Wka

Hur få tillbaka din kärlek

Att bryta upp med en partner kan vara förödande och känslomässigt dränerande, och det är alltid svårt. Det är naturligt att vilja laga din relation och vinna din partner tillbaka, men se till att du vill göra det av rätt anledning. Här är några steg för att prova om du är villig att acceptera varför förhållandet föll sönder i första hand, och göra din del för att få det att fungera andra gången runt.

Steg

Hur få tillbaka din kärlek. Tillåt dig själv och din kärlek en lämplig tid innan du försöker att få dem tillbaka.
Hur få tillbaka din kärlek. Tillåt dig själv och din kärlek en lämplig tid innan du försöker att få dem tillbaka.
 1. 1
  Tillåt dig själv och din kärlek en lämplig tid innan du försöker att få dem tillbaka. Du behöver tid att reflektera, förbättra din självkänsla och självförtroende, och ger dig större insikt i varför du vill att ditt ex tillbaka. Du vill inte hoppa tillbaka in i en relation för tidigt, eller du kommer sannolikt att upprepa samma misstag.
 2. 2
  Förstår varför du gjorde slut med din partner i första hand, och göra lite självreflektion innan man beslutar om eller inte bör du försöka att återförenas.
 3. 3
  Erkänn för dig själv de fel som du har och den roll du var tvungen att spela in din upplösning. Fokusera på de problem som orsakade försämringen av din relation, och fundera på vad du kan göra för att laga dem.
 4. 4
  Kommunicera med din kärlek på ett effektivt sätt. Försök att vara rationell, lugn och tydlig med dina avsikter att få dem tillbaka, samtidigt som förklarar hur du planerar att ändra. Du får inte skrämmas eller tveksamma till att prata om dina relationsproblem.
 5. 5
  Ber om ursäkt till din kärlek för den roll du spelade i relationen slut. Din kärlek kommer att vara mer villiga att få saker att fungera med dig om du är den första att be om ursäkt för misslyckandet i din relation, men inte be om ursäkt när du inte är äkta.
 6. 6
  Försök att få ditt ex att ha en konversation med dig om lagning relationen eller förstå varför det misslyckades. Identifiera ihop vad du känner var de stora problemen i relationen och komma upp med planer, kompromisser eller åtaganden att åtgärda dem. Om ditt ex inte vill prata med dig, försök inte att driva dem i det eller de kan känna sig defensiv eller obekväma och kommer inte att öppna upp till dig.
 7. 7
  Konstruera en air av självförtroende så att din kärlek kommer att känna sig trygg i din närvaro. Om du verkar säker, kommer du ge ditt ex intrycket att du är säker på att du vet vad du vill ha ut av dina relationer och ditt liv. Ditt självförtroende kommer att uttrycka att du är säker på din förmåga att förändras och bli en bättre partner.
 8. 8
  Ha en positiv attityd om att få ihop igen, och inte älta det förflutna. Om du är villig att försöka göra förhållandet arbete igen, gå tillbaka in i det utan bitterhet eller ilska. Tror att relationen kommer att träna och hålla upp takten om att lösa problem i framtiden.

Tips

 • Du och din kärlek kanske vill överväga par rådgivning om du bestämmer att du vill komma tillbaka tillsammans och lösa dina problem.

Varningar

 • Tänk rådgivning om du har missbrukat i din relation och vill återgå till din älskare.