Wka

Hur du ger dig själv en tatuering utan en pistol

Använda en pistol är mer smidig, men "stick-och-poke" tatueringar har sin egen charm. De tar lite längre tid, men den möda gör dem särskilt tillfredsställande - och leveranser är få till antalet. Ovanpå det, kan du fortsätta att arbeta med dem ganska mycket som helst. Emellertid måste utformningen av din tatuering vara ganska enkel, och i tunna linjer.

Steg

Hur du ger dig själv en tatuering utan en pistol. Med pennan, markera din design på din hud.
Hur du ger dig själv en tatuering utan en pistol. Med pennan, markera din design på din hud.
 1. 1
  Köp tusch. Det måste absolut vara tusch, eftersom alla andra bläck har potential att ha toxiner och avvisas av (eller möjligen gift) din kropp. Tusch är kolbaserade, vilket är varför det inte är allmänt avvisas. Köp en fin spetsig nål och se till att du har tvättsprit till hands. Du behöver även en permanent markör (Helst en fin-punkt Sharpie).
 2. 2
  Med pennan, markera din design på din hud.
 3. 3
  Sterilisera det område som ska tatuerade med tvättsprit. Detta kan smeta Sharpie vissa, men inte tillräckligt för att radera den helt.
 4. 4
  Sterilisera nålen. Du kan koka den i några minuter för att säkerställa att den är ren.
 5. 5
  Häll lite india färgpulver i en liten, steril skål av något slag.
 6. 6
  Doppa spetsen av nålen i bläcket, och skjut in den på din hud. Det lämnar en liten prick. Fortsätt att göra detta tills din design är klar. Det kan finnas en del blod, och det är okej - men det borde vara väldigt lite blod. Tryck inte nålen för långt. Allt bläcket behöver göra är att komma tillräckligt långt in i huden som det är i mellan skikten. Detta kan endast ske genom känsla, vilket är varför du ska göra det själv och inte låta någon annan göra det åt dig. Det kommer att skada någon.
 7. 7
  Efter varje märke, ta en bomullstuss med tvättsprit och kör den över området för att tvätta bort den extra bläck och hålla huden ren.
 8. 8
  De små märken varje nålspetsen lämnar i din hud kommer att expandera en mycket liten mängd, förhoppningsvis eliminera alla utrymmen i mellan. Däremot kan du behöva gå tillbaka genom och "röra upp" din design.
 9. 9
  Kasta bort allt Indien bläck kvar i skålen, eftersom det är inte längre steril.

Tips

 • När tatueringen är läkt, kan du återfukta den med en oparfymerad lotion.
 • Stick-och-peta tatueringar fungerar bäst om de är mycket små och mycket enkel.
 • Neosporin är bra för att hålla bort infektionen, men det kan dra ut bläcket över tiden. Använd en salva som heter "A & D". Det är ett antibiotikum grädde som har vitamin A och D, och det drar inte ut bläcket.
 • Din tatuering kommer skorv, och du kommer att förlora en del bläck under denna process. Det är därför du kan behöva röra upp några gånger innan du är nöjd. Detta är en process som kräver tålamod och flit, och stor uppmärksamhet på detaljer.
 • Färgat bläck är ofta inte kolbaserad, så stick med svart.
 • Tvätta din tatuering med salt-vatten två gånger om dagen i en månad.

Varningar

 • Ge dig själv en tatuering hemma är riskfyllt. Det säkraste alternativet är att få det gjort professionellt, men du kanske inte kan eller inte vill.