Wka

Hur får man en tjej att gilla dig när hon gillar någon annan

Har du någonsin sett en snygg tjej och sedan räkna ut att hon har tagit? Det händer en hel del! Denna artikel bör hjälpa dig med tagna flickor. Du måste bevisa att du är bättre än hennes nuvarande pojkvän, och sedan gå därifrån. Om en tjej som redan bestämt sig, det är ingen idé att försöka. Bara läsa den här artikeln om du tror att du har en chans. Läs kroppsspråk och information från sin vän för att se om hon bryr sig om dig eller inte.

Steg

Hur får man en tjej att gilla dig när hon gillar någon annan. Lär känna hennes vänner.
Hur får man en tjej att gilla dig när hon gillar någon annan. Lär känna hennes vänner.
 1. 1
  Var dig själv. Försök inte att imponera på henne med massor av snygga grejer. Kom ihåg att tjejer gillar killar som är sig själva, inte show-offs. Skrytmånsarna är Turn-offs. Om du har en speciell talang, göra det känt! Kom ihåg att aldrig försöka vara någon annan. Var nöjd med dig själv, och om hon inte vill det, det är hennes förlust.
 2. 2
  Prata med henne. Hon kommer inte gillar dig, om hon inte känner dig. Prata med henne personligen, inte på messenger eller Facebook. Prata med henne om ämnen som hon kan vara intresserad i. Om du vet hennes vänner, kommer detta att vara en stor fördel. Fråga hennes vänner vad hon gillar och sedan prata med henne om sådana saker. Hon vill inte prata om något som hon knappt känner.
 3. 3
  Flört. Inte för mycket, men bara tillräckligt för att låta henne veta att du vill vara lite mer än vänner. Reta henne om hennes hår och bara flirta.
 4. 4
  Lär känna hennes vänner. När du och hennes vänner är cool, försöka få lite smuts på flickan. Åter läsa steg två för mer information om vad vänner kan göra.
 5. 5
  Stanna i nuet. Aldrig sätta upp hennes ex-pojkvänner. Om du gör det kommer hon alltid att tänka på honom, vilket i sin tur kommer att orsaka henne att gilla honom mer än dig. Det kan också föra tillbaka dåliga minnen, så för den skull er båda, inte prata om killar från det förflutna!
 6. 6
  Var där för henne. Respektera henne och hjälpa henne med allt, men bara inte vara alltför stödjande. Om du är för stödjande, kommer du att bli betraktas bara en vän, och vi vill inte ha det!
 7. 7
  Bygg hennes förtroende. Förtroende är vad en av de viktigaste sakerna en tjej vill ha i en kille. När hon vet att hon kan lita på dig, kommer hon att vara mer öppen om allt. Var intresserad av allt som hon säger att hon är mest sannolikt kommer att be dig om hjälp senare.
 8. 8
  Var sentimental kring henne. Flickor ganska mycket kärlek en känslig kille. Inte alltför känslig, men. Berätta för henne hur du känner om livet, etc.
 9. 9
  Komplimang henne. Tjejer älskar när killar pratar om dem på ett bra sätt. Bara inte berömma henne för mycket, eftersom det kan få henne på nerverna.
 10. 10
  Ta det lugnt. Säg inte till henne att du gillar henne bara ännu. Vänta och se om hon slutar prata om hennes ex-pojkvän och sedan berätta för henne.
 11. 11
  Säg inte några vänner du kan inte lita på det. De kan berätta för folk och de kan berätta för henne. Då flickan kommer att sluta prata med dig.
 12. 12
  Bryr sig inte om vad andra tycker. Du är en unik individ.

Tips

 • I princip kan du bara vara dig själv, detta kommer att bygga din relation och det är inget fel.
 • Spendera inte all din tid i skolan eller i trakten kring henne. Hon behöver utrymme också. Men när alla dina vänner har flickvänner, när du börjar känna dig avundsjuk, kanske att flickan känner på samma sätt också, så göra det känt. När du är redo att spendera en hel del tid med en tjej, och sedan gå vidare. Fråga henne ut. Om hon säger nej, inte galen, det är inte slutet av världen, bara hålla upp huvudet. Och om en tjej frågar dig, det är hjärtskärande om hon hör dig säga nej, särskilt om hon jobbar upp modet framför dina vänner. Säg inte nej framför dina vänner bara för att låta sval trots att du gillar henne. Om du berättar för henne ja dagen efter det, och säga att du inte ville säga ja framför dina vänner, kommer hon hata dig för att hon ska tro att du inte är redo att dela in allmänheten och är också skäms för att berätta för någon att du dejtar henne. Följ dessa tips och du kommer att dejta på nolltid.
 • Få henne att känna att hon är värt ansträngningen.
 • Om du ser tjejen du gillar ledsen och pojken hon gillar inte märker, gå fram till henne och frågar "Vad är det för fel?" och trösta henne, är chansen att hon kommer att tycka att du är tankeväckande och omtänksam och hon kommer att tänka på pojken hon gillar inte bryr sig om hur hon känner.
 • Ha ett liv på egen hand. Spendera inte all din tid på att försöka få henne. Hej, kom ihåg, du har ett liv också.
 • Kontrollera att du har plats i ditt liv för henne. Om du inte kan hitta tid att gå på en dag eller något liknande, inte ens bry. Tjejer gillar killar som kan spendera lite tid med dem.
 • Var inte alltför påträngande. Agera avslappnad och blir nära vänner.
 • Ta den tid du behöver. Tjejer gillar inte att vara rusade.
 • När du känner dig bekväm bjuda ut henne när hon slutar prata om hennes ex.
 • Se till att hon är kär i dig.

Varningar

 • Var inte alla upp runt henne, ge henne lite utrymme.
 • Innan du går efter henne, se till att det verkligen är värt det. Du vill inte att den här tjejen för att så småningom gillar dig, bara för att finna att du inte gillar henne längre.
 • Titta inte nedanför halsen, kanske hon tror att din mer intresserade av hennes bröst snarare än hennes ansikte.
 • Flörta inte med sina vänner eftersom hon kan få fel intryck och hatar dig.
 • Försök inte göra allt för henne på ett tvångsmässigt sätt men erbjuder att göra små saker för henne (som att hålla upp en dörr) hon kommer att märka det och tycker det är sött.
 • Köp inte hennes rosor - de har blivit stereotypa. Istället frågar henne vad hennes favorit blomma är och hitta det och ge det till henne.
 • Bli inte för nära sina vänner eller hon ska tro att du använder henne för att komma närmare sin vän.
 • Titta inte för djupt in i hennes ögon.

Saker du behöver

 • Bra konversation färdigheter