Wka

Hur får man en tonårsflicka att gilla dig

Så, du är en tonårig pojke och du gillar den här tjejen, men du är borta. Här är några råd om hur du får den där tjejen som gillar dig!

Steg

Hur får man en tonårsflicka att gilla dig. Var hennes vän först.
Hur får man en tonårsflicka att gilla dig. Var hennes vän först.
 1. 1
  Var hennes vän först. Du behöver inte slå på henne direkt, först försöka prata med henne och lära känna henne, om du inte redan har gjort, och att vara snäll mot henne.
 2. 2
  Försök att imponera på henne. Försök att få henne att gå till ställen där man gör saker som kan imponera på henne. Till exempel, om du skateboard ganska väl, du kan försöka att säga något i stil med "Hej, har du någonsin åkte skateboard innan? Det är verkligen roligt. Kanske du kan komma och titta på mig någon gång." Gå inte överbord med detta steg men eftersom så kommer du förmodligen komma över som en bragger och en skrytmåns. Vilken tjej vill ha en kille som försöker överträffa alla och pratar om något annat än sina egna prestationer?
 3. 3
  Försök att bryta kontakten barriären. Ibland flickor kommer att göra det första draget och göra det, men bemanna upp och göra det själv kan ofta vara bättre speciellt om flickan du gillar är blyg. Var inte rädd för att göra det själv. Försök erbjuder sig att hjälpa henne sätta sig kappan på, håll ut handen till henne när hon går på ojämn mark för att hjälpa henne hålla balansen, eller, om du är riktigt nära vänner och det skulle inte vara konstigt för henne, sedan krama henne på ett vänligt sätt antingen gratulera henne till en prestation av hennes eller du kan även använda den som en hälsning.
 4. 4
  Ler mycket. Gör inte för mycket, men blinkande henne de pärlvita tänder mot henne då och då kommer att få henne att känna sig speciell.
 5. 5
  Be om hjälp. Visar en svag sida skulle gå emot allt du någonsin funderat på "sexigt", men det kommer att göra flickan att känna sig viktiga, om hon kan hjälpa dig med något. Gå fram till henne och be om hennes hjälp på en hemuppgift. Inte bara kommer hon att hjälpa sannolikt dig, men du kommer att kunna få känslomässigt och fysiskt närmare henne!
 6. 6
  Agera som du vill ha henne illa. De flesta tjejer kan inte förneka att när en pojke (en pojke som de gillar som en vän eller mer) fungerar som de vill ha en tjej, hon älskar det.
  • Verkar inte desperat. Var inte fri att hänga på henne varje vilja. Hon kommer att vara mer benägna att arbeta för dig om hon inte tror att du alltid kommer att vara där.
 7. 7
  Gör det uppenbart att du vill träffa henne. Dess bevisade att när någon vill att datum, är du dubbelt så attraherad av dem som du skulle ha varit.

Tips

 • Gör inte narr av henne eller säga något betyder för henne. Att säga "Just kidding" inte bort det. Förolämpa en tjej kommer definitivt inte att få henne att gilla dig. Även retas kan tas på fel sätt, så se till att när du retar henne att det är helt uppenbart att du bara retas.
 • Säg att du vill få hennes nummer, men inte rusa in i det. När du är redo att lämna be henne om hennes telefonnummer.
 • Försök att alltid hitta ett sätt att umgås med dem. Om dina föräldrar är människor som inte riktigt låter dig hänga ut en hel del, speciellt med tjejer, sedan berätta för dem att du kommer att umgås med dina kompisar från skolan. (För några råd, bör du förmodligen en eller två vänner att du är cool med komma med dig bara så att dina föräldrar inte kan säga något). Självklart, om du inte vill ljuga för dina föräldrar, sedan inte. Istället umgås med tjejen du gillar en hel del i skolan eller har ett hjärta till hjärta tala med dina föräldrar om hur du skulle vilja att umgås med den här tjejen mer.
 • Om hon säger ja glöm inte att tacka henne för att ge dig den här chansen och sedan antingen krama henne eller bara gå därifrån och låta henne veta att du kommer att prata med henne när du kommer hem, men inte på ett oförskämt sätt. Om hon säger nej, inte bli upprörd, kanske hon har en hel del på hennes sinne, eller kanske hon inte är redo för en relation. Hon kunde också vill säga ja, men hon är blyg. Hursomhelst, vara cool och låta henne veta att du respekterar hennes beslut. Detta betyder inte att du ska sluta prata med henne heller. Det betyder bara att hon kanske inte vill flytta ut ur vänskap zonen eller hon kan vänta att se hur du reagerar, eller hon bara inte kan se dig som någon som hon skulle ha en relation med. Hursomhelst, att vara respektfull mot henne!
 • Tjejer älskar spontana handlingar av tillgivenhet.
 • Aldrig dölja hur du känner. Behandla henne som om hon är den mest fantastiska flickan i världen eftersom om du gillar henne nog att leta upp hur man får henne att gilla dig på nätet, har du förmodligen tror hon är.
 • Efter ett par veckor till månader (vänta inte för länge men eftersom de kan förlora intresset eller tror att du är inte intresserad) leda henne vidare. Låt henne veta i en slug sätt som du vill flytta ut vänskapen zonen. Berätta för henne hur du känner och sedan se om hon följer med och får där du går. Sedan pop frågan. Försök alltid att hitta ett sätt att låta vet att de kan tänka på det och att du inte behöver ett svar just där och då. Berätta för henne att du har tänkt att fråga men du bara inte vet hur. Det gör tjejerna känner sig speciell.
 • Corny plocka upp linjer är alltid söt, bara inte använda dem för ofta.
 • Aldrig sluta kalla henne. Försök att ringa henne varje dag. Alltid låt henne veta att du är intresserad. Inte alltid ta upp hur du gillar henne ändå. En eller två gånger varje gång du pratar med henne i telefon. Berätta vad du tycker om henne. Överdriv inte det eftersom du kanske börja verka desperat och du aldrig vill ha en tjej som tycker att du är desperat eftersom de kommer antingen att ha övertaget eller de kommer att börja tappa intresset eftersom tjejer gillar killar med en mjuk sida och en stark sida (inte alltid fysiskt).

Varningar

 • Inte leder henne vidare. Om du inte gillar henne nog att vara i en riktig relation med henne så gör inte henne tror att du tycker om henne på ett romantiskt sätt.
 • Om hon har en pojkvän, back off.
 • Bli inte bifogas.