Wka

Hur du anpassa din locker

Din locker är en bit av skolan som är ditt, och med ett par minuter av din dag, kan det äntligen sticker ut. Att dekorera ditt skåp, prova följande tips.

Steg

Hur du anpassa din locker. Kontrollera med din skolpolitik innan dekorera skåp.
Hur du anpassa din locker. Kontrollera med din skolpolitik innan dekorera skåp.
 1. 1
  Kontrollera med din skolpolitik innan dekorera skåp. Vissa skolor kan du måla skåp men andra inte ens tillåta några bilder att hängas. Läs politiken (det är förmodligen i din student handbok), och / eller be en administratör om du har några frågor.
 2. 2
  Rengör skåp. För att göra det mesta av dina dekorationer, se till att du har mycket utrymme att arbeta med.
 3. 3
  Häng bilder inuti ditt skåp. Dessa är de klassiska skåp inredning och är ett bra sätt att visa upp vem du är vän med eller närvarande dejta. Överväg att hänga upp bilder på vänner och familj eller andra bilder som du har tagit, eller göra ett fotocollage av tidningsurklipp, skivomslag, eller bilder du hittat på nätet. Överfyll inte ditt skåp med bilder eller du kommer att upplevas som desperat.
  • Vykort, fina shoppingväskor, eller affischer gör också stora väggbonader, men väljer saker som speglar din egen unika personlighet.
 4. 4
  Häng en spegel inuti ditt skåp. Detta är ett bra sätt att se till att du ser bra ut mellan klasserna - att inte tala om att ta en titt på den som är bakom dig.
 5. 5
  Häng en whiteboard eller corkboard på dörren. Använd den för påminnelser, som att skriva ner en testdatum eller hemuppgift. Om du delar ett skåp med någon du tycker om, kan du även använda den för att lämna anteckningar för varandra.
  • Om du inte har utrymme för att hänga upp en anslagstavla, tycker om uppstickande kork i en vacker formation och de ska fungera som mini anslagstavlor.
 6. 6
  Placera magneter inuti. Du kan köpa roliga magneter som visar upp din personlighet, ha egna foto magneter gjort, eller ens hålla magnetiska bokstäver inuti för att skriva anteckningar. Magneterna kan vara rent dekorativa, men de är också ett utmärkt sätt att hänga anteckningar om du inte kan montera en anslagstavla inne.
  • Du kan också hänga funktionella föremål såsom en magnetisk kalkylator eller kalender.
 7. 7
  Om ditt skåp dörr har slitsar över främre, förvandla dem till brevinkast. Helt enkelt placera en bred öppning kuvert eller litet, platt kapsel under spåren så att dina vänner kan släppa anteckningar inuti.
 8. 8
  Om ditt skåp dörren är målad och klar på insidan, skriva på den med torr-radera markörer. Det är en bra idé att testa en markör på en undanskymd hörna till att den raderar innan du går alla ut och bekänna din odödliga kärlek till din kärlek hela insidan. Om detta fungerar, hålla sig torr-radera markörer på väl synlig plats på insidan av skåp (ex. bunden till strängar och hängande från magneter) så att du aldrig förväxla dem med Sharpies.
 9. 9
  Lägg till din favorit Bobble-head, uppstoppade djur, eller statyett i det. Se till att den är liten nog att du fortfarande har utrymme kvar för resten av dina grejer.
 10. 10
  Lägg en doft. Förvaringsskåp inte får en massa luftcirkulation, så överväga att spraya din parfym / cologne inne eller lägga till en luftfräschare. (Inte begränsa ditt tänkande till dessa papper fresheners du hittar i bilar,. En hel del butiker säljer miniatyr flaskor av luftfräschare som kommer i massor av olika dofter) Som en extra bonus, kommer detta det hjälper dölja lukten av det smörgås du lämnade in det förra veckan.
 11. 11
  Lägg beslag. När du har ditt innehåll arrangerade, gå vidare och accentuera det. Du kan sätta in band streamers, tygbitar, etc., eller så kan du även sätta in en tunn träram runt din konst.
 12. 12
  Blanda upp det. Du kan behålla samma tema hela året eller du kan göra om delar av det eller hela från gång till gång. Överväg att göra säsongsmässiga förändringar eller dekorera ditt skåp för semester eller viktiga händelser. Håll det intressant året runt. Du kan även få nya vänner också!
 13. 13
  Håll ditt skåp snyggt. Nu när du har spenderat all denna tid att få ditt skåp precis rätt, hålla den i gott skick. Rengör den regelbundet och hålla dina böcker organiserad. Bara att öppna och stänga dörren till ditt skåp kommer så småningom att göra saker och ting börjar flytta runt, speciellt om du inte har hängt dem mycket säkert, så regelbundet underhålla din konst att hålla den snygg.
 14. 14
  Sätt ditt schema där. Detta är super bekvämt för oss, eftersom vi definitivt skulle vilja veta vart man ska gå härnäst. Du kan skriva ut och anpassa ditt schema med hjälp av Excel. Ändra teckensnitt och färger, etc. Du kan göra det vilken storlek du vill ha, till exempel, kan du göra den tillräckligt stor så att den är lika stor som en ram, eller så kan du göra det små så det är gulligt och precis som en påminnelse. (om du vill sätta en hel del andra saker) bara till att den är läsbar!

