Wka

Hur får man en flicka i årskurs 5 i den offentliga skolan

Flickor i denna ålder är helt annorlunda än andra flickor i privat skola eller som är hemundervisning. Public School flickor är mycket mer dramatisk och de flesta saknar självförtroende i utseende och personlighet. Här är några tips för att få dessa flickor.

Steg

Hur får man en flicka i årskurs 5 i den offentliga skolan. Försök inte hoppa in dejta henne.
Hur får man en flicka i årskurs 5 i den offentliga skolan. Försök inte hoppa in dejta henne.
 1. 1
  Försök inte hoppa in dejta henne. De flesta flickor i årskurs 5 hatar pojkar som gör det och finner dig irriterande och "tjej-galen." Försök och långsamt närma sig henne och ge henne den tid hon behöver för att uppskatta dig. Flickor gillar inte folk som inte uppskattar dem.
 2. 2
  Lär känna de saker hon gillar. Detta skapar en omedelbar anslutning, bond och ibland attraktion från henne. (Åtminstone för de flesta tjejer) De kommer att få tillsammans med dig mycket mer och kommer nästan aldrig hålla med dig.
 3. 3
  Bli hennes "BFF!" "BFF" står för "Best Friends Forever." Flickor i denna ålder normalt umgås med samma grupp människor vid varje chans de får, så det kommer att ge dig två tid att binda och kanske även få lite ensam tid, men inte göra det verka som om du bara vill vara vänner, annars kommer hon att bli förbryllad om du frågar ut henne.
 4. 4
  Bli en av de "a-killar," men inte vara på topp! Tjejer älskar hittills dessa "A-Killar," och kommer att finna det lättare att glida in i sin sociala grupp och det kommer att tillåta dem att glida upp den sociala stegen. Men försök inte att vara ledare av dem alla! Hon kan känna sig skrämmas och undvika dig.
 5. 5
  Försök och bära vad som finns i stil för killar på den tiden. Flickor i denna ålder oroa sig för vad människor bär och om du gör det ser ut som om du är kille klädd i grön polo-tröja och beiga byxor hon kommer att försöka bryta någon vänskap eller relation du kan ha med henne. Hon kan göra detta för att skydda hennes sociala status. Hon kommer att tro att du inte har råd kläder som är i stil vid den tiden och du är en utstött. Om hon hittas hängande runt med dig, kommer hon att vara rädd för vad andra kanske tänker på henne.
 6. 6
  Bli inte alltför intima ni är fortfarande ung. Vänta ett år eller två innan en första kyss eller en dag på bio, bara bjuda in henne att umgås på en närliggande park eller populärt tillhåll för barn i din ålder. Till exempel ett arkadspel eller en bowlinghall.
 7. 7
  Vara en dam man! I årskurs 5, flickor är konkurrenskraftiga och älskar att försöka få killen alla vill. Och älskar ännu mer att ha ett seriöst förhållande med en kille som går vanligtvis för en kort sikt.
 8. 8
  Stressa inte någonting. Tjejer hatar folk som rusar. Bara hålla saker lugnt och fint. Gör vad damen vill ha, eftersom antalet ovan säger.

Tips

 • ALDRIG NÅGONSIN kalla henne fet eller ful! Även om du bara skämtade med henne, och om du gör det, bara helt enkelt skriva en ursäkt brev eller tala om för henne på nära håll att du är ledsen.
 • Ändra aldrig vem du är! Om dessa steg kommer att få dig att ändra vem du är, måste du hitta en tjej som kommer att gilla dig för vem du är och inte försöka få henne att vilja för de kläder du bär eller de saker du ger henne.
 • Alltid var deodorant, eftersom alla tjejer vill ha en kille som luktar gott.
 • Om du nått puberteten redan, prova och använda akne produkter för att hjälpa till att hålla huden klar och mjuk. Om du inte gör din tjej kanske tror att du inte är attraktiv och hon kan bryta en relation med dig.
 • Gör ditt bästa för att få en tjej som har andra pojkar som vill ha henne. Om hon märker du mest, kanske du har en riktigt bra chans. Inte reta henne inte, men.
 • Försök och handla på populära butiker som Aeropastel eller Hot Topic, så du kan fortfarande hålla sig till din stil och hänga med den typ av kläder som alla bär.

Varningar

 • Var inte irriterande. Gå med så mycket du bara kan om hon visar att hon tycker om att ha dig runt eller går av dig. Fast ibland flickor vänta på en kille att ta första steget.
 • Om hon bara gjorde slut med den sista killen hon gick med, ta saker långsamt. Om han gjorde slut med henne, hon förmodligen fortfarande har känslor för honom. Även om hon gjorde slut med honom, ändå vänta eftersom det sista du vill är att få henne att se ut som en hora. Plus att hon kanske bara ja för att visa upp och du vill inte att användas!
 • Om en tjej försöker pressa dig till något du inte är redo för, (det händer med flickor till! Lita på mig jag är en) bara säga NEJ. Förklara för henne att du inte är redo att göra något liknande och hon kommer att förstå.
 • Försök inte få en flicka / pojke vän om du inte är redo! Du är fortfarande ung och har resten av ditt liv framför dig. Inte rusa in i ett viktigt beslut.