Wka

Hur får man en tjej att vara mer än en vän

Har du känslor för en tjej du är vänner med, men är inte säker på hur man ska vända att vänskap i en romantisk relation? Här är några sätt att peka saker i den riktningen.

Steg

Hur får man en tjej att vara mer än en vän. Gör spännande saker tillsammans.
Hur får man en tjej att vara mer än en vän. Gör spännande saker tillsammans.
 1. 1
  Var djärv. Är du rädd för "pressa" henne in i en relation, eller "förstöra" vänskapen genom att uttrycka ditt intresse eller göra ett drag? Vill du hålla tillbaka i en mängd olika sätt? Du måste förstå att när du gör andra människors känslor är viktigare än ditt eget (snarare än att försöka hitta en lycklig balans) du kommunicerar med människor (omedvetet) att dina egna känslor inte spelar någon roll. Detta gör att det verkar som om du har låg självkänsla, vilket är motsatsen till förtroende. Medan vissa människor lockas att ständigt behagliga kompisar, kanske den här tjejen är inte. Om du tror att detta är fallet, läs Hur att bryta den "trevlig kille" stereotyp.
 2. 2
  Bryt kontakten barriären. För många flickor är en stor skillnad mellan "vänskap" och "relation" sättet de rör. Det finns mer platoniska sätt att beröra någon, och mer romantiska sätt, och den gränsen är olika för olika människor. Men om du är livrädd för att röra henne på fel sätt, till den grad att du tvekar och aldrig röra dem först, dina avsikter är goda och allt, men din "handlag förlamning" inte hjälper dig alls i den romantiska avdelningen. Ta några små "touch risker". Inte bara vänta alltid för dem att göra det först. Om hon inte gillar det, kommer hon låter definitivt du vet. Men vidröra någon meddelar dem att du hittar dem attraktiva, och även att du är någorlunda säker. Båda dessa saker kan få henne att känna mer attraherad av dig. Läs fler tips på hur att röra en tjej.
 3. 3
  Flört. En stor del av att vara charmiga är att veta hur man ska flörta, och de människor som är bäst på att flirta är människor som alltid i en lekfull och avslappnad sinnesstämning. Det är motsatsen till att vara allvarlig, nervös eller spänd. Hit på henne hela tiden. Göm i vanlig syn. Gör det till en vana att göra henne alltid medveten om att han / hon är din uppfattning om söt, sexig, och bedårande - även när andra är runt. Och berömma henne. Flickor är suckers för komplimanger. Säg något i stil med, "Wow, du ser bra ut idag" eller, "Du är en bra vän". Inte berömma dem för mycket dock. Det kan verka lite obehagligt för dem.
 4. 4
  Gör spännande saker tillsammans. Var spontan. Ta henne någonstans hon aldrig varit. Inte bara vara någon som hon känner sig bekväm med, vara någon som hon är upphetsad att se, eftersom varje dag du har något nytt att prata om, något nytt att prova. Vägleda henne. Att åka på ett nytt äventyr tillsammans är fantastisk inramning för gnistor en romantisk obligation.
 5. 5
  Räkna ut om det finns någon chans att hon känner på samma sätt. Börja sondering, mycket försiktigt - hålla saker väldigt lätt, och använda humor för att hindra saker från att ta en allvarlig vändning, men när du hör en ledtråd, driva denna ledtråd. Till exempel, säger hon, "Jag hatar bara att killar alltid visar sig vara idioter." Du säger, "Så betyder det att jag har en chans, då?" Sedan blinkning och flina. Men titta på hennes reaktion. Hennes kroppsspråk kan ge dig en riktig indikation på huruvida hon överväger att själva möjligheten.
 6. 6
  Lär dig att acceptera din platonisk relation. Om hon svarar på din bekännelse med avslag, har du inget annat val än att acceptera det. Vara nådig och förståelse, och försäkra din vän som du har haft dessa känslor under en tid och det har inte påverkat din vänskap ännu. Däremot kan du behöva tillåta viss distans för att utveckla för att sätta lite utrymme mellan vad man hoppades skulle hända, och vad du nu inser är verkligheten i din situation. Låt inte så mycket distans utvecklas att du tillåter det att anstränga er relation, men - oavsett hur obekväm du kanske känner, bara gå igenom förslagen, och agera som om allt är normalt. Att sätta den ena foten framför den andra är svårt ibland, men bara utseendet av allt är okej är ofta tillräckligt för att få fäste, och snart allt verkligen är okej.

Tips

 • Var trygg i dig själv.
 • Försök inte för hårt för att imponera på någon tjej, ibland måste man vara lugn och tålmodig om situationen.
 • Ge henne en överraskning närvarande.
 • Fråga henne ut på en dag.