Wka

Hur man har kul medan du är jordad

Att vara jordad stinker - eller hur? Fortsätt att läsa och du kommer att ha mycket roligare under ditt straff.

Steg

Hur man har kul medan du är jordad. Om du har tid mellan den tid du kommer hem från skolan och när dina föräldrar kommer hem, börja planera vad du vill göra den natten, som att läsa en intressant bok eller lyssnar på musik.
Hur man har kul medan du är jordad. Om du har tid mellan den tid du kommer hem från skolan och när dina föräldrar kommer hem, börja planera vad du vill göra den natten, som att läsa en intressant bok eller lyssnar på musik.

När jordad från allt

 1. 1
  Om du har tid mellan den tid du kommer hem från skolan och när dina föräldrar kommer hem, börja planera vad du vill göra den natten, som att läsa en intressant bok eller lyssnar på musik. Om du vill bo lite efter skolan, berätta för dina föräldrar att du behöver besöka ett fåtal lärare efter skolan.
 2. 2
  Dölj dina grejer. Föräldrar är ökända för att ta iPods, mobiltelefoner och alla elektronik som de kan hitta. Om du har en kartong eller byrålåda, lägg din mobiltelefon, iPod, Gameboy, etc. i den och lägga den under täcket i sängen. Detta fungerar bättre om du har en tjock eller dunfilt, så hitta en om du måste.
 3. 3
  Om du saknar din favorit sak som simning, gråta och gråta och håll andan tills slutligen, får dina föräldrar uttråkad av det och säga "ok, du kan gå." Men med den här, inte få dina förhoppningar upp. Detta trick beror på hur mjuka dina föräldrar är. Om de inte är slag eller mjuk, detta bara kan göra det värre.
 4. 4
  Nu om du har tur och har en stor stereo i ditt rum, kan de ta sladden om det gör separat. I detta fall, få en annan sladd och detta sätt kan du fortfarande ha musik. De förmodligen inte kommer att försöka ta en stor stereo (eftersom föräldrarna verkar vilja ser dig inte märker att något saknas, kommer de inte ta något stort-oftast) men om de gör, eller har de tidigare, dölja dina CD-skivor, kassetter och iPod och se till att de inte kommer att kunna hitta dem.
 5. 5
  Göm en liten / handhållen CD-spelare (som du kan få för billiga på loppisar och de är verkligen lätt att dölja) Om du använder CD och använda den på natten så att du har en mindre chans att dem klampa in på dig. Var noga med att inte få en med högt "clicky 'knapparna om du inte måste, föräldrar har utomordentlig hörsel-De hör du öppnar / stänger det, och klicka på knapparna om du inte är försiktig.
 6. 6
  Om och när dina föräldrar gå ut, använda tiden till att titta på tv, men kom ihåg de kanaler som de lämnar den.
 7. 7
  Smyga på datorn om du kan... men kom ihåg att täcka dina spår! Du kan också använda datorerna på skolan om du vill, men kom ihåg att vissa skolor har riktlinjer mot att använda sina datorer för icke-undervisningssyfte.
 8. 8
  Uppe sent och smyger ut för att gå titta på TV - det är bra källor på denna webbplats för att stanna uppe sent.
 9. 9
  Om du har en videokamera kan du göra videor av dig dansa till lama musik och när du är un-jordade sätta upp dem på youtube.
 10. 10
  Om du inte har en videokamera, dansa till lama musik är det roligaste du kan ha med dig själv, bara titta i spegeln och ha kul!
 11. 11
  Skriva anteckningar på badrumsspegeln med en bar av tvål... saker som "Hjälp! Jag hålls gisslan av vuxna" eller "Jag luktar metal" kommer att få dem att le och mjuka upp dem.
 12. 12
  Vända saker upp och ned. Bilder på en hylla? Slå bara en över. Rehang kalendrarna, använd din fantasi.
 13. 13
  Bjud in vänner över när dina föräldrar är borta. Använd en bror eller syster telefon.
 14. 14
  När dina föräldrar är ute, stjäla dina saker tillbaka och spela med dem tills de kommer tillbaka. men kom ihåg att sätta dem precis där de var och täcka upp eventuella spår av er gör det.

