Wka

Hur du avgör om du har hittat din själsfrände

Tidigt i en relation är det ofta mycket svårt att avgöra om du har träffat din drömpartner och om personen du är dating är faktiskt din själsfrände. Det finns dock vissa tecken på att låta dig veta nästan direkt om den du är dating är din perfekta partner.

Steg

Hur du avgör om du har hittat din själsfrände. Bestäm om du är helt bekväm och avslappnad med den här personen, som om du har känt honom / henne under en lång tid.
Hur du avgör om du har hittat din själsfrände. Bestäm om du är helt bekväm och avslappnad med den här personen, som om du har känt honom / henne under en lång tid.
 1. 1
  Bestäm om du är helt bekväm och avslappnad med den här personen, som om du har känt honom / henne under en lång tid. Soulmates har ofta en "känsla som de redan kände varandra" innan de ens träffat. Enligt esoteriska studier av själsfränder, de faktiskt har träffat förut, i sina tidigare liv. Huruvida detta är sant, och om du tror det eller inte spelar egentligen ingen roll. Faktum är att själsfränder har en grundläggande energi bindning som de båda känner från början. De kan inte förklara det, men det känns som om de har känt varandra längre än de faktiskt har. De känner sig tillfreds med varandra, som om de kunde säga eller göra något de kunde med en gammal vän. Komforten är mycket hög mellan själsfränder.
 2. 2
  Bestäm att du inte spelar "dating game". Soulmates inte vänta 3 dagar innan du ringer efter en första dejt. Soulmates inte "spela svårfångad" eller låtsas att de bryr sig mindre om sin partner än de faktiskt gör, även i början av relationen. Soulmates är inte rädd för att "se desperat" framför varandra genom att göra ett drag, och de verkligen inte är reserverade om hur de känner för varandra (oavsett om de verbalisera det eller ej). Soulmates "främsta önskan är att bara vara med varandra, och de bryr sig inte om vad alla andra tycker, och än mindre hur de ska agera vid en viss punkt i förhållandet. De gör precis det som känns rätt.
 3. 3
  Känner en djup anslutning med den här personen från början. Som jag nämnde i det första tecknet, själsfränder har en grundläggande obligation på energinivå, och det är oftast uppenbart att båda parter mycket tidigt i relationen. Detta kan beskrivas som en känsla av att den här personen är nästan en del av er på något sätt (inte att förväxlas med förälskelse, där du känner att du behöver den personen att fortsätta leva, så att säga). Du känner den här personen lägger grunden för kvaliteten på ditt liv och du vill dela viktiga ögonblick med honom / henne, som själsfränder alltid dela allt.
 4. 4
  Ta reda på om deras liv värderingar. Dina viktigaste livsvärden är en match. Soulmates nästan alltid överens om viktiga saker i livet. Det innebär att de delar olika värden, från andligt till materialistiska, och de är överens om många saker från var de vill leva till hur de tillbringar sin fritid. De behöver inte nödvändigtvis ha alla samma intressen, men de verkligen delar de mest väsentliga. Vad detta innebär varierar från par till par. Till exempel, min partner och jag gillar mycket olika musik, men för oss är det en väldigt trivial skillnad, eftersom musik inte är en oerhört viktig del av våra liv. Men för ett annat par, kan musik vara mycket viktigt, och om de är själsfränder, är chansen att de kommer att komma överens om vilken typ av musik de gillar.
 5. 5
  Känn närhet. När du gör kärlek, är det djupt sensuell, samt extremt passionerad och tillfredsställande. Den fysiska uttryck för kärlek mellan själsfränder är lika kraftfull som sin emotionella och andliga band. När själsfränder möts fysiskt, är det mer än bara en sexuell handling. Det är deras djupa andliga sammanhang materialiseras i konkret form. Det är därför intensiteten och passion nivå mellan soulmates vanligtvis är mycket högre än när det gäller normala par. Den djupa anslutning som du känner i punkt # 3 inifrån kommer säkert också uttryckas från utan i en soulmate relation.