Wka

Hur du ändrar din identitet

Det är väldigt svårt att helt ändra din identitet. För att göra det behöver du hjälp av regeringen, som normalt bara hjälper skyddade vittnen och misshandlade makar att anta nya identiteter. Du kan inte ändra din identitet för att undkomma fordringsägare, undvik underhållsbidrag eller underhållsbidrag eller dölja ett kriminellt förflutet. Eftersom många poster är datoriserade, kommer din nya identitet vara korsreferenser till din gamla.

Steg

Hur du ändrar din identitet. Övertyga brottsbekämpningen att ditt liv kommer att vara i fara om du inte får en ny identitet, och att du förtjänar hjälp i att anta en ny identitet.
Hur du ändrar din identitet. Övertyga brottsbekämpningen att ditt liv kommer att vara i fara om du inte får en ny identitet, och att du förtjänar hjälp i att anta en ny identitet.
 1. 1
  Övertyga brottsbekämpningen att ditt liv kommer att vara i fara om du inte får en ny identitet, och att du förtjänar hjälp i att anta en ny identitet. Även om du kan ändra ditt namn för nästan någon anledning som inte är bedrägligt, måste du motivera dina skäl för att ändra ditt personnummer. Brottsbekämpande myndigheter kan förse dig med den dokumenterade bevis du behöver ta till Social Security Administration.
 2. 2
  Överväga att anta ett namn som antyder dina förfäder är annorlunda. Till exempel kan du välja en första och sista namn förknippas med ett visst land.
 3. 3
  Flytta långt bort från vänner, familj och arbetsgivare. Inte berätta för någon vad ditt nya namn är eller var du är. Klipp bort all kontakt för att minska risken att någon som känner till din tidigare identitet av misstag utsätter din nya identitet.
 4. 4
  Öva att presentera dig med ditt nya namn och underteckna ditt nya namn så att du inte gör misstaget att använda ditt gamla namn. Likaså öva de lögner du måste berätta om din familj, personliga historia och platser du har bott eller besökt.
 5. 5
  Var beredd att börja om från början. Du kommer att ha några betalningsanmärkningar eller tidigare anställningar. Du kommer inte ha ett jobb eller personliga referenser, och inga uppgifter om någon utbildning eller särskild utbildning. Den som kontrollerar din anställning eller kredit historia kommer sannolikt att vara misstänksam när de hittar ingenting.
 6. 6
  Anta nya manér, klädsel och andra beteenden. Ge upp gamla hobbies och ta upp nya. Du kanske vill ändra din hårfärg, bära färgade kontaktlinser eller ge upp bär kontakter för glasögon för att hålla från att bli igenkänd. Du kan behöva välja en ny typ av arbete.
 7. 7
  Håll en låg profil. Ett antal statliga och privata organ har ett register över din identitet förändras, och din gamla identitet skulle kunna offentliggöras om du är arresterad, stämde eller uppmärksammas av media.

Tips

 • Var noga med att ändra ditt namn innan du ansöker om ett nytt personnummer.

Varningar

 • Inte luras av anbud per post eller på Internet som hävdar att du kan ändra din identitet. De flesta är bedrägerier och ger råd som är olagligt.
 • Om du ändrar ditt personnummer, kommer du att förlora all information som var förknippad med det gamla numret, i vilket fall, kan du inte få de förmåner du kvalificerad för under din gamla identitet.