Wka

Hur att dölja det faktum att du röker från dina föräldrar

Oavsett om du inte vill svika dina föräldrar eller helt enkelt är rädda för eventuella straff för din vana, kan du följa dessa enkla steg för att se till dina föräldrar inte veta.

Steg

Hur att dölja det faktum att du röker från dina föräldrar. Tycker inte illa om dig själv.
Hur att dölja det faktum att du röker från dina föräldrar. Tycker inte illa om dig själv.
 1. 1
  Tycker inte illa om dig själv. Dina föräldrar kommer fortfarande älskar dig även om du röker, men de kommer inte att gilla det.
 2. 2
  Håll dina cigaretter och tändare gömda. Städa upp efter röka en cigarett. Försök att inte använda tändstickor, utan försök att få tag på en tändare. Matcher har en distinkt doft till dem.
 3. 3
  Försök att inte röka inomhus eller omedelbart utanför huset.
 4. 4
  Kasta inte bort de tomma rullar toalettpapper! Stuff dem med skrynkliga torktumlare ark i ena änden, och blåsa röken genom det. Arken kommer att fungera som ett filter för röken. Eller du kan också ta ett gummiband och sätta plåten över ena änden och sedan sätta gummiband över det, och det kommer att ha samma effekt.
  • Ta en promenad runt kvarteret eller rök i hörnet där dina föräldrar inte kommer att se.
  • Rök bara när du är ute med dina vänner, eller när dina föräldrar är "ur huset."
  • Vissa stadsdelar har hus till försäljning eller uthyrning, inte vara dum och rök i det, är det olagligt och du kan åka i fängelse om du åker fast.
  • Om du röker i en bil, knäcka dina fönster några inches och se till att cigaretten är ut genom fönstret, men bakom spegeln. Skruva upp värmen eller AC, beroende på vädret, och Rikta munstyckena mot närmsta fönster för att hålla röken utanför. Bär en tröja, huv upp, medan rökning. Var noga med att andas ut röken med en stark whoosh ut genom det öppna fönstret. När du är klar, rulla fönstren ner mer, lämnar luften på, och luft ut tröjan efter att ta bort den och sedan vända den ut. Drick Gatorade eller Powerade under och efter, som det lugnar halsen och hjälper till med din andedräkt. Efteråt, tugga tuggummi och använda en liten mängd parfym, cologne, eller luftfräschare på händerna. Tvätta alltid med varmt vatten och tvål så snart som möjligt. Kryssning runt en stund för att vädra ut bilen, själv, och andra passagerare. Lämna inte dina fönster knäckt när parkerade vid ditt hus, eftersom det är en död giveaway, såvida det inte är sommartid.
 5. 5
  Eliminera cigarett lukt från dig innan huset. Cigarettrök tar 45 minuter att få av dig kläderna om du röker en, varje gång du röker en annan, tillsätt 15 minuter.
  • Håll en burk cologne eller någon lukt eliminator i bilen för bekvämlighet.
  • Likaså tar ett andetag mynta eller tugga tuggummi för att bli av med din rök andetag, fungerar choklad också underverk för rökig andedräkt. Om du sprayar för mycket dock, kanske dina föräldrar bli misstänksam, om du måste dricka för att bli av med lukten, inte dricka läsk eller vatten, drick en mejeriprodukt som mjölk.
  • Apelsiner och apelsinolja masker också doften av cigaretter mycket väl. Om du kan göra det övertygande, bär en orange med dig som ett mellanmål. Efter rökning, skal och äta apelsin, samtidigt täcker fingrarna och din andedräkt med doft av apelsiner. Eller bära några gummihandskar, och kassera när du har använt dem.
  • Rengör lukten av av fingrarna, eftersom föräldrar som har rökt brukar be att lukta fingrarna före allt annat. Att bli av med lukten kan göras med doftande tvål eller gnugga händerna i en klump av gräs innan ditt hem. Om de frågar varför dina händer har gräs fläckar, berätta för dem att du snubblade och föll. De greaser för händerna fungerar även underverk på att ta bort cigarett lukten från fingrarna.
  • Om du inte vill att dina fingrar att lukta som rök ska du inte hålla på att filtret när du andas.
  • Om dina föräldrar säger att du luktar rök, berätta för dem heller att du var i en rökig plats (till exempel en bar), på en väns hus vars föräldrar röker i huset, eller att några av dina vänner röker. Men kanske dina föräldrar inte vara glad om dessa saker heller, så var försiktig.
  • Rök klamrar sig fast vid håret en hel del. Innan du behöver vara i dina föräldrars företag, försöka hitta ett handfat, och plaska vatten genom håret. Om möjligt, ta en dusch.
 6. 6
  Agera lugnt och naturligt runt dina föräldrar, som om du aldrig rökt och har inget att dölja. Stå stolt, inte vara nervös runt dem. Det bara kommer att skapa en misstanke om att du försöker dölja något.
 7. 7
  Om du har långt hår, sätta upp det i en bulle, så att lukten inte hålla fast vid det så mycket. Dessutom har en hoodie som du kan bära och ta av innan du går in, så din topp undertill inte stinker.
 8. 8
  Ät pepparmint liten pastej, minst 4 de är väldigt bra på att dölja lukten.
 9. 9
  Om rökning ogräs, bör du ha något att oroa sig för, eftersom doften av ogräs inte fastnar på huden
 10. 10
  Om du röker och kör måste du torka instrumentbrädan, handtag, ratt ner med en trasa eller handen eftersom askan tenderar att vila i de områden de flesta. Var medveten om att spruta en massa parfym på dig själv eftersom den plötsliga lukten av parfym med anledning misstänksamhet. Om du råkar stoppa genom en bensinstation innan du kommer hem tvätta händer ansikte och näsborrar (lukten verkar fastna i dem och du tror att allt omkring dig luktar rök) och istället för Cologne Använd tvål och vatten och gnugga in på kläderna. Det döljer lukt och orsakar mindre misstänksamhet. tugga tuggummi men se till att du slänger alla dina tomma förpackningar av tuggummi. Vet också, att dina föräldrar kommer att hitta ut. Det är oundvikligt, så om du kommer att göra det till en vana blir det en ton lättare att bara komma ren.

