Wka

Hur kan man vara mystisk och sticka ut

Vill du ha en air av mystik om dig? Det kan hjälpa dig att få eller intresserad av dig. Lär dig att andas en gåtfull attityd och förblir giltiga.

Steg

Hur kan man vara mystisk och sticka ut. Svara försiktigt och artigt när folk talar till dig.
Hur kan man vara mystisk och sticka ut. Svara försiktigt och artigt när folk talar till dig.
 1. 1
  Avslöja inte allt. Människor är intresserade av mysterier för att de vill veta mer. En nyckel till att vara mystiska är att hålla en tyglar på din personliga information. Dela dina tankar endast med de människor som är närmast dig, den kommunicerar med alla andra att det finns mer för dig än de vet.
 2. 2
  Speak noggrant. Väg dina ord, och inte alltid hoppa säga allt som kommer att tänka. Detta kommer inte bara få dig att verka mystiskt, men också tankeväckande och välformulerad.
 3. 3
  Svara försiktigt och artigt när folk talar till dig. Du kanske frestas att förbättra din air av mystik genom att inte svara, men det kommer bara få dig att verka snobbig. Talking tillbaka i ett lugnt övervägas, sätt drar folk in och gör dem vill engagera dig mer.
 4. 4
  Var en god lyssnare. De flesta människor gillar naturligt att prata om sig själva. Styra samtalet i den riktningen, och du kan fortfarande interagera med människor utan att avslöja för mycket om dig själv.
 5. 5
  Inte skryta inte. Prata upp dig för mycket kommer att få dig att verka ledig och självupptagen. Istället, låt andra människor märker dina prestationer och talanger. När de komplimang dig eller ta upp, le och säga tack-inte gå på och på om det.
 6. 6
  Gör inte skvaller. Talar om andra människor gör dina intressen verkar ytlig och tråkig. Undvika skvaller signalerar att du är i djupare, mer intressanta ämnen och förbättrar din aura av mystik.
 7. 7
  Observera människor med en aning road men välvilliga utseendet, så om du hittar deras beteende intressant.
 8. 8
  Smile, men inte skratta åt folks skämt. Detta visar folk att de behöver för att imponera på dig för att du ska uppskatta deras humor.
 9. 9
  Låt dem som vill mer. När du pratar med någon eller närvara vid en händelse, ursäkta dig bara en liten bit innan den andra personen vill att du ska. Det gör dem ivriga att plocka upp där du slutade förra gången, och lämnar dem undrar där du måste vara.

Tips

 • Glöm inte att. Att vara mystisk betyder inte att vara grinig.
 • Ögonkontakt är viktigt så visar förtroende men inte stirra på folk, eller du kommer att komma ut som konstig.

Varningar

 • Var mystiskt men.
 • Se till att du alltid sann mot dig själv.
 • Svara inte ja / nej-frågor med ett "kanske" hela tiden. Om du gör det, kan det irritera bara människor.