Wka

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig få en iPod touch

Vill du verkligen en iPod Touch? Har du sett dina vänner leker med en och du tänker "Hallå, jag vill ha en." Tja, har du kommit till rätt ställe. Läs på!

Steg

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig få en iPod touch. Kom upp med en bra anledning till varför du vill ha en iPod Touch.
Hur övertyga dina föräldrar att låta dig få en iPod touch. Kom upp med en bra anledning till varför du vill ha en iPod Touch.
 1. 1
  Ha bra betyg! Vad är orsaken till dem för att få dig en iPod Touch när du inte är bra i första hand?
 2. 2
  Kom upp med en bra anledning till varför du vill ha en iPod Touch. Om du säger till dina föräldrar: "Åh, jag vill ha en eftersom alla andra har en." Det kommer inte att fungera. Det gör aldrig. Ta upp ämnet i ett samtal genom att säga något i stil med, "Hannah har en iPod Touch och det är riktigt bra om du är uttråkad," eller "Min nuvarande iPod inte har något mer lagringsutrymme,". Sedan visa dina föräldrar iPod i ett flygblad från en elektronikaffär.
 3. 3
  Hitta ett bra tillfälle att fråga. Ett bra tillfälle att be om en iPod är nära en födelsedag eller jul eller annan helgdag. Om du frågar efter en runt dessa tider, fråga inte för mycket. Din iPod kommer att vara din "stora" present. Om dina föräldrar tror att iPod är för dyrt, erbjuda att betala för hälften av det! Den iPod Touch kan vara lite dyrt. Speciellt 32GB och 64GB versioner (299 $ / EUR och 399 $ / euro respektive). Om du verkligen vill ha det, och dina föräldrar säger att det är dyrt, köpa 8GB versionen om du inte vill ha en massa data i den (199 $ / EUR).
 4. 4
  Om dina föräldrar fortfarande säger att det är för dyrt, inte pund inte dem i ämnet. Det gör det bara värre. Din familj kan ha ekonomiska problem eller något. Vänta ett par månader när du och din familj har mer pengar och be dem sedan.
 5. 5
  Försök att tjäna lite pengar och säga, "om jag kan få en ipod touch, jag betalar hälften".

Tips

 • Först måste du fråga dem om du kan ha en iPod. Tala om för dem att det kostar en massa pengar, men du är villig att betala hälften det. Gör alla de saker som dina föräldrar alltid be dig att göra (städa ditt rum, diska, ta ut soporna, etc.) Försök också och få bra betyg, era föräldrar kommer att älska det! Försök hårt och alltid prata med dem, det gör dem glada och det är alltid en bra tid att fråga!
 • Se till att din iPod är något du verkligen vill
 • En bra sak att göra är att be dina vänner hur de fick sin iPod och vad de sa till sina föräldrar att låta dem få en.
 • Om du redan har en iPod nano eller en annan typ av iPod, erbjuda svarvning i din andra iPod för att få ett lägre pris för iPod touch.

Varningar

 • Nu, när du får den se till att tacka dina föräldrar, inte ber om en telefon täcka för fort, de kanske tror att din lite bratty eller bortskämda.
 • Kom ihåg att dina föräldrar gör mycket för dig, även om du inte inser det. Så bli inte ständigt tjata dem att få något annat. Och en gång varannan dag ihåg att tacka dem för vad du redan har... det kommer också att öka sitt tänkande av dig förtjänar en.
 • Men, om du vill att omslaget typ av snabb, säger att du inte vill bryta det så de ser att du är ansvarig för att ha det.
 • Kom ihåg att iPod touch endast ska vara i dina händer om du är ansvarig nog. Dina föräldrar kommer aldrig få den om du inte gör något.
 • Om du faktiskt lyckas få det, var försiktig med det! Det bryter verkligen lätt! Du kanske vill få en täckmantel för det, men kom ihåg att detta inte gör den oförstörbar.
 • Säg aldrig att du vill ha en iPod Touch bara för att alla andra har en. Det fungerar aldrig.
 • Ibland denna metod inte fungerar så försök och tänka på ett annat sätt och glöm inte att vara trevlig och inte spela upp eller få i dina föräldrars bra böcker.
 • Inte gnälla!
 • Försök att inte fråga för tidigt, eftersom detta kommer att sänka dina chanser att få det.