Wka

Hur kreativt att berätta för någon " jag älskar dig "

Vill låta den speciella personen vet att du älskar dem? Här är hur man gör det med kreativitet.

Steg

Hur kreativt att berätta för någon " jag älskar dig ". Det är en bra idé att veta när personen är på bra humör redan.
Hur kreativt att berätta för någon " jag älskar dig ". Det är en bra idé att veta när personen är på bra humör redan.
 1. 1
  Det är en bra idé att veta när personen är på bra humör redan. Får höra "jag älskar dig" är en bra sak, du vill att det ska göra deras dag häftigt, eller hur? Goda nyheter sånt kanske muntra upp dem om de är på dåligt humör, men ibland är det bara inte är rätt tidpunkt. Bara vänta på att dåliga saker att lugna över lite.
 2. 2
  Ser inte ut som du försöker för hårt! För Pete skull, inte hyra ett plan för att stava det på himlen om du inte vet säkert din målgrupp kommer att uppskatta det! Du vill inte genera dem eller skrämma bort dem.
 3. 3
  Om det är första gången bryter denna speciella nyhetssändning, hålla det enkelt är faktiskt rätt väg att gå. Going full-on-romans-movie-rose-kronblad-on-the-bädden bör nog sparas för senare i förhållandet. Ett, kan du komma på för stark. Två, inte dra ut alla hållplatser på en gång! Om du är för ivrig, kommer du att bränna igenom din kärlek alldeles för snabbt, och det kan rinna ut i sanden lika snabbt. Alltid hålla väntan på mer kreativa, romantiska knep som din trumfkort.
 4. 4
  Om detta inte är första gången du har bekänt din kärlek till den personen, har du lite mer att jobba med. Du känner dem bättre och du kan berätta vad de skulle vilja höra / se mer. Men kanske vill du bara något som verkligen kommer att slå hans / hennes strumpor? Inga problem. I grund och botten är det bästa man kan göra fråga dig själv om din älskare. Du känner honom / henne långt bättre än någon Google gör! Du vet exakt vad att ge dem, precis så länge du inte pressa dig själv!
 5. 5
  Börja i liten skala. Gulligt, lite gester som hemliga anteckningar eller speciella överraskningar under hela veckan kommer att få honom / henne brukade begreppet du släppa lite "jag älskar dig" skyltar överallt. De kommer att börja undra om ditt nästa drag.
 6. 6
  Inte få dina förhoppningar upp för högt! Till exempel, om det är första gången du bekänna din kärlek och du är inte säker på hur du kommer att tas emot, har en nonthreatening back-up plan. Att få honom / henne ensam eller i en mycket offentlig plats kan både verka som olika men lika romantiska saker, men du kanske överraska personen och förolämpa dem. Det är bäst att ge en liten varning. Något i stil med "Vill du gillar överraskningar?" Hur de reagerar kommer att ge dig den bästa idén om hur man ska gå igenom med din verksamhet.
 7. 7
  Kontrollera att du har någon idé om var att gå från EFTER din idé spelar ut. Även om din antagning går väl, kan en stor show-stopper som serenader någon framför hela restaurangen vara svårt att följa. Se till att du vet i förväg om du vill lämna efteråt med dem, eller om du vill att plötsligt tona ner den igen och lämna dem känsla mer angelägna saker att komma.
 8. 8
  Få hjälp! Du har fått ha några vänner som skulle vara villig att hjälpa till att ställa upp något, om din plan är att stora. Om det är något enkelt, att bara ha en pålitlig vän att passera ordet runt att du inte ska bli störd ikväll kan ändå lindra lite stress av situationen.
 9. 9
  Se till, framför allt, att du hittar ett sätt att göra din entré passa din partner. En blyg tjej kanske inte hittar ett fyrverkeri ordna bara för hennes romantiska - hon kan vara rädd. Damer som arbetar på att släppa kärleken till killar kreativt bör veta att män är slöa. De brukar inte tala i omskrivningar eller poesi. Med honom räkna ut saker bara kan förvirra honom och satte honom. Flickor värderar kreativitet och originalitet när du tar emot en bikt, män värde mod och självförtroende. Du behöver inte vara någon annan än dig när det gäller att visa din kärlek. Bara ge er alla. Om det är tänkt att vara, ska det fungera, oavsett vad.

Tips

 • Det finns tre viktiga saker till kreativitet: Förtroende, personalisering, och situationen. Se till att du är säker, se till att din strategi är anpassad för dina mål, och se till att situationen är nonthreatening.:)
 • Kom ihåg att hålla det så enkelt som möjligt. Inte psych dig ut, och kom ihåg att om en idé verkar löjligt, det förmodligen är.
 • Män: Kvinnor som personliga, tysta metoder som gör dem känner sig som den enda flickan i världen. Överraskande, kan göra något offentligt med andra tjejer för att ge sin jämförelse av hur mycket mer hon betyder för dig att ge just detta ändamål!
 • Ladies: Bara så du är varnad, män gillar att skryta. Vanligtvis, om han visar upp dina flirtiga texter, gör han inte det att svika ditt förtroende. Han är bara glad att han har fått någon så cool som du i sitt liv, och han har att dela spänningen. Var beredd på att någon eventuellt höra om dina rörelser senare.

Varningar

 • Spendera inte en massa pengar på en lång-shot planen.
 • Inte skrämma henne / honom genom att vara lismande eller verka som en stalker.