Wka

Hur att vara artig i en tråkig konversation

En annan tråkig diskussion om igen? Hur är du i dessa situationer?

Steg

Hur att vara artig i en tråkig konversation. Lyssna efter något som fångar ditt öra som kan vara intressant.
Hur att vara artig i en tråkig konversation. Lyssna efter något som fångar ditt öra som kan vara intressant.
 1. 1
  Lyssna efter något som fångar ditt öra som kan vara intressant. Även om ämnet inte är din favorit ämne, bör du fortfarande lyssna och bidra.
 2. 2
  Om du är riktigt uttråkad, spendera tid på denna konversation på autopilot. på samtalet, men tänk om andra saker.
 3. 3
  Prata när du kan och låta intresserade. Ofta innebär tonen i din röst hur trevligt du är. Du kan säga det trevligaste grejer, men om det inte är i rätt ton, så det är oförskämt.
 4. 4
  Titta talaren i ögonen. Detta visar att du är intresserad. Om du gör detta, kommer den personen tror att du är intresserad.
 5. 5
  Byta ämne. Gör det liknande, eller lyssna på något i ämnet som artigt kan leda till ett annat ämne. Till exempel kan du säga "På tal om kriget i Irak, vad tycker du om våld i allmänhet?". Detta är mycket användbart och kan leda dig in i en konversation som ni båda kan njuta diskutera!

Tips

 • Ibland kan du få genom att med ett fåtal ja s och ja i en konversation och fortfarande verkar intresserade!
 • Om denna person har verkligen pågått och om och håller svamla på, vänta på tillfället att byta ämne. Chansen finns, tyckte andra människor dem tråkigt också!
 • För att undvika tråkiga människor, inte alltid prata om dig själv, eller berätta varenda liten detalj av en berättelse eller händelse. Klipp ut alla oviktiga detaljer. Om någon är tråkigt att du, ursäkta dig för ett ögonblick, men inte vara för lång. Säg något i stil med "Ursäkta mig, jag har bara att gå fylla mitt glas" eller "Jag ska hämta lite mat."
 • Vänta en paus i samtalet, men en lång paus upp till 10 sekunder. Detta är ett öppet fönster för att ändra ett ämne, och kan vara en bättre fönster för att ändra det till något helt annat!
 • Ämnen kan förändras snabbt, och har inga likheter. En fråga på Watergate skandalen kan snabbt byta till något helt annat. Förlora inte hoppet om ämnet är tråkigt, som någon (eller om ingen, då du) kan ändra det. Kom ihåg att ändra något, och inte till något annat, eller kommer det att vara oförskämd.
 • Alltid se personen i ögonen.

Varningar

 • Byter ämne i en uttråkad röst är oförskämt. Byta ämne på ett artigt tonfall.
 • Gör inte. Om du börjar prata om skvaller, det visar den andra personen att du är uttråkad och det är mycket oförskämd.