Tips

 • Ta bort historik för denna artikel utanför familjens dator för att förhindra ytterligare misstankar om sett. Om de hittar i historien, säger du bara "surfa" Google (genom att slå Random artikel länk) och du bara "snubblat" över det. Du har inte läst den!
 • Om dina föräldrar tycker du luktade rök, hävdar andra människor rökning nära dig när du var på en busshållplats eller sprang in en vän som röker.
 • Bo lugnt... De bör inte förvänta sig en sak om du bor normalt.
 • Om möjligt, ha några extra kläder (skjorta eller hatt) med dig eftersom rök lever på tyger efter cologne / parfym har avklingat.
 • Kasta inte dina begagnade cigarettfimpar på verandan eller gräsmatta. Släng alla bevis.
 • Dölj inte dina cigaretter i strumpan låda. Som ses i många tv-sitcoms, kommer din mamma snubblar antagligen på dem medan packning bort dina underkläder.
 • Om dina föräldrar hitta dina cigaretter har en 18 + år gammal vän att skylla det på (de ska vara med på det så om dina föräldrar kallar dem de vet och kan säga något i stil med "Åh jösses jag kvar att packa det tack så mycket jag kommer att plocka upp dem imorgon! ")
 • Om du röker utanför, ta av dig tröjan när du röker, sedan när du är klar med cigaretten, sätta din tröja igen. Detta kommer att täcka lukten av cigaretter på din skjorta.
 • Om du vet en vän som har en mamma eller pappa som röker du kan använda detta som en ursäkt om du fastnar för luktade som cigaretter.
 • De innerfickor för Jackor och rockar är bra ställen att gömma cigaretter och tändare.
 • Lär dig att rulla cigaretter. De luktar mindre än tillverkade dem eftersom de har färre tillsatser, rulltobak och papper kommer att pågå mycket längre än ett paket cigaretter, och de är mycket billigare.
 • Tvätta håret regelbundet. Det rökiga lukt kommer att dröja kvar i håret, speciellt om ditt hår är lång.
 • Sätt dina kläder i en torktumlare i några minuter med tygstycken.
 • I ditt rum, gömma dina cigaretter där de inte syns - t.ex. under möbler eller i en låda.
 • Ha en jacka på dragkedja hela vägen upp och när du är klar ta bort det och vända det ut och in. Detta döljer lukten från din skjorta mycket väl.
 • Det brukar vara svårt att hålla detta från dina föräldrar om du ljuger ofta.
 • Ha en handske på handen du håller cigaretten i.
 • Gör U-formade papper grepp för cigaretter. De kommer att skära ned på kontakten handen gör med cigaretten så att händerna kommer lukta mindre.
 • Om du slutar röka eller inte startar, kommer du inte ha något att dölja.
 • Om du är en pojke då inte bära en skjorta, fastnar röken inte huden så lätt och du kan alltid duscha, medan dina föräldrar förmodligen kommer att komma i kontakt med din smutstvätt.
 • Om du ertappas med cigaretter i fickan kan man säga att du bytte rockar med en kompis som röker och de glömde att ta ut dem.

