Wka

Hur kan man hantera med förälskelse

Om du någonsin har fallit, då vet du att du kan känna "happy" eller "olycklig". Om du inte tar chansen kommer du aldrig att veta hur en kärleksfull känsla känns.

Steg

Hur kan man hantera med förälskelse. För efter någon av dessa steg fråga dig själv om du litar på din kille / tjej kompis.
Hur kan man hantera med förälskelse. För efter någon av dessa steg fråga dig själv om du litar på din kille / tjej kompis.
 1. 1
  För efter någon av dessa steg fråga dig själv om du litar på din kille / tjej kompis. Du måste lita på då innan du blir förälskad, inte rädda för det. kär är en fantastisk sak. Du måste acceptera det faktum att du är kär. Inte döma personen för misstaget att ditt ex har gjort i det förflutna.
 2. 2
  Först måste du visa honom / henne att du är bekväm med honom, för om du är obekväm med din kille / flickvän du kanske omedvetet pressa honom / henne för att han ska tänka i huvudet att du inte bryr dig om honom.
 3. 3
  Andra: Försök att engagera sig för att din älskare, men var försiktig, bli inte klängig, för om du gör det kan du driva bort honom. Begå till honom, fokusera på att göra din relation starkare. Till exempel, inte flirta runt med andra / pojkarna, vara sann mot din älskare. Det kommer att hjälpa din relation så mycket.
 4. 4
  Tredje: Visa honom att du bryr dig om honom lika mycket som han bryr sig om dig. Älskar honom, kyssa honom, krama honom. Ge honom / henne fjärilar.

Tips

 • Älska din älskare med fullständig kärlek och försöka hålla din kärlek nära dig fullständig kärlek. Missa inte chansen att älska din älskade.
 • Sannerligen, det finns 2 typer av "kärlek". En stark, långvarig en och en kort, men initialt lika stark kärlek. Innan du gör beslutet att du verkligen älskar den här personen, ge det lite tid och en hel del tankar.
 • Låt inte omständigheterna från en tidigare kärlek gör dig rädd för att älska någon ny.
 • Förstå att med kärlek kommer en chans att få ont, men du kommer att veta om det är värt det med hur du känner dig. Ingen glömmer någonsin sitt, men de kan inte heller vänta.
 • Om de inte tar dig tillbaka när du har pratat om det är dags att gå vidare. Du var inte menade att vara tillsammans. Det finns många enkla sätt att komma över honom / henne som att åka på en dating hemsida eller en klubb och träffa människor. Du vet aldrig vad som kan hända.
 • Om du verkligen älskar den tjejen, försök att få henne tillbaka. Tigger inte, bara prata med henne, och se om det finns en chans att få ihop igen. Om hon säger nej, då acceptera det och gå vidare.

Varningar

 • Flickor / killar kan spela spel med dig. Vissa tycker om att göra en kille älskar dem, så att de kan bryta upp med dem. Var medveten om detta. Lyssna med öronen, och inte ditt hjärta, och ha tålamod för din sanna kärlek.
 • Om du känner att hon / han inte är sanningsenlig, och sedan acceptera dina känslor. Komma ut och träffa någon annan. Men inte "bara" göra det. Tänk om du har fel? Var noga.
 • Blanda inte ihop en riktigt bra vänskap med förälskelse. Ibland kan en bra vänskap leder till förälskelse, men om du berättar för din mycket bra kille / tjej kompis att du älskar dem, kan det verkligen komplicera din relation!