Tips

 • Att sätta tapet eller omslagspapper är en bra idé, men vissa skolor är emot det. Om din skola är mot väggen tapetserad förvaringsskåp du kan köpa magnetiska tapeter från Staples. Den fastnar på bra och är lätt att ta bort om du vill ändra ditt skåp i framtiden.
 • Gör din egen whiteboard med hjälp av papper och tejp (den stora tydliga slag). Rita ett mönster på papper innan beläggning med tejpen. Det gör en personlig whiteboard.
 • Dollar store är ett bra ställe att leta efter häftiga magneter. Du kan också överväga att köpa några klibbiga-klibb (Blu-Tack) som rymmer upp bilder och lossnar lätt.
 • Sätt ett par av dessa svarta magneter på baksidan av en vanlig anteckningsbok. Du kan hänga upp det på ditt skåp dörren så att om kör sent för en klass kan du bara ta den bärbara datorn och få den att ta anteckningar.
 • Det bästa stället för att visa din karaktär i locker är innerväggarna, helt enkelt eftersom det finns så mycket utrymme inuti och när du öppnar upp ditt skåp som är den enda plats som rymmer en hel del dekoration. Inte försumma väggarna i ditt skåp, men, om du har tillräckligt med utrymme kvar, satte några bal bilder där.
 • Dekorera utsidan av vänners skåp med band och banderoller för sin födelsedag är ett bra sätt att visa att du bryr dig. Du kan också hålla en liten anmärkning i det från tid till att påminna dem om att du alltid kommer att vara deras vän.
 • Försök att dekorera taket i ditt skåp. Du kan prova bakgrundsbild (om din skola tillåter det) eller kraftigare papper. Du kan även hänga något som en mobil!
 • Borta om ett tema? Här är några idéer:
  • 60 s, 70 s, 80 s...
  • Dans
  • Musik... sång, musikteater, instrument...
  • Ditt favoritlag
  • Filmer / film / tv-program du älskar
  • Din favoritbok
  • Din favoritfärg
  • Hjälp miljön / bevarande-tema
  • Din familj / vänner (husdjur räkna). Om du laddar bilder på datorn, kan du göra ibland bilderna olika färger för att göra det intressant.
  • Utanför läroplanen tema (din favorit-sport, drama club, sång klubben, musikal, instrumentera, tech club, etc.)
  • Matlagning / mat tema (kom igen, har du smet mat i skolan innan)
  • Choklad tema: få vanligt brunt eller tan tapeter och hänga Hershey kyssar eller andra små praliner på väggarna (eller gör en kartong ficka och sätta magneter på baksidan för att hålla upp dem), nu har du något till mellanmål på mellan klasser!
 • Har några vänner hjälper dig att inreda ditt skåp, och hjälpa dem att dekorera deras. Det är fantastiskt vad man kan åstadkomma när du sätter dina kloka huvuden ihop, och varje gång du går till ditt skåp du ska tänka på vad bra vänner du har.
 • Du kan knyta en rosett på utsidan av ditt skåp (genom slitsarna.) Om du är orolig för att någon tar bort det, knyt den i en dubbelknut på insidan, sedan ta med den till utsidan och knyt en rosett som du normalt skulle.
 • Det skulle vara mycket kreativa för att designa ett skåp baserat på dina klotter. Häng teckningar / målningar upp, klotter runt din whiteboard, få lite kreativ omslagspapper, få blankt omslagspapper, och göra en doodle på det varje dag.
 • Gör en pennhållare genom att skära bort baksidan av en plastmugg och använda Sticky-Tack för att hålla det till ditt skåp väggar. Den är perfekt för att hålla pennor!
 • För att skapa ett tema, matchar insidan av ditt skåp till en av dina pärmar (eller vice versa) genom att använda samma färger, bilder, klistermärken, osv!
 • Dekorera ditt skåp i din egen skola tema! Du kan dekorera den i din skola färgar, och hänga upp en bild på din skola maskot. Även du kan sätta bilder på dig och dina vänner klädda i din skola färger!