Varningar

 • Vissa före detta rökare är extremt känsliga för lukten av cigaretter. Om dina föräldrar brukade röka men sluta, kan de märker det ännu mer än om de aldrig rökt tidigare.
 • Kom ihåg, när eller om dina föräldrar fick reda på att du har ljugit för dem, kan de ha svårt att lita på dig igen.
 • Bomullskläder behåller doftar mer än de flesta andra tyger.
 • Vissa märken har en doft som dröjer sig kvar mer än andra. Parlamenten, Marlboro Reds / medier, och Camel filter tenderar att vara fränare. Marlboro Menthol Lights brukar inte lukta så illa.
 • I Köln trick fungerar inte alltid. Om du spraya för mycket, kanske de tror att du får hög off av Axe eller vad ämne du använder för att dölja lukten. Föräldrar med goda näsor (speciellt före detta rökare själva) kommer att kunna lukta igenom det. Skrapa tungan med tänderna för att eliminera lukt, och se till att de känner ett par av dina vänner röker. På så sätt kan du alltid dra den gamla, "Oh, ja, jag umgås med så-och-så. Det är så äckligt, inte är det?" när de frågar dig varför du luktar som en askkopp. Dessutom, kan du säga något i stil med "Åh, Cool!" att vara rolig. Om du skämtar och visar du inte är nervös att de kommer att vara mindre misstänksam.
 • Om dina föräldrar är icke-rökare, kommer de att kunna lukta din rök till slut, oavsett hur hårt du försöker städa själv och dina ägodelar. Även om du inte kan känna lukten av den, kan de. Detta beror på att människor som inte röker har friskare, mer känsliga näsor. Och super-TDE kommer att lukta det genast - om du har en sådan förälder, du vet det redan!
 • Lukten av en enda cigarett varar ungefär en timme, tillsätt 15 minuter för varje ytterligare cigarett rökte i följd.
 • Rökning orsakar mun, svalg, och lungcancer, och kommer att döda. Använd inte om du är gravid eller under-age (denna ålder är vanligtvis 16 i Europa och 18 i Australien, 18 eller 19 i Kanada och 18 i NZ, Storbritannien och Europa.). Det gör också dina händer och tänder gul med nikotin och skapar rynkor och linjer runt dina läppar från att suga på cigaretten.

Saker du behöver

 • Mini Köln / Parfym
 • Mini tandkräm
 • En ren ändring av kläder i närheten
 • Cigaretter
 • Ljusare eller matcher.
 • En stor gömställe. Dölj inte dina röker eller ljusare i fall videospel eftersom föräldrarna vet detta mycket väl. Det är ett gammalt trick som används av hippie ungdom av sextiotalet, sjuttiotalet och åttiotalet. Dina föräldrar växte förmodligen upp med det tricket.