Wka

Hur får man en 11 år gammal tjej att gilla dig

Så det är den här tjejen i din klass... Hon är söt, smart, rolig och sportig. Du tror att du är kär. Men varje gång du gör dig redo att be henne ut du fjärilar i magen. Här är hur man får henne att gå ut med dig.

Steg

Hur får man en 11 år gammal tjej att gilla dig. Nästa gång du ser henne börja prata med henne.
Hur får man en 11 år gammal tjej att gilla dig. Nästa gång du ser henne börja prata med henne.
 1. 1
  Städa upp dig. Ingen tjej, oavsett ålder, vill gå ut med en smutsig pojke. Du borde klippa naglarna, tvätta håret, använd deodorant, borsta tänderna.
 2. 2
  Nästa gång du ser henne börja prata med henne. Inte gå rätt ut och säga "Hej jag gillar dig." Det är ett stort NEJ. Prata med henne om skolan, sport, lärare. Saker som är avslappnad. Försök att lära känna henne bättre. Ta reda på information om henne. Bli hennes vän.
 3. 3
  När du blir hennes vän ber henne här "hej jag gillar den här tjejen och jag vet inte om hon gillar mig tillbaka. Om det var du vill du mig tillbaka.? " Hon kommer förmodligen att rodna. Om hon gör det betyder att hon gillar dig! Om hon inte gör oddsen är inte så stor. Fråga henne inte detta alltför tidigt i en vänskap eller kommer det att verka som om du driver det.
 4. 4
  Om hon inte rodnar, bjuda ut henne. Se till att ni två är ensamma! Helt och helt ensam! Försök också att hålla den låg nyckel eller annat du frågar ut henne kommer att sprida sig över hela årskurs 5 i urtaget.
 5. 5
  Om hon inte rodnar du måste bara vara okej med att vara vänner och bara vänner FOREVER. Och om hon frågar varför du frågade det, inte försöka spela det med, "ingenting" för då hon misstänker att du gillar henne.
 6. 6
  Var inte rädd för att prata med henne.
 7. 7
  Vad du än gör, försök inte att göra dig populär. Var dig själv, inte den person som du tror att hon vill att du ska vara.
 8. 8
  Om hon försöker ändra er, tillbaka ner. Flickor som försöker förändra dig är inte rätt för dig eftersom de inte gillar vem du är.
 9. 9
  Också ge henne blommor och fina grejer hon kanske gillar.
 10. 10
  Vara begåvad men inte visa upp. Till exempel, skriva en bra dikt (inte om henne) och visa den för vänner, inte till henne direkt. När folk prisa din talang kan det få henne intresserad. Det fungerar 75% av tiden
 11. 11
  Allvarligt, är allt du behöver göra är att vara dig själv.

Tips

 • Försök att titta på henne en hel del. Om hon fångar dig, inte titta inte bort. Smile ditt bästa, och förhoppningsvis kommer hon att le tillbaka.
 • Var inte nervös när du pratar med henne! Detta kan irritera henne! Tjejer gillar killar som är säker.
 • Var inte påträngande. Vänta tills hon är klar. Du kommer att veta när hon är.
 • Skrik inte när du pratar eller hon kommer att bryta upp med dig.
 • Och inte vara rädd för avstötning. Vi alla kommer att avvisas minst en gång. Det är en del av livet.
 • Fråga hennes vänner om hon gillar någon.

Varningar

 • När allt du kan försöka få henne att skratta, är det ett gott tecken om hon gör!
 • Aldrig säga sårande saker. Ingen tjej gillar det alls.
 • Om du väntar för länge, finns det en chans att hon bara kommer att tänka på dig som en bästa vän eller vad som helst. Det kan skada en eller båda av dig men du kommer över det.
 • Aldrig spela svårfångad. Hon kanske tror att du har tappat intresset.
 • Aldrig rusa in skryter hela tiden till dina andra kompisar som gillar henne.
 • Aldrig visa upp. Det kommer att få henne att känna sig illa till mods
 • Detta kan leda till ett brustet hjärta (förhoppningsvis inte)