Wka

Hur du be din flickvän eller pojkvän för att gå ner i vikt

Är din flickvän eller pojkvän lite överviktig, och du vill fråga dem om de kan förlora något av det, utan att såra deras känslor? Om så, fortsätt läsa!

Steg

Hur du be din flickvän eller pojkvän för att gå ner i vikt. Konfrontera personen du vill prata om att förlora vikt.
Hur du be din flickvän eller pojkvän för att gå ner i vikt. Konfrontera personen du vill prata om att förlora vikt.
 1. 1
  Konfrontera personen du vill prata om att förlora vikt. Gör detta när ni två är ensamma, utan avbrott.
 2. 2
  Berätta för dem att du vill att de ska vara här under en lång tid, och att du vill hjälpa dem att bli friska.
 3. 3
  Fokus på hälsa, snarare än ser ut. Det är viktigt att förklara att du är attraherad av dem nu, och det borde inte vara i fokus. Du vill bara att de ska känna sitt bästa, och att vara frisk och lycklig.
 4. 4
  Om de samtycker, bli av med all skräpmat i huset, inklusive läsk, hög socker spannmål, osv.
 5. 5
  Ersätt alla skräpmat med frukt, grönsaker, hög fiber spannmål, vatten, vitaminer, etc.
 6. 6
  Föregå med gott exempel genom att modellera bra att äta och träna beteenden.
 7. 7
  Gör yoga, gå på gym, jogga, och ta promenader tillsammans. Att göra det tillsammans hjälper till att hålla din älskade motiverad att hålla igång, och mer vikt de förlorar, desto bättre kommer de att känna sig.
 8. 8
  Under hela processen, ge din kompis uppmuntran. Säga hur bra han eller hon ser ut, hur väl han eller hon gör, hur stolt du är, etc.

Tips

 • Gör det till en del av din dagliga livsstil, snarare än en kortsiktig målsättning.
 • Försök inte att tvinga någon till. När någon är tvungen att göra något, de är mer benägna att antingen sluta i början eller göra det men känner förbittrad senare.
 • Gå in med en positiv inställning, kommer det göra det mycket lättare att öppna upp till din partner.
 • Vara uppmärksam på personens fallgropar. Vad leder eller bidrar till hans eller hennes viktökning? När det finns fysiska eller känslomässiga bilagor (förlossningen, en nyare källa till stress, sjukdom, sörjande en död), vara medveten om att coping metoder utvecklas för en anledning. Ibland, bara att personen aldrig har varit utsatt för hälsosam kost, friska delar, eller kvalitet motion.
 • För lite konkurrens spinn, gå till skolans spår, och tävla mot varandra till fots. Du kommer att ha kul och gå ner i vikt i processen.
 • Håll en logg viktminskning på kylskåpet, ditt namn på ena sidan av papperet, är din kompis på andra sidan. Vecka 1, förlorade 3 pounds, etc. I slutet av månaden, kan du lägga upp den, och se hur mycket var och en av er har förlorat. Du behöver inte hålla startvikten för alla att se, eller du kan även bara spela den procentuella förlusten a la tv-serien The Biggest Loser.
 • Det finns många människor och information i ditt område, och på nätet, så långt som vitaminer, vikt regimer förlust, övningar, mat och så vidare.

Varningar

 • Tappa inte i vikt på ett farligt sätt, som att ta droger eller svälta dig själv.
 • Överdriv inte, hålla mycket vätska i kroppen.
 • Din flickvän / pojkvän kan bli riktigt upprörd med dig eller känna sig förolämpad. Om så är fallet, låt dem veta att du verkligen bryr dig och du bara vill att de ska vara friska.
 • Alltid vara taktfull, och hålla dig själv och din partner lugnad av dina mål: att bli friska individer och att vara i en sund relation!