Wka

Hur du uttrycka din kärlek med den speciella personen

Har du alltid har den där speciella någon i åtanke och inte har något sätt att berätta för dem att du älskar dem andra sedan bara stirra på dem hela dagen? Du har kommit till rätt ställe. Det finns många sätt att bidra till hur mycket du älskar dem. Låt oss börja med grunderna.

Steg

Hur du uttrycka din kärlek med den speciella personen. Säg de enkla tre orden, "".
Hur du uttrycka din kärlek med den speciella personen. Säg de enkla tre orden, "".
 1. 1
  Säg de enkla tre orden, "". Genom att säga dessa ord, du ger dem tillgång till ditt hjärta. Gå inte säga det om du inte menar det. Bara säga det om du menar det eller kommer det att skada sina känslor.
 2. 2
  Krama dem. Bryt kontakten barriären och krama dem rakt ut och med dem. Om de verkligen älskar dig, kommer de att krama tillbaka. Bara inte tvinga dem att göra vad de inte vill göra.;)
 3. 3
  Peck sina läppar eller kinder. Genom att göra detta kommer du att berätta för dem att du är intresserad men inte riktigt redo för den stora pojken / flickan stoppar ännu. Börja inte hångla med honom eller henne tills du har verkligen fått ner den picka del men om han eller hon gör först, inte backa som säger till dem att du inte är intresserad. Sakta kysser tillbaka.
 4. 4
  Franska kyss. Du kan göra detta genom att långsamt rör sig mot dem. Wrap armarna runt honom eller henne. Sakta öppnar munnen och utforska hans eller hennes mun. Oroa dig inte om kyssen är inte 100% perfekt. Inget är... det beror på om du koncentrera dig tillräckligt hårt.
 5. 5
  Kela med dem. Om du tittar på en skräckfilm, det är den perfekta platsen, men du kan göra det när som helst du önskar. Bara hålla dem nära dig. Låt höfterna samman.
 6. 6
  Ge dem en enkel gåva. Det ska visa att du uppskattar dem. Inte spendera hundratals, men ett enkelt kort eller en liten present skulle vara trevligt.

Tips

 • Tvinga dem inte att vara med dig. Om de inte vill, de är förmodligen inte redo ännu så avskeda på det ett tag.
 • Försök att vara där för dem i goda och dåliga tider. Var en god lyssnare.
 • Använd en mint eller två... och.... med och massor av rengöringsmedel innan du försöker något!
 • Genom kysser den man älskar och ge en kram det bevisar bara hur mycket du älskar honom / henne för att han / hon känner i takt med ditt hjärta.

Varningar

 • Om du har tandställning, skadar det inte den andra personen när du kysser. De kan inte känna dem. Så var inte rädd!