Wka

Hur handskas man med en ond ex pojkvän

Är din ex-pojkvän uppstår problem? Är du trött på honom? Ta reda på hur man handskas med de situationer han skapar.

Steg

Hur handskas man med en ond ex pojkvän. Skratta bort några rykten att han skulle försöka sprida.
Hur handskas man med en ond ex pojkvän. Skratta bort några rykten att han skulle försöka sprida.
 1. 1
  Skratta bort några rykten att han skulle försöka sprida. Se till att alla vet att du tror att han är barnslig och att du inte bryr sig alls. Inte överreagera, bara berätta för folk att det inte är sant. Fråga honom varför han spred ryktet. Om han förnekar det, han bevisar bara att det inte är sant! Om han har nakenbilder på dig att han hotar att avslöja, påminna honom om att utpressning är olagligt och skratta bort det.
 2. 2
  Håll dig lugn om han frågar din bästa vän ut. Han kommer att försöka att göra dig arg. Om din kompis säger ja, gå inte galen. Om hon frågar dig vad du tycker, vara ärlig. På ett trevligt sätt. Säg att du inte betyder att bryta upp dem eller något, men du tror att han använder henne.
 3. 3
  Kontrollera att det är klart att ni två är över. Det är möjligt att du har att vara over-friendly. Sluta kalla honom för mycket eller textning honom för mycket. När du faktiskt tala om för honom att det är över, inte skratta eller ser rädd. Håll ögonkontakt och tala om för honom på allvar.
 4. 4
  Viktigast om han hotar att skada dig eller någon annan ringa polisen, även om du inte tror att han skulle kunna gå igenom med sina hot titta på din rygg. Bo med en vän som kommer att vara där för att stödja dig och aldrig stanna hemma ensam om han vet ditt hem. Oavsett vilka känslor du håller för honom hålla avstånd. Kom ihåg att ditt liv är viktigare än någon pojkvän du kan ha.
 5. 5
  Få över honom. Det kan tyckas hårt, och det är, men du kommer att må mycket bättre när du hittar den perfekta personen för dig. Kom ihåg att han är bara ett av de hinder som livet kastar på ditt sätt. Det som inte dödar dig gör dig starkare.

Tips

 • Bry dig inte förlora humöret med honom. Han försöker bara göra dig upprörd.
 • Är han dum eller är han farlig? Se till att du känner och agera därefter.
 • Klipp alla band med ditt ex. Inga samtal, inga mejl och ingen textning. Klart han är inte din vän och att överskrida sina gränser som en människa.
 • Ta stora vägen och inte böja sig för otäcka spel
 • Diskutera det med din familj och låt den inte bli för långt om han verkar farlig. Om du är fysiskt hotad eller om han börjar trakassera dig, kontakta polisen och titta in i ett besöksförbud.

Varningar

 • Har aldrig ta tillbaka honom om du tror att du borde. Även om han åberopar, bara inte.
 • Om han frågar ut dig igen, tänk bara på alla de saker han har sagt om dig. *
 • Har aldrig kyssa din mans bästa vän. Du kommer att verka mycket mer ont.