge henne något personligt. En graverad tennis armband, till exempel. Eller ett handmålat porträtt. Ge henne något som ingen annan kvinna på planeten har.
 4. 4
  Tänk på ett internt skämt eller något du delar tillsammans. Passa på att expandera på en delad stund tillsammans. Kanske ni två är Star Trek nördar. En mysig kväll hemma med en fullständig samling av Star Trek Blu-ray-skivor kan vara lämpliga. Något personligt som detta är bra om du är riktigt nära.
 5. 5
  Var kreativ. Tänk på något enkelt att ge henne. Det finns ingen anledning att vara extravagant. Ibland är det de enklaste saker som fungerar bäst.
  • Köp henne en blomma, och om du är nära där hon bor, lämna det på hennes steg. Också lämna en liten anteckning som säger något i stil med "Jag tänker på dig." Även om flickan inte gillar blommor, kommer hon gilla det faktum att du tänker på henne och tycker att det är ganska romantiskt. Rosor är vackra, men lite over-rated. Solrosor är en total ja för nästan alla tjejer.
  • Titta på hennes iPod eller smartphone om hon har en. Se vad artisterna hon har en hel del låtar från, och kanske få henne en cd från den artisten att hon inte har. Hon kommer att uppskatta att du gör ett försök att komma in i "sin" musik.
 6. 6
  Var inte rädd att be om hjälp. Konsultera sina vänner eller sin mamma gåva idéer. Vänner och föräldrar har goda gåvor idéer. När allt, de har känt din flickvän längre än du har! Utan tvekan de skulle älska att hjälpa dig.
 7. 7
  Fråga henne! När allt annat misslyckas, fråga din flickvän vad hon vill. Detta kommer att ta överraskning ur det, men åtminstone får du henne något hon vill ha och behöver. Om du ska köpa en julklapp eller födelsedagspresent, be din flickvän för en lista. På detta sätt hon inte vet exakt vad hon får.

Tips

 • Om du bestämmer dig för att få kläder, se till att du har rätt storlek. Alltför stor kan tyckas stötande, för liten kan genera henne.
 • Gåvor behöver inte alltid vara på ett speciellt tillfälle (som hennes födelsedag). Du kan ge henne en present bara för att det är tisdag! (Att ge slumpmässiga gåvor visar att du verkligen bryr dig)
 • Smycken är alltid en bra idé (men det beror på kvinnan i fråga, och också kan vara kostsamt, beroende på hennes smak). Inte varje gåva av smycken måste vara platina och diamanter. Lyssna och observera noga. Om du sällan se henne bära guld eller diamanter, skulle de inte vara ett bra val för henne. Titta vilka färger hon bär, och även lägga till promenader genom smycken departementet en butik. Bitarna Hon tittar på den mest är ofta de hon finner tilltalande, och även om de är dyra, kan du alltid försöka hitta något liknande. Var försiktig med att försöka detta om du inte känner henne väl, eller ha någon annans åsikt som känner henne väl. Stick med gåvor du har råd. Om du vet att din flickvän är inte så kräsen eller ytlig, sedan få henne några söta örhängen eller något enkelt men ändå söt.
 • Var uppmärksam! Hon kommer att ge subtila antydningar, så lyssna upp.
 • Om allt annat misslyckas, köpa henne några saker du tror att hon kommer att gilla och ett presentkort. (Ej kontanter eftersom hon kan bli giriga)
 • Glöm aldrig Alla hjärtans dag. Flickor skulle älska en liten ruta choklad. Gå inte billigt, ingen godisbutik varumärke. Om du tror att hon är allergisk mot något, få henne smycken eller en enkel blomma. Solrosor och röda och vita rosor är bra blommor att överväga.
 • Smile på din älskade medan du ger henne en gåva (kvinnor älskar detta).
 • Om det finns ett internt skämt, se till att inte mer än göra det. Om hon finner allt har att göra med det baseballmatch du gick till, kommer hon bli uttråkad så småningom. Om du ger flera gåvor, har en mängd.
 • Smycken-wise, är enkelt bäst. Om du inte vet att hon älskar gult guld, silver eller vitt-guld-färgade plagg är en säkrare satsning. Peek i hennes smyckeskrin att se vad hon skulle vilja, eller be en vän.
 • Ge henne gåvan på ett speciellt sätt. Hitta ett romantiskt sätt att göra det. Till exempel, skicka din partner på en skattjakt. Rita en karta, eller lämna ledtrådar till deras gåva. En "kryddig" sätt att göra detta skulle vara att ha ledtrådar skrivna på strategiska ställen på kroppen. Blommor eller någon gåva kommer att arbeta med detta. Lämna en lapp på dörren till din partner säger åt dem att följa stigen. Strö rosenblad som leder till sovrummet. Var i slutet av leden, håller gåvan. Gå till den plats på din första dag, och har servitörer ge dig gåvan till henne med sin måltid. Wink på henne när hon ser på i överraskning.
 • Praktiska gåvor är bra, men kan vara tråkigt och inte mycket romantisk.

Varningar

 • Se till att få henne en gåva ni båda gillar. Ingenting är värre än att spendera pengar på en present till din tjej och ta reda varken du gillar det så mycket som du hade hoppats.