Wka

Hur kan man vara speciell och mystisk

En artikel om hur man gör människor omkring dig tycker du är intressant och mystisk. Dessa tips är främst för killar. Vänligen läs detta med ett öppet sinne, kan detta avslöja vissa saker svårt att tro, men bara fortsätta läsa, de särskilda killarna är alltid mystiska och magnetiska.

Steg

Hur kan man vara speciell och mystisk. Spendera mycket tid ensam.
Hur kan man vara speciell och mystisk. Spendera mycket tid ensam.
 1. 1
  Spendera mycket tid ensam. Vanligtvis tänker medan lutad mot en vägg, men ni får inte se ledsen eller deprimerad, inte heller glad, bara tankeväckande. Tricket är att alltid förmedla budskapet att du är en självförsörjande person som inte behöver uppmärksamhet eller godkännande från någon. Du måste först lära att leva med din egen och älska dig själv en hel del. Detta avgörande steg kommer att lossna ensam om du verkligen är en person som älskar sitt eget väsen.
 2. 2
  Var väldigt tyst. Du inte starta något som inte behöver vara igång, skrik ni inte / LOL och du får inte i någon annans problem. Poängen är: du inte behöver uppmärksamhet.
 3. 3
  Bär mystiska kläder som jackor, tröjor och långa ärmar, och mörka färger. Inte alltid svart dock, men rödbrunt, marin och grått är allvarliga och formidabla färger. Bär kläder som inte visar för mycket men är bekväm.
 4. 4
  Tala tydligt. Aldrig prata om ovidkommande saker (väder, TV-program) eller om dina frågor eller ditt liv (resor, familjeproblem), att göra detta är ett försök att bygga rapport med en person, som översätts till ett behov av uppmärksamhet och / eller godkännande. Bara hålla sig till vad som behövs för att säga och ge din åsikt om någon uttryckligen ber om det eller du vet att det är relevant att tala upp, annars hålla munnen stängd. Men om någon person försöker bygga rapport med dig (börjar prata med dig), prata med dem men hålla dina åsikter för dig själv, inte argumentera, låt dem prata och du bara lyssna. Detta är grunden för att vara mystisk: de aldrig får veta något om dig.
 5. 5
  Aldrig avslöja ditt personliga liv till någon, vara svårfångade. Om någon frågar, avleda frågor med roliga eller lätt-sarkastiska anmärkningar, fungerar även den ökända "gissning" här, men utan att se ut som en idiot, vill du inte att "jerk" rykte, är du över det. Prata inte när det inte behövs, vara tyst, och bara delta när bad eller verkligen behövs.
 6. 6
  Två kraftfulla egenskaper som håller människor intresserade av dig är att vara oförutsägbar och motsägelsefull. Var en tuff kille med vissa drag av oskuld, vilse i dagar som ingen vet var har du varit, vara super smarta men aldrig ses studerar eller ber om hjälp.
 7. 7
  Ha något som du skiljer dig, kan detta vara en möjlighet (en talang, vara smart) eller som en bit av kläder, frisyr, osv. Att vissa något måste få dig att stå ut men måste vara acceptabelt och naturligt, kinda en "medfödd "drag (inte färga håret grönt eller göra en tatuering i ansiktet). Det är viktigt att du betona din personlighet men alltid konsekvent med din "jag-inte-behöver-godkännande" personalty: undvika allt som tilldrar sig mycket uppmärksamhet.
 8. 8
  Var artig och lugn i alla samtal. Aldrig knäppa på folk om de inte håller med dig. Aldrig skrika, ser upphetsad eller arg när du pratar med någon. Aldrig att påverkas av vad en person säger till dig (detta bra eller dåligt).
 9. 9
  Titta på folk direkt på ögonen när du pratar med dem och med en piercing eller avslappnad blick, men inte stirra. Detta kommer att göra dig en dominant människa och folk kommer att respektera dig. Kom ihåg, det finns kraft i ögonen (själen windows) och en kraftfull, självsäker blick gör dig till en magnetisk person.
 10. 10
  Vara stoisk, alltid. Stoiska sätt aldrig visar för mycket av någon (ledsen eller glad) känslor och har en lugnande och sval disposition även i svåra eller påfrestning situationer. Detta kan skrämma människorna omkring dig, men det visar att du har dina känslor under kontroll och att ingenting påverkar dig, dessutom kommer det att få dig att verka smart. Stoicism ger dig Sprezzatura.
 11. 11
  Har karisma, och massor av det. Detta är ett mycket viktigt steg, utan karisma ingenting annat i artikeln frågor. Charisma kommer inifrån, mår så bra med dig själv som du är att du inte behöver godkännande från utsidan, det är en obeskrivlig kraft som drar folk i. Och nej, du behöver inte att "smile" eller "vara typ "för att ha karisma som dessa tidningar kommer att säga, log Hitler aldrig och han var så karismatisk att många människor, däribland generaler, affärsmän och socialites av alla slag kastade sig till hans fötter. Charisma är neutral, kan du vara Jesus Kristus eller Hitler och fortfarande har tusentals människor som är villiga att vara med dig och även arbeta för din sak.
 12. 12
  Ta hand om dig själv: detta visar att du älskar och respekterar dig själv. Ät hälsosamt, ta duschar och bära rena kläder, men inte bli fåfäng eller självcentrerad, i själva verket vara välklädd men har som slarvig stökigt utseende, kommer det motstridiga signaler vilket är ett kraftfullt drag för killar.
 13. 13
  Odla ditt intellekt inom många områden. Ja, är intelligens mer kraftfull än muskler, men aldrig visa upp, behöver du inte det.
 14. 14
  Hitta ett syfte och hålla fast vid det. De magnetiska killar ALLTID har ett syfte i deras liv och ingenting skiljer dem från den vägen, kan det vara deras karriär, är den mest kraftfulla supervillian, detektiv eller vad håller de till det med hela sitt hjärta och på grund av detta de utmärker sig i det, vad det än är.

