Wka

Hur får man en flickvän i högstadiet

Vad som följer är några tips och strategier för att få en flickvän så tidigt som högstadiet. Om du är ny att dejta, eller om detta är din första försöket, dessa tips, beroende på hur du använder dem, kan hjälpa dig att få flickan du har haft ögonen på! Att vara omtyckt och vänlig kommer alltid att hjälpa om du är uppriktiga och inte alltför ombytliga (ej ytlig eller glömsk). Kom ihåg, flickor i högstadiet är på den mest känslomässiga skede i sitt liv, och som har en pojkvän skulle göra det så mycket bättre.

Steg

Hur får man en flickvän i högstadiet. Att vara omtyckt och vänlig.
Hur får man en flickvän i högstadiet. Att vara omtyckt och vänlig.
 1. 1
  Säg "hej" när du ser henne i korridoren. Se till att hon åtminstone vet vem du är. Gör ögonkontakt och le mot henne när du ser henne i korridoren. Få en grundläggande vänskap med henne. Detta kan vara svårt, men du vänjer det.
 2. 2
  Ha en trevlig konversation. Lyssna på henne. Om du vill kunna umgås du har fått lyssna när hon pratar och svarar på ett genomtänkt sätt. Inte bara "ja" eller "uh-uh", men mer som något där du faktiskt kan sätta in input. Om du svarar boringly hon kommer tro att du är uttråkad med henne och hon kan försöka att gå vidare. Se om du delar samma intressen. Hon kommer att tro att du är cool om du gör en del av samma saker som hon gör. Men inte bara alltid håller med henne, eftersom hon kommer att tycka att något är fel med dig. Flickor också gillar det om du talar intelligent på dem (vilket ALDRIG kalla en flicka "Babe" eller "flicka", åtminstone inte ofta) När du lär känna henne och bli vän med henne, ska hon börja säga "hej" och prata med dig varje så ofta.
 3. 3
  Visa vad som är bra om dig. Oavsett om du har god sportsmannaanda eller är du intresserad av hundar, oavsett vad det är, visa henne detta. Var dig själv!
 4. 4
  Prata med henne i klassen eller vid fritidsaktiviteter du delar. Se till att prata med henne när du får chansen. Om inte annat kommer detta att få henne att känna sig speciell.
 5. 5
  Om hon är blyg eller en "nörd" eller "nörd" hon är extra speciell. De flesta nördar och blyga människor inte få frågade ut väldigt ofta. Men försök inte att använda dem. De kommer att se rakt igenom dig. Detta är ännu mer så när flickan är mogen för sin ålder.
 6. 6
  Om flickan är mogen, inte agerar dumt eller hon kommer att vara där snabbt. Om du har omogna vänner, och hon fortfarande hänger med dig och dina vänner att det betyder att hon måste verkligen gilla dig.
 7. 7
  Läs hennes kroppsspråk. Om hon känner sig obekväm med något, styra samtalet till något annat. Men inte fastnar super säkra ämnen som vad hon gjorde den dagen. Om hon slutar tala, se vad som händer när du startar en konversation med ett nytt ämne. Vad som än händer, alltid uppmärksam på hennes svar.
 8. 8
  Spark hennes intresse. Fråga henne saker, skulle du inte begära en vetenskap partner. Fråga henne om hennes favoritfärg eller sång. Önskar henne lycklig ferier eller grattis på födelsedagen (Vilket innebär att du måste ta reda på när hennes födelsedag är) det är inte för mycket att göra henne ett kort. På Alla hjärtans dag, köpa henne en blomma från skolan och skicka den till henne från en hemlig beundrare. (Om hon är smart, bara skicka den till henne om du vill att hon ska veta, kommer hon lista ut det. Även om hon har till använda handskrift analys.) Om du inte vill att hon ska veta, få en vän att skriva det åt dig. Du kan också glida anteckningar i sitt skåp. Detta fungerar oftare än du kanske tror. Om hon inte blir ombedd ut ofta (eller ens om hon gör) kommer hon bli smickrad. Även om hon inte verkar intresserad av pojkar eller dating, kan hon vara en mycket bra skådespelerska.
 9. 9
  Fråga dig själv om du gillar henne för den hon är. Detta innebär personlighet, intressen, och så vidare. Naturligtvis kan du inte veta dessa saker om henne ännu. Om allt du vet om henne är hur hon ser ut, så ser ensam är bra för nu. Men när du flyttar den, kan utseende vara inte den enda anledningen till att du vill träffa henne, inte heller kan popularitet.
