Wka

Hur får man en tjej att tro att du är söt

Om du gillar en tjej och vill att hon ska vilja dig tillbaka är du förmodligen alltför blyg för att fråga henne. Att vara söt är ett trevligt subtilt sätt att få hennes uppmärksamhet och kanske lite mer...

Steg

Hur får man en tjej att tro att du är söt. Var säker på att tjejen du är ute efter alltid stirrar på dig.
Hur får man en tjej att tro att du är söt. Var säker på att tjejen du är ute efter alltid stirrar på dig.
 1. 1
  Prova att göra en. Tjejer gillar verkligen killar som är roliga. När du berättar ett skämt och alla skrattar tar en snabb blick för att se om hon fnissande.
 2. 2
  Var säker på att tjejen du är ute efter alltid stirrar på dig. Kom ihåg, du måste ta det första steget framåt.
 3. 3
  Fråga henne om du verkligen tror att tjejen gillar dig.
 4. 4
  Var inte en läskig kille som alltid stirrar på henne och ständigt retar henne. Om hon inte var säker på att hon gillade dig, kommer hon bara bli rädd för dig och kommer att försöka undvika dig.
 5. 5
  Var väldigt respektfull. Inte pressa henne eller säga fula ord framför henne, flickor tycker verkligen inte det.
 6. 6
  Prata inte om andra tjejer du finner attraktiva framför henne. Istället för att bara göra henne svartsjuk, kommer du att göra henne illa dig.
 7. 7
  Håll rent!. Tjejer hatar killar som luktar, speciellt när det kommer till dålig andedräkt eller dålig kroppslukt.
 8. 8
  Var unik. Ibland är lite konstigt, eller konstigt är en bra sak. Försök att säga något slumpmässigt, humoristiskt, och från ingenstans.
 9. 9
  Bo på den söta sidan av weird. Men det finns en linje mellan "söt weird" och "herregud vad som är fel med honom weird".
 10. 10
  Prova lite finputsning och petar. De är söta och roliga så använd detta till din fördel. Men var försiktig, om flickan är på dåligt humör eller inte gillar beröring gör det inte.
 11. 11
  Var inte rädd att be en vän, som är en flicka, för att få hjälp! Dock vara säker på att tjejen du pratar med inte känner flickan du försöker imponera, annars saker kan gå fel.
 12. 12
  Var dig själv. Detta är förmodligen det viktigaste, för om en flicka eller pojke inte gillar dig för vem du är, de är inte värda din tid.

Tips

 • Kontrollera att du har ett gott rykte. Flickor kommer aldrig att vilja en spelare. De kan falla för en bad boy, men inte alltför illa. Tjejer älskar blyg killar. De tycker det är gulligt.
 • Det viktigaste är: alltid behandla henne samma! Behandla inte henne annorlunda när du är runt henne eller dina vänner. Oavsett hur skrämmande det är att prata med tjejen du gillar, (speciellt när hennes vänner är i en stor grupp runt henne.)
 • 2. Hon kommer aldrig att vilja dig om allt hon hör om du är dåliga saker. Vilket leder mig till något annat:
 • se till att när du retas med henne är det bara oskyldiga, inte betyda saker som att ringa hennes namn som "Ho" osv.
 • Kom ihåg: flickor är inte varelser från en annan planet. De har samma intressen och hobbies som du. Prata med henne som du skulle någon annan vän. Hur skulle dina vänner gillar det om du pratade med dem en dag och ignorerade dem nästa? Det är känslomässig manipulation och bara vanlig oförskämd.
 • Flickor ofta kittla pojkar de like.This är ett gott tecken på att du är nästan igenom!
 • Om en flicka är elak mot dig, betyder det inte automatiskt betyda att hon bara vill dölja sina känslor. Hon kunde faktiskt inte om dig, vilket i det långa loppet är känslomässigt skadligt för dig och kan betraktas som trakasserier till henne om du fortsätter att trycka. Nej betyder nej. Det finns gott om andra fiskar i havet.
 • Rör henne subtilt: på armen eller ryggen. Rör henne inte någon plats sexuellt, liksom hennes bröst eller hennes rumpa. Placera INTE händerna runt hennes midja, eftersom tro mig, tjejer hatar när killar gör det. Det känns som om du försöker att äga dem.
 • Ett. Om hon gillade dig innan, kommer hon att börja tvivla på att det var en bra idé. OCH
 • Om du fånga henne stirrar på dig, bita dig i läppen och ler. (Om du har långa luggen du kan skaka dem i ena ögat och titta på henne med den andra, och sedan bita dig i läppen och ler.) Detta är verkligen söt och tjejer älskar när du gör det. Bara se till att du inte ser ut som en flicka när du skakar på håret.
 • Det är en sak att prata med henne en dag, då inte prata med henne nästa, men det oroar tjejer när ni sluta prata en stund, eller beroende på flickan, kan hon sluta gilla dig (om hon gjorde)
 • Ytterst vara dig själv.
 • Om du känner varandra, då kan du gå upp bakom henne utan att säga något och kittla henne. Medan hon försöker vrida bort från dig, subtilt vrida henne i din famn, samtidigt kittla henne. Sedan sluta kittla, men ta inte dina armar från omkring henne. Håll dem där i några minuter, bara tillräckligt länge för henne att märka. Ta sedan armarna bort och le mot henne. Säg något i stil med, "Är ditt hår trasslat" och sedan fixa det. Bara kittla henne om du vet att hon inte har en skada, ryggont, eller bara allmänt har en dålig dag.
 • Se till att hennes vänner gillar dig! Om de inte gör det, kommer de badmouth dig till henne, och 2 saker kan, eller kommer, att hända:
 • Se alltid till att flickan inte göra samma sak med alla.
 • Här är några tips från en tjej:

Varningar

 • Se till att du inte tittar på henne hela tiden. Lite blickar kommer att göra. Om du stirrar på henne, kan hon finna det obehagligt och försöker undvika dig.
 • Gå inte hela veckor utan att tala med henne eller hon kommer att förlora intresset för dig. Istället, bara prova en dag.
 • Låtsas inte vara något du inte är. Om hon får reda på att du var en lögn, är alla chanser du hade gått.