Wka

Hur man har en bra relation med din pojkvän

Vi vill alla veta hur man har en bra relation men vi alla verkligen vet hur?

Steg

Hur man har en bra relation med din pojkvän. Försök att delta i aktiviteter som han gillar.
Hur man har en bra relation med din pojkvän. Försök att delta i aktiviteter som han gillar.
 1. 1
  Försök att delta i aktiviteter som han gillar. Om du hatar basket och han spelar det, kanske gå in genom hejar honom på hans spel!
 2. 2
  Skratta med honom! Var inte blyg eller agera ointresserade, som kommer att få honom att känna riktigt obehagligt omkring dig.
 3. 3
  Överdriv inte. Om du försöker att imponera på honom, inte gå överbord med en ton av smink och en helt ny garderob. Ibland pojkar märker de enklaste förändringarna!
 4. 4
  Tacka honom för gåvor. Inte bara tala om för honom att du gillar det, säga tack! Det verkligen få honom att må bra!
 5. 5
  Håll handen! Tvinga honom inte till någonting, men nonchalant ta hans hand när du vandrar tillsammans, etc, och sedan släppa det. Om han vill hålla din hand, kommer han.
 6. 6
  Om han kramar dig, krama honom tillbaka! Dessutom skulle en och annan kram från dig är inte så illa heller!
 7. 7
  Respektera det om han vill umgås med sina vänner, ska du umgås med dina vänner också! Att ha en relation betyder inte att du ska vara så nära som tvillingar.
 8. 8
  Om han kramar du inte bara gå iväg efter! Till exempel, när du krama honom, fråga honom hur hans dag har varit hittills. Vara social med honom. Det kommer att göra honom, och du mår bra och att du har åstadkommit din lycka!

Tips

 • Inte alltid förvänta sig att ge dig presenter. Inte alla killar har pengar, och han kanske inte vet vad för att få dig. Men be inte honom för saker, som kommer att få honom att känna som om han måste köpa dig något.
 • Försök att få några bilder på dig och honom tillsammans. Om du har vardera ett exemplar, har du en symbol för er relation.
 • Om han lägger armen om du sedan lämna den där eftersom det kommer att få honom att känna som om du gillar / älskar honom tillbaka. Kanske lägger armen runt hans midja som ett tecken på att du gillar det.
 • Bara älskar honom som du är, inte låtsas någonting. Bara älskar.
 • Inte pressa honom inte! Du tycker inte om att vara pressade, gör du? Hur tror du att han gillar det?

Varningar

 • Lämna aldrig dina vänner bakom för honom, och aldrig lämna honom bakom för dina vänner. Försök att göra en jämn mängd av tid för dem båda.
 • Varje pojke är annorlunda. Några pojkar är mycket nära, och gillar att gosa. Sedan finns det killar som inte gillar hudkontakt för mycket. Förvänta dig inte att han ska ändra - han är som han är!
 • Frågar hanar "Vad önskar du?" verkar vara vanligt, men det kommer att irritera en hel del män där ute!