Wka

Hur du får din pojkvän att ägna mer uppmärksamhet åt dig och inte hans vänner

Känner du din pojkvän är mer uppmärksam på sina vänner än din relation? Här är hur man får strålkastarljuset tillbaka på dig.

Steg

Hur du får din pojkvän att ägna mer uppmärksamhet åt dig och inte hans vänner. Förstå orsaken till hans sjunkande uppmärksamhet.
Hur du får din pojkvän att ägna mer uppmärksamhet åt dig och inte hans vänner. Förstå orsaken till hans sjunkande uppmärksamhet.

Vanliga sätt att öka pojkvän uppmärksamhet

 1. 1
  Förstå orsaken till hans sjunkande uppmärksamhet. Det kan finnas flera anledningar till hans avtagande intresse och några av dem kan även ha något att göra med dig. Stress på arbetet, ohälsa eller ångest över sin familj pressa ofta en mans romantiska längtan.
 2. 2
  Hitta aktiviteter som ni båda gillar att göra tillsammans. Oavsett om det är en promenad eller resa till stranden eller en film, hitta något som ni båda kan bli upphetsad över och göra tillsammans. Prova så många olika saker som du kan tills du hittar ett par som ni båda verkligen njuta. Försök att tänka tillbaka till när du träffade honom och vilka aktiviteter ni båda brukade göra när du var först att gå ut.
 3. 3
  Göra kompromisser. Även om det inte kan vara roligt, ibland kanske du bara gå till en fotbollsmatch med honom eller titta på tv. Om du gör saker han tycker om att göra, kommer han att vara mycket mer mottagliga för att uppmärksamma dig när du gör saker som han inte tycker om också.
 4. 4
  Försök att vara vän med sina vänner. Detta betyder inte att du måste börja sörplar öl eller gå extatisk över en fotbollsmatch. Bara vara glad och positiv. Din partner vänner också kommer att vilja umgås med dig, medan din man kommer att njuta av att ha ditt företag också.
 5. 5
  Ta initiativet. Ut ur vanan att alltid lämna din man för att planera dina datum. Till exempel, kan du ta med din partner ut för en film eller show och avrunda kvällen med middag på en plats efter eget val. Detta kommer inte bara att få hans uppmärksamhet, men kanske göra honom tacksam nog att vilja återgälda det nästa gång.
 6. 6
  Gör dig själv mindre tillgängliga. Var inte så angelägen att svara varje gång han ringer eller texter. När han buggar dig om att inte svara genast, berätta för honom var upptagen på ett artigt sätt. Män gillar vad de inte kan ha hela tiden.

Arbeta med sig själv

 1. 1
  Sluta kräva uppmärksamhet. Ingenting gör en kille springa iväg snabbare än en tjej som skapar en scen, kräver att få veta varför han inte har varit uppmärksamma på henne nyligen. Tigger inte eller gräla med din partner eller han kommer att tro att du bara är att vara dramatisk.
 2. 2
  Vara oberoende. Kontrollera att du har dina egna intressen och vänner. Om han går ut med sina vänner och sedan gå ut med din. Prova ut för ett idrottslag som du gillar. Låt honom inte hålla dig tillbaka från dina fritidsintressen.
 3. 3
  Ta hand om dig själv. Ingenting bör hindra dig från att välja en hälsosam livsstil. Fortsätt att ha en näringsrik kost och gå på regelbundna tränade. Bry dig om ditt utseende, men inte hemsöka över det. Tänk på att om den enda anledningen till din partner är intresserad av dig är för ditt utseende, då han förmodligen vill ha din kropp mer än ditt hjärta.
 4. 4
  Förstå ditt eget beteende. Är du tjatar alltid honom att göra något han inte gillar, eller har du frågat honom att ändra någon aspekt av hans personlighet? Känner du dig helt enkelt inte får vad du vill ha ut av relationen? Analysera situationen (inom rimliga gränser) kommer att bidra till att uppnå den uppmärksamhet du vill ha.

Tips

 • Oroa dig inte för mycket om att förändra honom. Du kan inte ändra en person som inte vill ändra. Minns de egenskaper du drogs till innan du dejtade. Om något behöver tweaking, göra lite beteende modifiering. Visa honom genom att vara en förebild.
 • En flickvän är fortfarande en vän. Var noga med att vara där för honom när han behöver det mest, och han borde vara där för dig också.
 • Innan du startar en kamp, ​​stanna upp och tänka om vad han gör är verkligen värt att kämpa över. Merparten av tiden (om det är något litet) kommer du gå vidare och glömma att du ens var upprörd. Bara hålla dig upptagen med andra saker också. Med detta jag hänvisar inte till större saker, bara dessa små irriterande saker, som den nya iPhone 5;).
 • Försök att undvika svartsjuka. Det resulterar i låg självkänsla och ser ful.
 • Bli inte upprörd när din pojkvän har en "utekväll med grabbarna."

Varningar

 • Agera mer upptagen och gå om ditt företag, kan faktiskt dra honom tillbaka till dig. Män behöver utrymme här och där för att inse vad som betyder för dem.
 • Om du känner att du ignoreras eller inte får vad du förtjänar ur relationen, kan det vara dags att gå vidare.
 • Alltför många tjejer blir anorektiker eller bulimiker över sina pojkvänner. Inte bara kommer det inte hjälpa en kille ägna mer uppmärksamhet åt dig, men det är farligt beteende som kan vara dödlig.
 • Att vara besatt över saker han gör eller var han är kommer att göra din pojkvän undvika dig och eventuellt bryta upp med dig.
 • Bry dig inte till de små skämt han gör att skada dig. Killar är inte de enda som inte har en aning om vad de talar om.