Wka

Hur ställa samma tjej ut efter ett uppehåll på (tonåringar)

Efter en upplösning, kan du fortfarande flickan. Detta är tänkt att hjälpa dig att komma igång igen.

Steg

Hur ställa samma tjej ut efter ett uppehåll på (tonåringar). Förvänta dig inte att hon fortfarande gillar dig, oavsett vad.
Hur ställa samma tjej ut efter ett uppehåll på (tonåringar). Förvänta dig inte att hon fortfarande gillar dig, oavsett vad.
 1. 1
  Förvänta dig inte att hon fortfarande gillar dig, oavsett vad. Även om det kan göra dig ledsen, kom ihåg att om hon inte gillar dig efter uppbrottet, kommer du inte bli sårad igen (såvida du inte gå ut och bryta upp igen). Detta sätt, om hon gör som du, kommer det inte komma som en överraskning när du reda. Låt inte henne ser det förvånar dig ändå.
 2. 2
  Försök att stanna vänner med henne, även om det kan vara besvärligt. Om du var vänner innan du gick ut, försök att komma tillbaka till det stadiet.
 3. 3
  Stötta henne i hennes beslut och hårda tider, mer än du gjorde så precis som en vän men kanske bara lite mindre än du gjorde när du gick ut. Detta kommer att visa att du fortfarande bryr dig om henne. Oro och ont med henne.
 4. 4
  Be att prata med henne ensam. Låt henne inte veta varför, låt henne undra. Prata inte om detta via telefon, via textmeddelanden eller över internet. Det måste vara direkt, ansikte mot ansikte kommunikation.
 5. 5
  Gör något medan du pratar. Gå upp och ned en hall eller något. Se till att du är ensam, så att det är tyst och lätt att höra henne.
 6. 6
  Etablera grundläggande saker, och flytta till målet. Säg något i stil med, "Jag är säker på att du vet att jag fortfarande gillar dig (även om du vet att detta inte är sant), och att jag hade en bra tid att gå ut. Jag undrar om vi skulle kunna gå ut igen någon gång. Om du vill, vi kunde helt starta om, eller vi kan fortsätta där vi slutade. Vad tycker du? Kommer du att ge mig en chans? " Du kan också lägga till saker som "Jag vet att jag trasslat till det första gången vi gick ut," eller "Jag är verkligen ledsen för vad jag gjorde."
 7. 7
  Tänk efter innan du börjar prata. Om du gick ut, bör du veta åtminstone lite om hur hon tänker. Förbered för henne att ge dig frågor tillbaka eller för att tala om anledningen till att du bröt upp. Om det var ditt fel, se till att hon vet hur ledsen du är.
 8. 8
  Kom ihåg att om du börjar gå ut igen, se till att du försöker undvika att hamna i den situation som du gjorde förra gången. Försök att inte påminna henne på något sätt om det, eftersom hon kan få tänka på det och oroa dig igen.

Tips

 • Under samtalet, kan du sluta gå precis innan du börjar frågorna och vända sig till henne, ta hennes händer i din, och ser henne rakt in i ögonen. Oavsett om du stannar eller inte, titta på henne medan du frågar.
 • Se till att när du bryter upp, behöver du inte börja skylla henne eller hennes vänner. Acceptera något ansvar och inte skrika åt sina vänner. Du vill inte ha dem arg på dig precis innan du frågar flickan ut igen eftersom flickans vänner har kraftfulla influenser över flickans val.
 • Gör det inte uppenbart vad samtalet kommer att handla om.

Varningar

 • Flickor kan få svar som ingen kan se kommande. Tänk på allt som hände mellan dig så att du har olika sätt att ansluta till vad hon säger.
 • Kom ihåg att den här flickan kan ha flyttat på. Om hon gjorde det, kan du ha i åtanke att ni två fortfarande kan vara vänner.

Saker du behöver

 • En ex-flickvän att du fortfarande gillar
 • Dags att prata, såsom efter skolan, efter jobbet, etc. Säg att du vill prata, inte bara våren den talande tanken på hennes två sekunder före.