Wka

Hur du be dina föräldrar om runescape medlemskap

Så, har du slutfört en massa gratis-to-play aktiviteter på RuneScape och vill ha något mer. Varför inte få ett medlemskap? Men, måste du fråga dina föräldrar först. Om du vill övertyga dina föräldrar att låta dig få ett medlemskap, läs vidare.

Steg

Hur du be dina föräldrar om runescape medlemskap. Få ditt runescape konto redo för medlemskap.
Hur du be dina föräldrar om runescape medlemskap. Få ditt runescape konto redo för medlemskap.
 1. 1
  Få ditt runescape konto redo för medlemskap. Gör massor av GP och höja din bekämpa nivå till ett skäligt belopp. Fylla på free-to-play objekt som kan hjälpa dig som medlem, som runor, rustningar, vapen, eller bara pengar.
 2. 2
  Kontrollera din kalender. Är din födelsedag eller en stor semester kommer upp? Försök be om medlemskap i present.
 3. 3
  Övertyga dina föräldrar att du är mogen nog. Gör alla dina sysslor utan att klaga, överraska dem med en tjänst, och inte plocka några slagsmål med syskon.
 4. 4
  Var inte krävande. Sitt ner med dina föräldrar och visa dem vad spelet är, hur det fungerar, och föräldrarnas guide till spelet. Vissa föräldrar kan ändra sig om de vet vad som händer, och kan vara glad att se att tillhandahålla ett medlemskap kan hålla dig sysselsatt längre. Alternativt, erbjuda att betala för en RuneScape medlemskort.
 5. 5
  Erbjud dig att betala för det själv om de fortfarande säga nej. Lova till dem att du inte kommer att spendera varje vaken stund på datorn. Gör ett löfte blad för dig och dina föräldrar att underteckna som inkluderar vilka timmar eller hur mycket tid du kan spela RuneScape om medlemskap är tillåtet. Ett annat alternativ är att förkorta eller begränsa medlemskapet med ett par månader, till exempel en sex månaders gräns. Du kan även avvara ut din månatlig ersättning i utbyte mot medlemskap.
 6. 6
  Gör något för dina föräldrar. Gnid ryggen. Laga en måltid för dem. Gör dina sysslor korrekt och snabbt. Vänta tills de är på bra humör, så fråga dem.
 7. 7
  Vänta tills du får din rapport kortet. Försök att övertyga dem om att dina betyg är bra, och du kan fortfarande hänga med dina betyg och samtidigt ha lite kul på datorn.
 8. 8
  Gå sitta bredvid dina föräldrar och spela runescape. Gå leta efter medlemmar objekt och varje gång du ser en del säger, "Åh nej, måste du vara medlem för detta." Gör detta tills de kommer till dig.
 9. 9
  Leta efter grannar eller någon i din släkting och vänner som kanske behöver lite hjälp, eller deltidsarbete under sommaruppehållet. Låt dem veta att du vill göra något enkelt arbete, som att gå ut med hunden, måla staketet i 1 - 3 månaders medlemskap i RuneScape.

Tips

 • Ett annat sätt att i hemlighet betala för ett medlemskap är att köpa en RuneScape spel kort. Med tanke på att det inte rör kreditkort, betalkort eller avdragsgilla punkter, är detta din bästa bild. Alternativt kan du göra andra erbjudanden via PayByCash eller liknande, men var försiktig.
 • Om dina föräldrar säger nej som det slutgiltiga svaret, kan du använda text servicemeddelande abonnemang för £ 5 eller 10€ 0,99 US på din mobiltelefon. Detta kanske inte fungerar om dina föräldrar uppmärksamma kontoutdrag.
 • Om du inser att medlemmarnas spelet kanske inte för dig, eller om du ser att vara en fri spelare är fortfarande roligt, kan du berätta för dina föräldrar att avbryta. Gör detta snabbt så att de inte vill slösa pengar!
 • Om dina föräldrar göra säga ja, tacka dem. Din uppskattning kan bara inspirera dem att hålla ditt medlemskap går längre.
 • Gör inte något som skulle göra dina föräldrar avbryta medlemskapet. De kan avbryta när som helst, så stanna på sin goda sida.
 • Som för medlemmarnas spel, har du många val att göra. Om du har en e-postadress, kan du anmäla dig till Loyalty Programme. De belöningar, som alla är i spelet, är ganska cool, och de titlar och emotes föra över till den fria leken.
 • Var försiktig i medlemsländerna världar. Det finns gift, sjukdom, monster boss och farliga områden att se upp för. Alltid vara beredd.
 • Gör det bästa av ditt medlemskap. Tjäna quest poäng, och höja din kompetensnivå som galen.

Varningar

 • Se upp för bedragare! De kan dra av ännu mer avancerade bedrägerier i medlemsländerna världar.
 • Gå inte in i områden om du inte vet vad de är! Kontrollera Game Guide eller RuneScape Wiki för information om dessa områden.
 • Var försiktig i PvP eller PVM situationer. Ledamöternas spelet kan bli komplicerat snabbt.