Wka

Hur man glömma kärleken i ditt liv

Hur gå vidare i livet efter att ha förlorat någon du älskade.

Steg

Hur man glömma kärleken i ditt liv. Gör en lista över saker du alltid velat göra och aldrig gjorde.
Hur man glömma kärleken i ditt liv. Gör en lista över saker du alltid velat göra och aldrig gjorde.
 1. 1
  Gör en lista över saker du alltid velat göra och aldrig gjorde: Du har förmodligen ville göra en hel del men fick aldrig till det eftersom förhållandet tog upp så mycket av din tid. När du är klar med listan, kommer du att se hur mycket livet har att erbjuda dig.
 2. 2
  Inte vältra inte i självömkan: Att bryta upp är tufft även om det är du har lämnat den andra personen. Vad som är viktigt är att du inser att livet måste gå vidare. Starta något nytt, även om det inte tar bort, skulle du åtminstone vara lyckligare med erfarenhet.
 3. 3
  Möt upp med gamla vänner: Eller få nya vänner. Ett bra sätt att träffa likasinnade människor är att gå med i en klubb relaterade till dina intressen.
 4. 4
  Hjärntvätta eller använda logik för att slå blues: Om din ex-kärlek var en smärta, bör komma över det vara lättare. Bara fokusera på det negativa och vara glad att du är ute på en giftig relation. Om personen var riktigt nice, då är det tuffare, men sedan igen, vara glad att du hade möjlighet att träffa en sådan person. Kom ihåg att alla kommer in i våra liv av en anledning, det är inte kvantiteten utan kvaliteten på relationen som räknas.
 5. 5
  Välsigna honom / henne: Trots allt som har hänt, få dig själv att verkligen förlåta. Om möjligt, gå upp till personen och berätta för honom / henne att du har varit djupt sårad, men du förlåter dem för allt de har gjort. Detta hjälper dig att gå vidare och tro på mänskligheten igen.
 6. 6
  Inte stanna hemma: Du behöver inte pengar för att gå ner din gata, titta på himlen, njuta av en bok eller andra enkla nöjen som livet har att erbjuda oss.
 7. 7
  Glöm dig själv: Kom ihåg att det alltid älskar att ge och det finns så mycket vi kan göra för att göra våra liv rikare. Lär dina lektioner och omfamna ljuset. Ge dig själv en orsak är större än dig själv, och plötsligt alla dina bekymmer försvinner.
 8. 8
  Håll tron: Det är lätt att bli bitter, men kom ihåg, det kommer inte att göra dig lyckligare. Religion, musik, djur, sport, någon av dessa kan få tillbaka värmen in i ditt liv.
 9. 9
  Avstå från att tala om din ex-kärlek hela tiden: Dina vänner kommer snart att försvinna och du kommer att få det svårare.
 10. 10
  Radera allt: telefonnummer, chattloggar. Det kan skada dig, men du kommer inte att läsa den här loggar eller kalla honom / henne.
 11. 11
  Bli av med alla dikter, musik, film: när du går i din lägenhet, kommer du inte att se saker, som kunde minnas om din kärlek.
 12. 12
  Ta bort alla objekt som påminner dig om honom / henne.