Wka

Hur att vinna föräldrarnas förtroende som en tonåring

När en tonåring barn vill frihet, verkar det på den punkten, föräldrar är den mest kontrollerande. Inuti, de vill vinna ditt förtroende och låta dig få din tonåring frihet, och de kan ibland (men inte alltid) inte litar på dig. Denna artikel kommer att hjälpa dig att tjäna dina föräldrars förtroende och kan göra relationen mellan förälder och tonåring starkare.

Steg

Hur att vinna föräldrarnas förtroende som en tonåring. Om dina föräldrar säger att du ska göra något, gör det omedelbart.
Hur att vinna föräldrarnas förtroende som en tonåring. Om dina föräldrar säger att du ska göra något, gör det omedelbart.
 1. 1
  Om dina föräldrar säger att du ska göra något, gör det omedelbart. Ja, du har att göra tvätten eller tömma diskmaskinen första gången. Inte gnälla om det eller säga att du kommer att få till det senare. Bara gör det!
 2. 2
  Var säker på att du har alla detaljer om varje plats du ska till. Detta gör att du kan berätta för dina föräldrar vad som kommer att hända. Du kommer att behöva för att låta dem veta när du måste vara någonstans, som kommer att vara där, vad vuxna kommer att vara där, vad verksamheten handlar om, och vilken tid det kommer att vara över. De vill veta att du är säker när du är borta från dem.
 3. 3
  Berätta för dina föräldrar om du kommer att drivas någonstans. Innan du gör, se till att personen har goda avsikter, har en licens, och är en erfaren förare innan du ber om lov. Du måste kontakta dina föräldrar när du anländer / lämnar och be om lov om planerna ändras och du vill gå någon annanstans. Om de säger, "Nej", acceptera det utan att argumentera.
 4. 4
  Håll huvudet kallt om dina föräldrar inte låter dig göra något. Ropade tillbaka och argumentera ger ett dåligt intryck och gör att du ser ut som en 2 år gammal. När allt kan de vara rätt i att inte låta dig göra det aktivitet.
 5. 5
  Gör alla dina sysslor och läxor. Gör dessa utan alltid blivit ombedda att göra dem. Med läxor, bara inte skrivit läxor. Studera vad som angavs i klassen och läsa framåt för att vara förberedd för nästa klass.
 6. 6
  Säg något bara om du menar det. Svara inte ur känslor.
 7. 7
  Om dina föräldrar anklaga dig för att göra något du inte gjorde, slappna av och lugnt berätta din sida av historien. De kommer att kunna förstå dig.
 8. 8
  Se till att göra små saker för dina föräldrar, vill fylla sin drink eller göra frukost, utan ombedda. Dina föräldrar kommer att älska dig ännu mer och kommer att göra saker du vill göra för en chans.
 9. 9
  Om du gjort ett misstag, stora som små, erkänna att du hade fel och inte göra några ursäkter eller skylla på något eller någon, för om du gör det kommer dina ursäkter verkar falska och inte meningsfull.
 10. 10
  Bli inte arg om dina föräldrar ge dig råd, även när du vet vad du ska göra redan. Bara verkligen lyssna på dem, säga tack och berätta för dem att du kommer att överväga det. Detta kommer att hjälpa dina föräldrar vet att du lyssnar och är emot råd.
 11. 11
  Ta inte fördel av dina föräldrar. Skulle du lita på någon som du vet helt enkelt använder du?
 12. 12
  Följ alltid utegångsförbud regler. Även om partiet är "bara komma igång," gå hem när du ska. Ännu bättre, vara hemma innan du ombeds att vara hemma. Kom ihåg: är en trivial part kommer att vara värt besväret och misstro du kommer att få (i)?
 13. 13
  Om de inte godkänner något du gör och börjar skälla eller straffa dig för det, inte prata tillbaka eller skrika, bara hålla tyst och hålla dina kommentarer för dig själv. Detta kommer att göra argument och bannor slut snabbare, och kommer att hålla dem mindre arga på dig.
 14. 14
  Om dina föräldrar säger att "du har fel" eller säga något i den stilen, argumenterar inte, bara säga "okej, jag är ledsen." i en lugn och cool sätt.
 15. 15
  Om du måste tänka två gånger om något, gör det inte. Att göra något som är olagligt eller inte tillåtet att vara en av de snabbaste sätten att förlora dina föräldrar litar på.
 16. 16
  Agera moget. Detta kommer att bidra till att vinna deras förtroende snabbt.
 17. 17
  Visa respekt genom att följa deras regler, gör vad de frågar, och inte prata tillbaka eller kasta förolämpningar på dem. Att lära sig att bita tungan är en stor skicklighet lärt dig när du mognar. Argumentera, frågar om och om igen, tjata dem, vrida sina ord, försöker skuld dem, plädera, försöker göra affärer med dem, etc. kommer bara sätta dig så mycket längre bort från att tjäna deras förtroende.
 18. 18
  Umgås med människor av god karaktär. Dina föräldrar vill veta att du har det bra beslutsfattande färdigheter för att välja vänner eller folk att umgås med som bara kommer att bli en positiv inverkan på ditt liv.

Tips

 • Om dina föräldrar prata med dig om samma sak om och om igen, bara gör vad de säger för en förändring. Det tar en hel del stress från dig och dem.
 • Älska dem oavsett vad som händer, även om det innebär att du inte kan göra de saker du vill göra.
 • Ljug inte.
 • Om du tar anstöt genast, berätta för dina föräldrar att du behöver tid för dig själv att svalna, kommer de att förstå.
 • Även om du ska vinna deras förtroende, kom ihåg att inte göra allt för dem oavsett vad, om du inte kan lita på dem, är deras förtroende för dig värdelös.
 • Dont dricka alkohol eller röka

Varningar

 • Om dina föräldrar har anklagat dig för något som du inte gjorde, innan du förklara din sida av historien låter dem avsluta, sedan lugnt säga, "Jag är ledsen för vad som hände och hur kan jag hjälpa till att göra det bättre?"
 • Om du tror att dina föräldrar inte förstår, ge inte upp. Bara hålla på att gå och snart det kommer att gå positivt, förhoppningsvis.
 • Om dina föräldrar är upprörda, ge dem en axel att gråta på.
 • Prata inte tillbaka till dina föräldrar, dåliga saker hända när du ditto och det är respektlöst.
  • Inte berätta för dem att de inte vet vad de talar om, detta kan göra dina föräldrar mycket arg. Kom ihåg att de var tonåringar också, så de uppenbarligen måste veta vad de talar om.