Wka

Hur får din tunga hål

Piercing tungan är inte något du bör göra hemma. Medan tungan är känd för att läka snabbt, kan du enkelt göra permanenta skador, och / eller leda till döden om du inte vet den kliniska proceduren. Det är väldigt lätt att fånga infections.So göra det på egen risk!

Steg

Hur får din tunga hål. Hitta ett företag som erbjuder tunga piercingar, kommer de flesta tatuerare gör även dina mer exotiska piercingar.
Hur får din tunga hål. Hitta ett företag som erbjuder tunga piercingar, kommer de flesta tatuerare gör även dina mer exotiska piercingar.
 1. 1
  Hitta ett företag som erbjuder tunga piercingar, kommer de flesta tatuerare gör även dina mer exotiska piercingar. Du kan titta i, telefonbok internet kataloger eller bara vandra genom staden men det bästa sättet att hitta en är genom rekommendation.
 2. 2
  Kontrollera bevis för verksamheten. Dessa är människor som kommer att skära dig. Du riskerar sjukdomar som hiv och HPV om du går till en amatör outfit. Forskning sin historia för infektion, fråga runt.
 3. 3
  Bli inte orolig om kostnaden. Priset bör vara det sista kriteriet för att välja en plats. Din tunga är väldigt viktigt för dig, ge det bästa du har råd. Men bara så du vet, kan tunga piercingar kosta så mycket som 30-60 dollar. Hitta en plats du är bekväm med, det är ren, med piercers du gillar och litar på. Och se till att de autoklav sin utrustning!
 4. 4
  Be att få se autoklaven register - om de inte erbjuder! Ett bra ställe gärna visa dig hur sanitära de är.
 5. 5
  Ta reda på öppettider för din valda anläggning, och boka tid.
 6. 6
  Be att få se piercer portfölj. Om de inte är hacka, kommer de att vara stolta över sitt arbete och gärna visa dig.
 7. 7
  Ät massor av mat före din utnämning. Hållbara livsmedel såsom pasta och havregryn är mycket bra val. Du kommer inte att kunna hantera fast föda under minst en dag, kommer de flesta yrkesverksamma rekommendera två dagar innan du försöker fasta ämnen. Ta ett glas eller svalare av is marker för dig att suga på efter dess gjort. Detta kommer att hjälpa till med svullnad Obs. Tungan kan svälla till två gånger sin normala storlek.
 8. 8
  Återgå till din piercer när svullnaden har gått ner (ca 2-3 veckor) att sättas tillbaka för en mindre skivstång. Den långa baren är mer benägna att skada dina tänder som biter på den kan orsaka dina kindtänder att bryta. De flesta människor bär en skivstång som är 5/8 "lång.

Tips

 • Säkerheten först. Alltid, säkerheten först.
 • Undvik att äta något syrat, yoghurt och öl för cirka tre till fyra veckor. Det kan orsaka en svampinfektion i tungan-prat om brutto.
 • Öva god munhygien förväg och efter. Även om din mun hyser fler bakterier än någon annan del av kroppen, förbättrar tvätt verkan av din saliv och de enzymer som den innehåller healing. Om du får en infektion se din läkare.
 • Drick inte med sugrör medan det är helande. Det kan leda till att hålet för att sträcka, och inte tala om det gör ont.
 • Rök inte under tungan piercing läker (2-3 veckor).
 • Avstå från kyssar och oralsex under läkningstiden.
 • Skölj munnen med alkoholfri munvatten vaknar, innan du går till sängs, och när du äter eller dricker något.
 • Om du har ett jobb som kräver att du pratar mycket, försök att ta några dagar ledigt.
 • Se till piercer använder steriliserad utrustning. Du bör kunna be att få se deras sterilisering systemet eller se nålarna i sina separata förpackningar. Om de inte kommer att visa dig överväga en annan salong.
 • I Europa, kommer du att kunna hitta en lista med välrenommerade butiker i ditt område via webbplatsen för Association of Professional Piercers - www.safepiercing.org.
 • Ice hjälper till att hålla svullnaden nere.
 • Det kommer att vara bra för din tunga om du tvättar munnen med munvatten för de första månaderna ha din tunga hål.

Varningar

 • Rök inte och dricker genom ett sugrör för åtminstone den första månaden. Det kan dra ut den inre huden ut och det kommer att skada en hel del!
 • Det är också väldigt dåligt att använda munvatten som innehåller alkohol på en ny piercing. Använd ett munvatten som inte innehåller alkohol, eller saltvatten sköljningar.
 • Symptomen på svampinfektion är en missfärgad, vit eller gul, matta som tungan, och muntorrhet. Om du får torsk försöka äta mer mejeriprodukter, föredra Yoghurt grund av de levande aktiva kulturer som finns i det som kommer att hjälpa föder de goda bakterierna.
 • Fattar inte genomborrat med akrylpärlor. Som är omöjliga att sterilisera ordentligt.
 • Om tungan blir smittad, - Ta inte smycken ut En infektion är mycket lättare att behandla om man har ett öppet sår än om du tar skivstång ut och låta hålet nära!. Munnen försöker stänga hål snabbt - så det kan stänga över ytan och fälla infektionen inuti. Tongue-piercingar är oftast felfri, men om du har ett problem, eller bara är osäker på något, gå tillbaka till piercer.
 • Intedin egen skivstång för piercing. Skivstång som kommer att användas är längre än genomsnittet skivstång du köper, men det ger utrymme för tungan att svälla. Du kan alltid ha piercer byta skivstång när tungan är inte längre svullen