Wka

Hur komma med romantiska idéer

Så du har läst upp på hur man ska vara romantisk, men du är fortfarande lite av en förlust för vad man ska göra för den sakkunnig någon? Här är några förslag och tips som hjälper dig att komma igång.

Steg

Hur komma med romantiska idéer. Tänka på dem när du kan.
Hur komma med romantiska idéer. Tänka på dem när du kan.

Kommer upp med romantiska idéer

 1. 1
  Lyssna noga. Din partner kommer, i samband med normal konversation, nämner saker som de gillar eller ogillar. Detta är en möjlighet att använda denna information för att göra / göra / köpa något för dem. "Jag hatar när löven faller på gräset" en liten fest för dem skulle vara att kratta dem medan de är ute och lämna dem i en kärlek-hjärtform. "Jag älskar kattungar, önskar att vi kunde få en" En uppstoppad eller real (kanske inte den bästa idén) kitty kunde vara hjärtat smälter.
 2. 2
  Tänka på dem när du kan. När du är på jobbet eller gå runt i ditt närområde kan du se tusentals saker från händelsen affischer till trevliga platser att sitta och äta lunch. Praktiskt taget allt kan vara romantisk om du tycker om din partner och göra saker med / för dem med deras lycka som ditt mål.
 3. 3
  Lägg en fin touch. Håll din andra hand. Köpa lite massageolja och en bok om enkla massage kan göra underverk.
 4. 4
  Var medveten om hans / hennes känslor. Försök att undvika sarkasm om du är både i ett skämt humör. Vad kan verka roligt kan förstöra en stämning helt. Att vara söt är okej, men inte dum i en djup romantisk situation.
 5. 5
  Omfamna ditt inre barn.
  • Ta din partner gungar på en gunga-set.
  • Gör din partner pannkakor och äta frukost i sängen tittar på lördagsmorgonen karikatyrerna.
  • Få ut färgpennor eller lera och göra något fånigt tillsammans.
  • Läs en barnbok tillsammans.
  • Hyr en fantasy film och titta på det tillsammans.
  • .
  • Ha ett kuddkrig.