 10. 10
  Var där för henne. När hon har något på henne, fråga henne om hon vill prata om det. När du vet att hon har en sport spel, en dans skäl, eller något liknande, gå och titta. I själva verket går till en av hennes metoder en gång och en while.Or om hon inte är intresserad av sport, läsa hennes artikel i tidningen och ge verklig positiv feedback. Om hon inte är mycket till extra aktiviteter, bara berömma henne på någon "A: s" eller achievements.It kommer att visa henne att du är inte bara där för spelet, men du är där för henne. Wave på henne från läktaren men inte på en dålig timing där man kunde röra henne. Detta kan vara omtänksam och charmig. Det kommer att göra henne vill vara närmare dig. Inte köpa hennes grejer, bara göra vardagliga trevliga saker. Ge henne en axel att gråta på. Se till att du märker när hon försvinner, eller är sen till lektionen. Fråga henne om hon är okej. Eller om hon försvinner, hitta henne. Chansen finns att hon är upprörd över något och vill ha komfort. Hon kan även genom att försöka få dig att märka henne. Eller se om du märker att hon är borta. Det kan vara ett test, inte misslyckas!
 11. 11
  Bestäm om hon är intresserad. Om du vill helt tjejen. Kanske till och med din första krossa, det finns en god chans att hon gillar dig också. Ta "Har hon gillar mig quiz". Om det står att hon gillar dig, var inte rädd för att berätta för henne hur du känner för henne. Om du gillar henne och du är för blyg för att berätta för henne, är chansen att hon är blyg för. Traditionellt, frågar pojken flickan ut. Om hon är blyg, följa traditionen! Vänta inte för henne att berätta för dig. Även om hon verkar tuff och har även skämtsamt hotade dig och din vän (s). Hon kunde fortfarande vara blyg. Speciellt om hon har varit tidigare.
 12. 12
  Prata med hennes vänner. Om du känner har en pålitlig bästa vän, och du ser henne i en klass (att din kärlek inte är i) fråga henne om din kärlek gillar dig eller pratar om dig. Liksom tidigare, tycker flickan antagligen dig, så om hon gör, hennes bästa vän vet förmodligen. Hennes bästa vän kanske inte vet, men det kan bara betyda att hon är blyg om henne krossa.
 13. 13
  Bump in i henne. Läs hennes schema, försök att stöta på henne i korridoren på väg till hennes nästa klass, och slå upp en konversation. Men var inte en ranka. Alltid ha en ursäkt för att stöta in i henne och ljug inte, hon kanske vet ditt schema också. Promenera med henne till delade klasser. Fånga upp med henne i korridoren. Bjud henne att gå med dig och din vän (s).
 14. 14
  Hitta henne när hon är ensam och där det är någonstans tyst. Fråga henne om hon vill gå ut med dig. Hon kommer förmodligen vara nervös först, men ge henne en minut. Får inte din vän att komma med dig, eller, ännu värre, att göra det åt dig.
 15. 15
  Fråga med tillförsikt. Var inte kaxig. Du måste visa henne att du är bekväm med henne och att du är redo för det engagemang. Och låt dig inte skrämmas om du är kortare än hon är. Om hon verkligen gillar dig, kommer hon inget emot.
 16. 16
  När hon gör sitt beslut om om hon vill träffas, respektera hennes beslut, även om hon säger nej. Och om hon säger ja, klappa dig själv på ryggen, har du lyckats! Och kom ihåg, om hon säger nej, aldrig kasta ett utbrott, som gör att du ser ut som ett barn, bara säga, "det är OK, men vi kan fortfarande vara vänner?" Detta multiplicerar dina chanser om du frågar ut henne igen. Om hon säger ja, gå inte upp till dina vänner 5 minuter senare och ge dem höga femmor och agera som om du är mannen. Det är en stor avstängning.
 17. 17
  Undvik vanliga misstag. För att öka dina chanser att hon är attraherad av dig, aldrig:
  • Fråga en tjej ut mer än en gång i veckan
  • BEG en tjej att gå ut med dig
  • Försök att kyssa en tjej efter / om hon säger ja, såvida du inte är på dagen eller saker verkar gå bra
  • Ignorera din kärlek om hon säger nej eller du har inte frågat
  • Vänta flickan att bjuda ut dig. De flesta vill att DU ska ta första steget