Tips

 • Undersök om hur man har och odla en kraftfull, pondus.
 • Från tid till annan har en aning ont blick, men var noga med att inte skrämma folk. Lord Byron använde hans varumärke "enligt look" (svagt vända ner huvudet och sedan tittar upp med en ganska mäktig blick, sägs det kvinnor svimma när han gjorde detta). Det är egentligen inte en ond I-will-kill-du blickar, men mer som visar dominans, en genomträngande blick med ett mycket litet leende projekt extrema mängder förtroende. Var mycket försiktig med detta, gör inte denna blick till en polis / kriminell / gangster / psykopat eller han kommer att känna sig hotade och problem kan uppstå. Dessutom övar framför en spegel tills du får det, om det inte görs bra du kan skrämma bort folk eller ens ses som löjligt, kan mycket få uppnå denna effekt framgångsrikt, men om det görs bra det är kraftfullt.
 • Visa aldrig behövande eller beroende av någon person.
 • Låt dina handlingar tala för dig. Gör en trevlig handling från gång till gång och låta orden sprids.
 • Alla dessa tips ska komma ut som naturliga, inneboende till din personlighet, om du försöker fejka något då du kommer att ses som en dåre. Börja långsamt och gradvis utvecklas. Om du tycker det är svårt eller besvärligt sedan sluta eftersom dessa tips är inte för dig. Jag upprepar, ändra inte vem du är eftersom du vill vara mystisk.
 • Undersök och läsa om Lord Byron och Byronic hjälte. Denna typ av hjälte anses allmänt en speciell, mystisk person.
 • Dessa tips är inte för alla, inte försöka vara någon du inte är.
 • Utreda och analysera fiktiva karaktärer som anses speciellt som "Dirty" Harry Callahan (Dirty Harry), Gaara (Naruto), Dr Gregory House (House MD), L (Death Note), Dexter Morgan (Dexter). Du kommer att finna att de uppvisar många av de tips som anges här (med sina egna vändningar) och att de flesta av dem kan kategoriseras som "Byronic Heroes".

Varningar

 • Inte skylla eller hata de människor som får ifrån dig, är de flesta av dem bara rädd för att stoppa att vara "normala" om de börjar umgås med dig. Normalitet och överensstämmelse med standard socialt beteende ger en känsla av trygghet och tillhörighet till dessa människor, tänk på de flesta människor saknar självförtroende och är rädda för individualitet och möjliga avslag från sina kamrater. Stå ut från kråkan kan tyckas romantiskt i en bok, men i verkliga livet är annorlunda och även skadligt om du inte är säker nog i dig själv och din personlighet. Att vara speciell och mystisk kräver en stark själ.
 • Vissa människor (speciellt andra killar) kan börja hata eller avundas dig, bara inte uppmärksamma dem.
 • Folk kanske tror att du är arrogant eller känner sig överlägsna andra, så var ödmjuk från tid till annan, när det behövs.
 • Du kan kallas en massa namn (emo, weirdo, outcast) bara inte uppmärksamma dessa människor en fortsätter att vara speciell, kom ihåg, de är bara att försöka lista ut dig genom att kategorisera dig.
 • Efter dessa tips är en säker väg till att bli en enstöring. Människor runt omkring dig kan känna lite skrämda i din närvaro och din individualism och unconformity till standarder och gemensamma mänskliga sociala beteenden (som små samtal, leenden, kramar) kommer att driva vissa människor bort. Folk kan sluta bjuder in dig till parterna längre och du kan även förlora några vänner. Jag upprepar, detta är inte för alla, om du inte vill vara ensam glömma allt du just läst. Om du redan är en ensamvarg och är nöjda med det, så jag rekommenderar att du följer dessa tips och bli mer speciell än du redan är.
 • Så motsägelsefullt det än må vara med de föregående punkterna, kan du börja visas attraktiv för vissa människor (speciellt flickor), kan din mystik och självförtroende locka dem till dig. Var beredd på hur man hanterar dem, och, om du vill, tillåt dig att ha ett par goda vänner, men alltid hålla avstånd och mystiken, det är vad lockade dem till dig i första hand, om du sluta vara mystisk du kommer upplevas som falsk dem.