Wka

Hur får man tillbaka ett ex att du dumpade

Så du gjorde ett dåligt val.. du dumpade en god människa. Och nu, naturligtvis, vill du ha dem tillbaka. Tja, kanske allt hopp inte förlorat! Läs vidare för att handledningen för att få din älskling tillbaka!

Steg

Hur får man tillbaka ett ex att du dumpade. Om du inte redan har, försöka bli vän med dem.
Hur får man tillbaka ett ex att du dumpade. Om du inte redan har, försöka bli vän med dem.
 1. 1
  Om du inte redan har, försöka bli vän med dem. Detta är din bästa insats för att se hur känsliga de är för att komma tillbaka in i en relation med dig. Det är ganska uppenbart att om de vägrar att vara vänner då de definitivt inte skulle vilja vara mer! Men var försiktig om de har en betydande andra - människor inte ta det lätt när deras andras ex försöker få mysiga igen.
 2. 2
  Prata med dem om uppbrottet. Inte det enklaste samtal, men en som måste gå på. Det är absolut nödvändigt att din framtida relation med honom att gå vidare förbi här. Om ni inte kan stå för att prata om saker i det förflutna, då finns det inget sätt att du kan ha en framgångsrik relation i framtiden.
 3. 3
  Fråga dem om de någonsin kunde föreställa dig två är tillsammans igen. Återigen, inte det roligaste prata att ha, men om du någonsin vill vara med dem igen, du måste bita ihop!
 4. 4
  Förklara för dem hur saker och ting är annorlunda nu. Saker är säker på att ha förändrats sedan ni kallade det avslutas, och förhoppningsvis till det bättre. Försäkra dem att du inte längre är en fuskare, du är inte så behövande som du en gång var,... vad gäller dina brister och uppbrott. Men detta är en bra tid för dig att tänka på sina brister - om de hade hemska drag som ledde till din hävda, så är du säker på att du vill bli ihop med dem?
 5. 5
  Om saker och ting inte går som planerat och de bara vill vara vänner, oroa dig inte! Många människor som bryter upp komma tillbaka tillsammans. Och, precis som många hitta bra vänner i sina ex. Du måste bara vara villig att ta den första (obekväma) steg mot att ta reda på om du tillhör någon av dessa kategorier!

Tips

 • Ta din tid när man försöker återupprätta denna relation. Arbetet med dig själv först och sedan kan du fortsätta ditt ex.
 • Var noga med att inte jaga dem om de inte vill prata med dig. Kom ihåg, break-ups är smärtsamt (även för killar!) Och pratar med dig kan få tillbaka känslor som de inte vill ta itu med.

Varningar

 • De kan vara oförskämd eller fastnat upp om du vill komma tillbaka tillsammans med dem. Aldrig rädd - det finns massor av människor där ute som vill vara med dig.