Tips

 • Vara sanitära! En flicka kommer aldrig att ha en pojke som inte tvättar händerna eller borsta tänderna. Så ta duschar, tvättar händerna, rengör dina glasögon, borsta tänderna, och sådana saker.
 • Aldrig ge andra tjejer mer uppmärksamhet än henne även när berätta tjejer du gillar dem, verkar inte så aggressiva,. Säger det trevligt och mild.
 • Timing är allt. Även om det kommer någon roll mindre när relationen är etablerad, i början rätt tid, rätt plats och rätt stämning kan göra hela skillnaden i hur hon reagerar. Detta är särskilt sant att välja den bästa tiden för "vändpunkter". Exempel, när du frågar ut henne för "första dagen", eller när du ber henne att gå från "bara vän" till "flickvän".
 • Börja inte att göra dessa på en gång. Sakta bygga upp till det. Om du plötsligt förändras, kommer hon att tro att du är ganska läskigt.
 • Försök inte att agera som om du är väldigt cool, eller som du är dubben i skolan. Försök att vara dig själv och berätta för henne hur du verkligen känner för henne. Säg vad du verkligen tycker om henne.
 • Gå till en läskig film, kommer hon gosa, men se till att du inte är rädd själv eller du är en bra skådespelare. Och om du gör det gäspning flytta där du lägger din arm runt henne hon kommer troligen skratt. Bara gör det, gör inte en ursäkt.
 • Var inte blyg, eftersom risken är, hon är precis lika nervös som du. Lägg inte allt arbete på henne, eftersom det bara gör det svårare för henne (och dess verkligen svårt att plocka upp henne om hon är blyg så försök att få henne säker).
 • Kom ihåg, du är ung. Ta det långsamt. På den första dagen gör något enkelt som en film, titta på naturen dokument, eller hjälpa henne med läxorna.
 • Läs Googles på hur flickor får pojkar att gilla dem! Detta kommer förmodligen att ge dig några idéer om sätt att berätta om tjejer som du, som att röra sitt hår eller gå ut ur deras sätt att prata med dig.

Ge aldrig upp på någon du älskar, men kom ihåg att aldrig gråta för dem som inte förtjänar dina tårar.

 • Gå med stilen i skolan. Om man jagar flickor att få dem att lägga märke till dig och så småningom som du, gör det. Om det är den snabb metod för dig att ställa ut henne, sedan lära sig som det går. Om det handlar om utseende, sedan arbeta på det. Men, efter att gå ut, vara trevlig, och låta folk veta, vänner hatar när du går ut med någon och inte berätta för dem.
 • Om hon erbjöd dig att du inte ska betala, vara sig själv och säga "Snälla, låt mig betala" på ett trevligt sätt, och le. Om hon erbjuder sig att betala, föreslår "gå holländska" (detta betyder att du dela på notan). Kom ihåg att hon erbjöd, så du bör inte betala.

Varningar

 • Njut av din tid med henne men inte blivit besatt!
 • Tänk på att inte agera som en helt annan person när du är med henne, för då hon kanske inte gillar dig senare när du agerar själv.
 • Överdriven retas blir en flicka av, eller hon bara kunde få dubbla budskap. Om du verkligen gillar henne, gör lätta, enkla skämt, inget alltför sårande.
 • Var inte alltför cheesy eller annat hon inte kommer att gilla dig. Var snäll men inte agera som en tjej (såvida du inte är en tjej). Håll handen om det är rätt ögonblick.
 • Gör inte den första dagen stora, annars kommer hon att tro att du är desperat, och du inte vill att (t.ex. Om hon gillar baseball, gå till en high school eller högstadiet spel och köpa henne något enkelt som pizza eller godis!).