Wka

Hur man blir en enstöring

Det finns en stor skillnad mellan någon som är en ensamvarg-by-val och socialt utstötta människor. Tvärtemot vad de flesta tror, ​​är en ensamvarg är varken bra eller dåligt. Loners är individer som spenderar tid ensam så mycket, eller mer, än de gör med vänner (ja, loners har vänner). De har ett lågt behov av tillhörighet och inbördes acceptans och engagera världen på olika sätt än extroverta - fokusera på egna idéer och stimuleras av ensamhet, medan sociala interaktioner dränera dem. Loners har i allmänhet en liten krets av nära vänner och har högre standarder för deras vänskap och förtroende. De tycker om att umgås med sina vänner, men inte beroende av och fäster dem som andra, men de är mycket lojala. Introverta är generellt mer intellektuell än andra, använder sin tid att njuta och studera något och allt som intresserar dem.

Steg

Hur man blir en enstöring. Titta på dina vänner.
Hur man blir en enstöring. Titta på dina vänner.
 1. 1
  Titta på dina vänner. Hitta vem dina riktiga vänner är. De flesta människor är mycket öppna och förlitar sig på en massa människor, vad de flesta människor inte inser är alla som talar till dig vill ha något från dig. Fråga dig själv frågor om dina vänner: vet du vem folk verkligen är? Vad gör / gjorde de vill genom att vara "din vän"? Vissa människor söker verkligen din vänskap medan många andra vill något annat. När du verkligen titta på din vänskap, kan du bli förvånad över vilka dina riktiga vänner är.
 2. 2
  Sluta vara vänner med alla. Skär ut vänskapsband med "vänner" och ställa högre krav, det är okej att vänta och ha folk bevisa att de verkligen bryr sig och vill vara din vän. Förtroende tjänas, ges inte. En ensamvarg också kallas en "ensamvarg" som är vettigt, de gillar att vara ensam en hel del men har sina "pack" de litar på. Bara hålla med dina närmaste vänner och verkligen lära känna dem.
 3. 3
  Veta när man ska säga nej. Du är en ensamvarg, gillar du gå solo. Du måste kunna inte hänga med dina vänner, säga nej till att gå till denna part eller slå på bio två gånger i veckan. Att gå ut ibland är bra för dig, men du behöver inte vara med människor 24/7 för att få en bra tid, njuta av att vara ensam (det är vad ensamvargar egentligen gör).
 4. 4
  Låt det gå. Sluta bry sig om vad andra tycker och säger om dig, varför bryr du dig? De är inte du och alla är olika. Introverta få riktigt frihet genom att inte låta andra komma till dem och gör / bär / agera / tycka vad de vill. "Folk kommer att tro vad de vill, aldrig ta för mycket tillkännagivande av det." (John Flanagan, 04)
 5. 5
  Hitta intressanta saker att göra. Loners har massor mer fri tid än andra, de är glada att göra saker själva. Läsning, videospel, skrift, konst, musik, titta på film, resa, lära sig främmande språk, dessa är bara några saker du kan göra och njuta av dig själv. Generellt loners är mer intellektuell än andra eftersom de kan verkligen fokusera på sig själva och spendera tid att uppleva och lära sig nya saker.
 6. 6
  Det är inte en förbannelse. Att vara ensam kan vara uppfriskande och låter dig återhämta sig och steg tillbaka från världen. Loners hitta mer glädje gå solo än andra, det stimulerar dem och verkligen ställer dem som arbetar. Loners föredrar det här sättet, de är bara annorlunda än andra människor.
 7. 7
  Var säker på att du inte mentalt bli upprörd

Tips

 • Var inte knappa om dina normer. Se till att de är mänskligt möjligt, men ändå passar din vision.
 • Som en ensamvarg, kan du hitta dig själv med lite mer fritid. Prova att ta upp en ny hobby såsom trädgårdsarbete eller skriva för att ta dig bort dina vänner eller för att hindra dig från att bli uttråkad när du är ensam.
 • Du är en ensamvarg, gillar du ensamhet. Har dina vänner men njuta ensam tid.
 • Se människor fortfarande gillar dig eftersom när hela planen går ner i avloppet som ett tåg du har ryggen upp.
 • Du behöver inte vara elak för att vara en ensamvarg.
 • Håll din "pack" nära, även om du inte håller fast vid dem de fortfarande är dina vänner.
 • http://www.psychologytoday.com/articles/200703/field-guide-the-loner-the-real-insiders?page=2

Varningar

 • Mestadels är en ensamvarg är inte ett val, det är en inställning som du är född med eller om du upptäcker att du är bättre lämpad att vara en ensamvarg
 • Vissa människor är inte ensamvargar, om du är en mycket social person men blir stressad kanske du bara behöver backa från människor för en stund, stick med dina bästa vänner och låta världen gå genom. Du behöver inte gå hela ensamvarg, om det inte är du.

Saker du behöver

 • Aktiviteter du tycker om ensam, som hobby eller videospel.
 • Tillräckliga resurser för att hålla dig sysselsatt och för att kunna klara av.