När bara jordad från att se vänner

 1. 1
  Alla de föregående stegen var för om du inte får använda datorn, TV eller annan elektronik. Om du bara inte får se vänner utanför skolan sedan följa dessa steg.
 2. 2
  Sporta, gå till din lokala fritidscenter och bada eller använda gymmet. Det kan även vara värt att få ett månadskort och vissa gym gör goda affärer för barn om någon av dina föräldrar har ett medlemskap. Om du inte vill spendera pengar på ett gym att gå för en kör eller gå på promenader (särskilt om du har en hund)
 3. 3
  Detta gör antagligen inte låter kul men gör sysslor. Bara se till att huset ser rent för när dina föräldrar kommer hem, kanske tvätta bilen eller göra en större börda. Åtminstone är det något att göra och dina föräldrar kan även förkorta din mening på grund av gott uppförande.
 4. 4
  Alternativt kan du göra motsatsen till det föregående steget och uppror mot dina föräldrar. Smyga ut medan de är på jobbet och se dina vänner. Ta hunden på en promenad och bara träffa vänner utanför.
 5. 5
  Cook. Börja med enkla recept som muffins och sedan om du är jordad under en längre tid kan du bygga upp till mer komplicerade recept och få ganska bra. Lämna INTE kök en enda röra eller dina föräldrar kommer inte bli glad.
 6. 6
  Gör saker. Om du är bra med händerna och sedan bygga saker med skrot. Alternativt om du är bra med en nål och tråd, ändra dina kläder som inte passar eller använd klipp att göra en kudde eller något.
 7. 7
  Spela. Spela kort, spela på en spelkonsol, spela dataspel, leka med dina gamla leksaker från när du var liten.
 8. 8
  Läs.
 9. 9
  Studera eller revidera. Om du är jordad på grund av dåliga betyg sedan göra något åt ​​det. Om dina betyg plocka upp dina föräldrar kommer sannolikt un-jorda dig.
 10. 10
  Titta på TV och film. Titta massor av filmer och om du inte har dem på DVD eller video och sedan få dem på nätet. Titta massor av gamla tecknade filmer som du brukade älska. Om du har boxsets sedan titta på dem. Alternativt, se vad som är på TV.
 11. 11
  Möblera. Om ditt rum ser lite skit, sedan flytta möbler runt, sätta upp affischer och bilder gör ett collage på din vägg av bilder och biobiljetter och sånt.
 12. 12
  Sleep. Ta denna tid att komma ikapp på missade sömn och bara låg runt hela dagen. Jag skulle inte råda denna vardagliga men.
 13. 13
  Utöka din hobby. Om du har en hobby som motorcyklar per säga sedan köpa några gamla delar av en motor och försöka sätta ihop den. Om din hobby är mer som stickning malm något sedan få några mer komplexa mönster och se om du kan göra långärmade tröjor och andra plagg.
 14. 14
  Skäm bort dig själv. Detta är mer för tjejer men killar kan göra det också. Ta långa bad istället för dusch. Gör dina naglar och bär ansiktsmasker och allt det där.
 15. 15
  Om du är jordad under terminstid, se alla dina läxor görs i tid.
 16. 16
  Om du inte kan använda datorn och annan elektronik så här.
 17. 17
  # Om du har tid mellan den tid du kommer hem från skolan och när dina föräldrar kommer hem, börja planera vad du vill göra den natten, som att läsa en intressant bok eller lyssnar på musik. Om du vill bo lite efter skolan, berätta för dina föräldrar att du behöver besöka några lärare efter skoltid.

Utan att bryta reglerna

 1. 1
  Läs, läs, läs! Om du har papperskopior, läs dem hela dagen för att fördriva tiden om dina föräldrar inte har jordat dig från att läsa.
 2. 2
  Spela med husdjur om det finns hundar eller katter i hemmet.
 3. 3
  Spela brädspel.
 4. 4
  Cook om dina föräldrar tillåter det.
 5. 5
  Måla dina naglar (om en tjej)
 6. 6
  Doodle en massa random stuff och rita vad du kan
 7. 7
  Om du kan spela ett instrument som piano eller något gör att

Sluta titta är jordad som straff

 1. 1
  Fundera över varför du gör saker som gör dina föräldrar jorda dig.
 2. 2
  Skriv ner en lista med anledningar till varför du kommer att förbättra och sluta få problem.
 3. 3
  Sätt dig i dina föräldrars situation, och inser att de förmodligen känner behov av att jorda dig eftersom du inte följer deras regler.
 4. 4
  Inse att vara ung är en mycket kort tid i ditt liv, och kanske är jordad är egentligen inte ett straff. Kanske är det ett tillfälle att reflektera, och att anta bättre vanor som gör dig och dina föräldrar stolta.
 5. 5
  Arbetet med fritidsintressen och göra saker som får dig att må bra om dig själv.

Tips

 • Om dina föräldrar har tagit bort datorn, och du vill gå online, använd din DSi eller iPod Touch, om de inte har tagit bort dem ännu. Om de har också tagit dessa bort, kan du använda en mobiltelefon som har Wi-Fi.
 • Om dina föräldrar har sagt att du inte är tillåtet ur ditt rum och du blir uttråkad, när du lämnar rummet, smyga upp något din jumper, som din DS eller nåt.

Varningar

 • Om du åker fast smyga ut medan jordad, kan du få dubbelt straff. Var försiktig.
 • Om de fångar dig ljuga om de frågar något i stil med "har du använda telefonen medan vi var borta?" kommer bara att göra din jordning längre än bara en vecka (s)
 • Fastna kan betyda att du får jordad mer tid, men den här gången innebär det att de kommer att ta bort fler saker, inklusive CD-skivor eller annat som kan få dig att bryta straff.

har ett PARTY!!

 • Om du fastnar, kan du komma undan med det hela "Åtminstone jag bodde i huset".

Saker du behöver

 • en dator
 • en TV
 • en stereo (om du har någon)
 • bra minne
 • en Nintendo DSi / Apple iPod Touch
 • Notebook för att skriva in
 • Pennor / Pennor
 • Spelkonsol
 • en Nintendo DS eller DSi eller 3DS
 • mat
 • drycker

ballonger till fest