Varningar

 • Förvara inte riktigt viktiga / personliga saker i ditt skåp som dyra smycken, dyra elektronik osv eftersom någon skulle stjäla den om de upptäcker ditt skåp kombination. Också, inte sätta något i ditt skåp som du inte kan ersätta, eftersom det ibland saker faller ner och gå sönder eller bli stulen.
 • Tänk på att när du har ditt skåp öppna, kommer andra människor, inklusive lärare, att kunna se vad som finns i det, så var försiktig med vad du väljer eftersom dåliga grejer kan få dig i stora problem. Skolorna har rätt att söka ett skåp som helst, så kom ihåg att allt som inte är tillåtet i skolan skulle inte heller vara tillåtet i ditt skåp.
 • Ett skåp kan vara ett uttryck av dig, men ta det inte för allvarligt. Bara för att de saker som ni hängde upp i skåpet är inte lika coolt som vad personen bredvid dig inte betyder att du inte är så coolt. Du är bara annorlunda än dem, och de har en annan stil än du. Kanske till dem, ser din kylare!
 • Var mycket försiktig när du använder någon form av tejp eller lim. Dessa kan vara nästan omöjligt att helt ta bort i slutet av läsåret. Istället använder magneter eller ens klibbig please.
 • Kopiera inte någon. Vissa personer får mycket förolämpad om du kopierar dem, så bara inte ta chanser, speciellt om de är dina vänner. Det kunde avsluta förhållandet. Det är ditt skåp, så vara original.
 • Spendera inte för mycket pengar på att dekorera ditt skåp. Försök att göra det mesta själv eller be vänner och familj att hjälpa till. Du kan också be dina vänner och familj om de har några extra objekt som du kanske kan använda för att göra dekorationer för ditt skåp.
 • Ställ inte magneter på utsidan av ditt skåp som människor kan stjäla dem
 • Lägga mat i ditt skåp för ett mellanmål är ok, men kontrollera utgångsdatum och kasta ut när du är klar med det. En illaluktande skåp är värre än en snack-fri en.
 • Se till att kolla med din rektor eller admins innan anpassa ditt skåp. Vissa skolor har politik mot skåp inredning.

Saker du behöver

 • Locker
 • Tidskrifter, bilder, internet foton, bilder av vänner, etc.
 • Kartong / kartong, tapet, konstruktion papper etc för foder locker
 • Sträng av ljus
 • Dekaler
 • Locker hylla
 • Magneter
 • Tyg klipp
 • Rengöringsmedel för att skura ur skåp
 • Luftfräschare
 • Spegel
 • Kalender för märkning datum och tider
 • Anteckningar
 • Pennställ
 • Klocka
 • Något som är din favorit färg som bara säger att du
 • Locker kit som har många saker på denna lista i det att spara tid och pengar
 • Anslagstavla eller whiteboard
 • Anslagstavlor stift eller torr-radera markörer
 • Snacks (var försiktig, eftersom detta kan leda till en stökig, otäck skåp)
 • Om de tillåts band (tillval)