Wka

Hur man ska agera europeiska

Några användbara tips för hur du kan leva, agera och klä sig som en europeisk när du bor i Europa.

Steg

Hur man ska agera europeiska. Bär monterade men inte för hårt skjortor och blusar, och avslappnade men inte alltför vardagligt jean.
Hur man ska agera europeiska. Bär monterade men inte för hårt skjortor och blusar, och avslappnade men inte alltför vardagligt jean.
 1. 1
  Klä stilrena. Bär enkla men attraktiva objekt såsom ärta rockar, kalv höga stövlar och monterade jeans eller byxor. Dessa poster bör vara ganska lätt att hitta i butiker som Charlotta Russe och Kohls. (Vinter) Accessorize #, Har en riklig samling av halsdukar, mössor och söta handskar i din garderob. (Vinter)
 2. 2
  Bär monterade men inte för hårt skjortor och blusar, och avslappnade men inte alltför vardagligt jean. Bär inte rutiga shorts, de är en säker ge bort att du är europeiska. Bär inte flip flops eller färgglada rainboots, dessa är också nästan aldrig sett i Europa. Om du bär sneakers, undvik skrymmande sådana. Européer tenderar att bära lätta, smala sneakers såsom Pumas. Bär gulliga lägenheter men undvik billiga skor! (Sommar)
 3. 3
  Accessorize med pärla halsband, söta armband och hår klipp, det är okej för dessa poster att vara stor men inte göra så pråliga, vara säker på att de är klassiska och underskattade. (Sommar)
 4. 4
  Undvik massor bär massor av trender, gör din egen stil och aldrig handla av skyltdocka, också undvika kläder med namn märken putsade över dem, européer (annat än tweens) sällan bär lagra logotyper på sina tröjor.
 5. 5
  Makeup upp och kropp: uppenbarligen du inte behöver ha den perfekta kroppen, hår, ansikte osv men några saker som hjälper dig att inte vara helt feta, även om du inte nödvändigtvis måste vara super tunn. Håll din make up naturlig användning täcka upp om du har ojämn hud och sedan kanske, lite mascara, en känga av läppglans och kanske en klick rodna men hålla det enkelt och elegant. För mycket smink gör att du ser osäker om ditt ansikte.
 6. 6
  Promenad varje dag, oavsett om du går för en joggingtur eller gå din hund gå någonstans vardag. Européer tenderar att leva aktiva, sunda levnadsvanor.
 7. 7
  Gå till den lokala jordbrukarna marknaden i stället närmaste massproducerade kedja livsmedelsbutik, tillägger denna effekt och du kan få friskare och mer intressanta livsmedel.
 8. 8
  Kör aldrig bilen någonstans om det är inom gångavstånd, cykling eller taxi intervall.
 9. 9
  Äga ett husdjur, oavsett om det är en hund, en katt, en fågel eller något annat djur det egentligen inte spelar någon roll, särskilt om du bor ensam är det skönt att ha någon levande sak att komma hem till.
 10. 10
  Alltid vara positiv men ändå stilrena, inte vara alltför reserverad eller folk kommer tro att du är en tråkig person.
 11. 11
  Det är okej att vara galen då och då, men inte gå till vilda eller vissa människor kommer att tro att du är galen.
 12. 12
  Alltid njuta av dig själv när du går ut.
 13. 13
  Det är trevligt att ha en lugnande hobby som du tycker om, såsom stickning, läsning eller yoga.
 14. 14
  Bjud in folk till ditt hus ofta, detta hjälper dig att göra fler vänner och ger ditt hus en vänlig, positiv känsla.
 15. 15
  Undvik mikrovågsugn middagar och förkokta livsmedel, om du behöver en snabb måltid gör en smörgås eller en sallad istället.
 16. 16
  Alltid dukat bord, även om du bara ska äta på en smörgås och mjölk. Det är okej om du inte har en fullständig bestick, bara duka med en glasplatta och kopp.
 17. 17
  Hus inredning är inte extremt viktigt, men det är bra att undvika följande: Gaudy väggar, matta osv, klibbig vägg papper fälgar, överdriven mässing eller annan metall, metall stjärna dekorationer på utsidan av ditt hus, falska eller plast djur i din yard (exklusive sten eller metall statyer) och allt som var i stil mer än 25 år sedan (spara några dekorer som aldrig går ur stil som den viktorianska utseendet)

Tips

 • Använd inte en falsk accent.
 • Bär inte kläder med namn märken putsade över dem.
 • Vet en hel del om europeisk historia och kultur.
 • Bär inte en massa trender.
 • Alltid ha Nutella i ditt skafferi.