Wka

Hur får man en kille att erkänna att han gillar dig

Så, har du sett varandra i evigheter, chatta på IM och textning varandra. Du har delat skratt och varma stunder tillsammans. Plötsligt inser du att du har en stark känsla för honom och du känner den är besvarad. Hur får man den killen att erkänna att han gillar dig också? Läs vidare om några tips.

Steg

Hur får man en kille att erkänna att han gillar dig. Kontrollera att fältet är klar först.
Hur får man en kille att erkänna att han gillar dig. Kontrollera att fältet är klar först.
 1. 1
  Kontrollera att fältet är klar först. Inget mer pinsamt än att göra ett drag bara för att upptäcka att ja, han verkligen gillar dig som en vän och han redan har en flickvän.
 2. 2
  Ställa några frågor. Så du har fått reda på att han är singel och letar (eller roaming). vara subtil nu och försöker att kanta lite "ensam" tid tillsammans som är bara mellan er två. Fråga honom vad han tycker om dejta just nu och om det finns någon som han har i åtanke. Naturligtvis är arbetet fram till fråga "bra, vad händer med mig?" men du måste vara försiktig med hur du kommer dit.
 3. 3
  Håll det ljus, blåsig och roligt. Om det går bra på denna punkt, kanske du vill reta honom lite. Humor är ett bra sätt att öppna ett hjärta som lutar mot dig eftersom det gör ni två känner sig mer bekväm. Bara vara noga med att det inte gör det verka som ett skämt, men annars kommer du inte träna huruvida han är seriös.
 4. 4
  Få ytterligare råd. Om du fortfarande är osäker, kan hans vänner vara en bra källa till information. få hans nummer, Fråga diskret och med relativt öppna frågor. Om inte, naturligtvis, skulle du vilja att komma tillbaka till honom, vilket kan vara en bra strategi i sig.
 5. 5
  Ha tålamod. Om han gör som du, kommer det lösa sig och han kommer att låta dig veta.
 6. 6
  Var djärv och fråga direkt om tiden går vidare, men ingenting händer. Det kan sätta honom på sängen och få honom att uttala sin odödliga kärlek till dig. Om det är ja, har du vunnit ditt hjärtas önskan. Om det finns något, åtminstone du vet och det är bättre att veta än att leva i en egen konstruerad förtvivlan. Åtminstone då kan du börja att gå vidare och sluta fantisera och slösar bort din tid.
 7. 7
  Fråga honom! Men gör det på rätt sätt, vara flirtiga inte desperat! Öppna upp med en söt Tror du jag är söt? Om svaret är nej eller han tittar på dig i en konstig (men dåligt) sätt, backa. Om han säger nej i en flörtig sätt eller säger ja, säger Erkänn, du gillar mig och kom ihåg att hålla upp cuteness av det hela. Lycka till! ♥

Tips

 • Om han älskar att lekfullt retas med dig, kan det vara ett tecken på att han gillar dig.
 • Ögonkontakt är bäst. Men inte grilla honom. Han kan få fel uppfattning.
 • Visa honom att du njuter av ditt liv, även om han inte är en del av det. Han kommer att bli mer intresserade och vill vara en del av ditt liv.
 • Om du vill att din kärlek för att jaga efter dig när du vet att han gillar dig, spela svårfångad, men inte för hårt eller han kan ge upp på dig och falla för någon annan.
 • Aldrig förfölja honom på webben eller hålla på att kontrollera telefonen hela tiden, om han vill ha dig, kommer han få det att hända. *
 • Aldrig stirra på honom för mycket.
 • Försök att inte komma på för starkt, du kan verka desperat, ge pojken utrymme också.
 • Ett gott tecken att någon är attraherad av dig, är att de kommer att prata med dig en hel del, kanske till och med uteslutande av andra. Detta fungerar främst för folk du just träffat, vänner kan vara svårare att räkna ut.
 • Låt honom inte se dig stirra Starry eyed.
 • Om planterar han en på dig, trycker bort honom och göra skämt som du behöver för att andas och sedan dra det suga rätt igen

Varningar

 • Dra inte honom från hans vänner. Du verkar ganska snobbig. Bara leta efter honom när han redan ensam.
 • Ibland kan en kille bara inte gillar dig, inte pressa honom för hårt, du måste bara låta honom gå.
 • Var trevligt att killen! Om du inte är trevligt, kommer han gillar inte dig.
 • Bara vara dig själv! Om du är en trevlig, humoristisk, söt typ av tjej... då kanske har du tur! Som bara kan vara vad han letar efter.
 • Kom också ihåg att om han flirta med dig, kanske han bara vill att du ska vara vän med förmåner.
 • Vissa killar kommer att gilla dig men inte vill ha en flickvän, så var beredd om du får detta svar.
 • Vissa killar är inte bra på att plocka upp skyltar och kan helt missa att du inte frågar om deras flickvän status av ren nyfikenhet.
 • Han kunde också ha en flickvän, se till att du följer nummer ett!