Sample idéer

 1. 1
  Ha en ballong jaga. Ge en present kan kryddas lite med en liten "skattjakt". Blås upp några ballonger och gömma sig inuti varje en anteckning om vart man ska gå härnäst. Föreliggande kan antingen vara material eller något enkelt.
 2. 2
  Gör ett pussel närvarande. Hitta ett pussel företag, eller göra ett pussel själv med en bild på dig eller er båda. Vid någon speciell dag, börja skicka bitar i brev.
 3. 3
  Ge en present musmatta. En dum men rolig dag är att göra en musmatta med din partner favorit bild av dig / er.
 4. 4
  Ring din partner. Om (s) han plockar upp, be partnern att hänga upp och plocka inte upp igen. När du äntligen når telefonsvararen, ha något färdigt som kan spela musik. Då istället för att lämna ett meddelande bara lämna en bit av kärlekssång, företrädesvis när något sött som sägs.
 5. 5
  Spela "en kyss för varje skratt" spel. När din partner skrattar, har du rätt att kyssa honom / henne. Det kan vara under en film eller när man går ut shopping eller ett besök på museet.
 6. 6
  Gör partnern känner att du känner förenade med honom / henne. Till exempel, när du reser, är hans / hennes namn på din namnbricka på bagage, satte hans / hennes namn på dörren till ditt rum. Ändra ditt chat-namn för att inkludera eller hänvisa till honom / henne. Få honom / henne att känna att (s) han är en del av ditt liv.
 7. 7
  Spela ballongen spelet. Blås upp en massa ballonger och placera dem mellan dig och din partner samtidigt om i sängen. Försök att pop dem genom att pressa era kroppar tillsammans när du kela. Detta är svårare än det låter. I vissa av de ballonger du kan lägga söta toner.
 8. 8
  Ring för att se om du kan plocka upp något på vägen hem från jobbet.
 9. 9
  Gör en dag. Ring din partner på jobbet och säga: "!? Hej stilig Är du ledig i kväll"
 10. 10
  Skriv din partner en check på en miljon kyssar.
 11. 11
  Ge honom / henne en lott och en lapp: "Jag jackpot när jag gifte mig med dig" eller "Du är en på en miljon."
 12. 12
  Under kalla morgnar värma upp din partners bil.
 13. 13
  Söka inspiration. Använd en synonymordbok för att hjälpa dig beskriva din älskare: härligt, änglalikt, gudomlig, sublimt, lockande, förhäxa, bedöva, ursnyggt, utsökt, underbar, storslagen, charmig, lockande, fantastiska...
 14. 14
  Med hjälp av en kniv, spåra / skriva "jag älskar dig" i smöret. Det kommer att överraska din partner nästa gång (er) han använder den.
 15. 15
  Dölj en kärlek anteckning i flaska vitaminer. Anteckningen säger "Prova några vitamin L."
 16. 16
  Scatter rosenblad över hela sängen.
 17. 17
  Skriva anteckningar på post-it-lappar och hålla dem runt huset.
 18. 18
  Kasta ett mynt i en fontän och gör en önskan tillsammans.
 19. 19
  Komplimang. Det är enkelt, komplimang mer, klaga mindre.
 20. 20
  Om din partner köper läsk från burken, använd en märkpenna för att skriva "jag älskar dig" på toppen av varje burk. Bara göra detta om du konsekvent berätta för din partner att du älskar dem eller det kan vara obehagligt.
 21. 21
  Vakna. Innan att komma ur sängen, möta din partner, ge honom / henne en kyss och säger: ". Jag är tacksam att ha dig i mitt liv"
 22. 22
  Göm en liten present till honom / henne så ni två kommer att finna det under en promenad tillsammans.
 23. 23
  Duschkabin tillsammans endast i ljuset av stearinljus.
 24. 24
  Dra väskan ur din älskare (oanvänd) frukostflingor rutan och skära ett litet hål i den. Sätt en kärlek anteckning. Tejpa ihop påsen och returnera den till lådan.
 25. 25
  Medan din partner tar en dusch, skriva orden "jag älskar dig" i kondensation av badrumsspegeln. Eller om du duscha tillsammans, skriva det när han eller hon torkar sig själv.
 26. 26
  Spela frågan spelet. Gå ut och hitta en bok full av frågor och e-post, eller slumpmässigt be din partner frågan. Eller vara kreativ och svara på deras frågor och svara med din egen fråga.
 27. 27
  En av klassikerna ger blommor. Men gör notera att många människor faktiskt föredrar speciella blommor (inte rosor) eller ännu bättre planterade blommor som de senaste månaderna snarare än dagar. Även om de inte är en trädgårdsmästare, skulle snittblommor bli bättre idé.
 28. 28
  Vänta på att din partner att gå till sängs. Om du har tillbringat kvällen tillsammans, gå till sängs tillsammans... även när kön är inte med på bilden. Det visar omsorg utöver kroppslighet.
 29. 29
  Skicka ett dussin rosor: 11 röda rosor och en vit man. Gör en anteckning som säger "I varje grupp finns det en som sticker ut -., Och du är som en" Eller skicka 11 riktiga rosor och en falsk. Gör en anteckning som säger "Jag ska älska dig tills sista man dör."
 30. 30
  Sätt ett nytt smycke i sin smyckeskrin och vänta på dem att märka det.
 31. 31
  Som en slags gåva, ge dem en hemmagjord "kupong" för något som en fri kyss eller en gratis massage. De kanske inte tar dig upp på erbjudandet, och kommer istället bara hålla kupongen som ett minne.
 32. 32
  Ta dig tid att skriva en dikt, även om det är lite fånigt. De kommer att uppskatta att du brydde sig tillräckligt för att göra det.
 33. 33
  Ta ut dem på en dag som handlar om catering till deras önskningar (i. E. En film eller restaurang eller klubb eller arcade som du vet att de vill, men du är inte normalt att). Bara något speciellt för att låta dem veta att du uppmärksamma deras önskningar.
 34. 34
  Ta bilder av dem, som de inte kan märka och skapa en video med favoritlåt spelas i bakgrunden.
 35. 35
  Ta din partner till ett hus. Det är relativt billigt och de ger en trevlig atmosfär och massor av spel. Om inte, ta en kortlek eller annan liten storlek spelet och ha kul ett par timmar med något gott att dricka och spela spel.
 36. 36
  Var inte rädd för att berätta för din partner när de har väckt dig, berätta för dem retas hur de leder dig i frestelse och sedan kyssa dem. De kommer att känna sig som den lyckligaste personen levande.
 37. 37
  Om du har en romantisk partner, kom ihåg att det går åt båda hållen. Om de gillar att kyssa dig, de gillar att bli kysst.
 38. 38
  Skriv ett "respekt" brev. Berätta för dem 1-3 saker du verkligen respekterar om honom (t.ex., jag respekterar hur du öppnar dörren för mig. "," Jag respekterar din arbetsmoral. "," Jag respekterar hur du verkligen förstår hur bilen fungerar. ")
 39. 39
  Laga en måltid, oavsett om frukost eller middag. Det är enkelt, men ändå alltid har en god effekt.
 40. 40
  Ta romantik till sovrummet och göra något utöver det vanliga. De flesta människor känner sig upprymd att känna sin partner vill behaga dem på ett sätt utöver det vanliga.

Varning

Ingen av dessa är garanterade att fungera. Din partner kan hitta några av dessa barnsliga, andra kanske känner är för intensiv för din relation. Endast använda dem som du tror kommer att fungera med din significant other.