Wka

Hur du säkerhetskopierar kam

Vackra, fylligt hår behöver inte kosta en förmögenhet. Oavsett vad din hårtyp eller längd, kan du lära dig hur du säkerhetskopierar kamma din flätor för att ge dig den extra volym du alltid velat ha. Även kallad retas håret, rygg kamning är metoden för texturering håret undersidan och sedan utjämning hår över toppen för att skapa en illusion av höjd.

Steg

Hur du säkerhetskopierar kam. Applicera en i märket på ditt val, och följ bruksanvisningen.
Hur du säkerhetskopierar kam. Applicera en i märket på ditt val, och följ bruksanvisningen.
 1. 1
  Tvätta håret noggrant med en kropp-byggnad schampo. Välj ett märke som fungerar bäst för ditt hår, och följ bruksanvisningen.
 2. 2
  Applicera en i märket på ditt val, och följ bruksanvisningen.
 3. 3
  Arbeta en Volumizing eller i ditt val genom ditt hår. Börja vid rötterna, och sprida den vidare till ändarna. För bästa resultat, kör en borste genom håret efter applicering för att fördela produkten jämnt.
 4. 4
  Vänd huvudet upp och ner och föna håret. Detta kan skapa volym eftersom håret kan torka nästan viktlös.
 5. 5
  Bestäm vilken del av ditt hår behöver volym och förstå en liten del av håret i handen. Håll håret rakt uppåt, och dra den tätt nog, så att inga trådar kan fly.
 6. 6
  Dra hårlocken du håller fram mot ditt ansikte, med en ungefärlig 45-graders vinkel. Placera din borste eller kam ungefär halvvägs mellan hårets rötter och din hand, och tillämpa stroke företaget Brush nedåt mot hårbotten. Upprepa denna rörelse tills det finns en kudde av hår vid basen av håret sektion. Använd din hårspray för att hålla tillbaka kamning.
 7. 7
  Upprepa ovanstående steg med nästa liten del av håret, och upprepa tills du har volymen på alla de områden du önskar.
 8. 8
  Borsta under bara de ändar tillbaka kammade håret med hjälp av en ljus, mjuk penseldrag. Du behöver tillräckligt tryck för att smälta håret tillsammans för att täcka eller dölja tillbaka kammade områden men inte tillräckligt för att plana ut de områden där du just lagt volym. Ditt hår ska se slät och fullt, och ryggen kamning bör inte vara synliga.
 9. 9
  Avsluta styling ditt utseende men du önskar. Lägg extra hårspray vid behov för att hålla utseendet.

Tips

 • Om du ditt hår, skapa lockarna innan ryggen kamning processen. Curling håret efteråt kan platta baksidan kammade håret.
 • För bästa resultat, försök att undvika konditionering hårbotten området, eftersom detta kan tynga rötterna av håret och göra tillbaka kamning svårare.
 • För längre livslängd volym, använd en kam och retas bara en liten del i taget. Om du letar efter en mjukare effekt, använd en pensel och större delar av håret för att uppnå utseende.
 • Pensla över retad området för att undvika tangly eller tovigt hår!
 • Var noga med att hålla delar av håret du tillbaka kamma så nära ändarna som möjligt. Detta kommer att förhindra kammen från att dra för mycket hår ner och skapar en klump av tovor.

Saker du behöver

 • Body-building shampoo
 • Volumizing balsam
 • Liten borste eller kam
 • Volumizing mousse eller gel
 • Blowdryer
 • Hårsprej