Wka

Hur kan man vara snäll mot en genomsnittlig människa

Välmenande människor tänker inte vara elak, men de saker som de säger kan skada dig och ibland förstör ditt självförtroende. En välmenande vän kan berätta för dig hur mycket vikt du har vunnit och tillsätt en liten lapp att din man kommer att lämna dig, om du stannar fett. En annan vän kan ge dig råd att inte argumentera med din man eftersom han kan gå ut på dig. Dessa få ord kan skicka dig till en terapeut, eftersom du kan börja ifrågasätta dig själv, och du börjar titta på varje ord du säger och varje bit mat du äter. Mean människor älskar att orsaka lidande så få tillbaka på dem genom att vara snäll mot dem.

Steg

Hur kan man vara snäll mot en genomsnittlig människa. Slappna av och ignorera deras sårande kommentarer!
Hur kan man vara snäll mot en genomsnittlig människa. Slappna av och ignorera deras sårande kommentarer!
 1. 1
  Slappna av och ignorera deras sårande kommentarer! Fundera på vad det är som de säger att skada dig. Begrunda. Var deras ord välmenande, eller har du bara ta det som det. Var de verkligen försöker skada dig eller kanske hjälpa dig. Ta vad de säger på ett positivt sätt, eller bara borsta bort det genom att tacka dem för deras hjälp, och betala dem en komplimang istället.
 2. 2
  Kom ihåg det gamla talesättet, kan du fånga fler flugor med honung än ättika. Erbjud vänlighet mot dem som erbjuder ilska, tacka dem för deras råd när de säger något sårande. När de ser att de inte längre gör dig arg, kommer de inte längre att betyda.
 3. 3
  Bjud in dem att umgås med dig eller andra vänner. Gå till sociala evenemang, umgås på köpcentret, gå ut och äta. Gå ur dig sätt att vara snäll mot dem, och förstå att kanske de säger och gör elaka saker, eftersom de letar efter uppmärksamhet eller är ensamma.
 4. 4
  Skicka dem ett kort för Alla hjärtans dag (oberoende deras och ditt kön). Bjud in dem till en fest på ditt hus, vara snäll mot dem och de kommer att lära sig trevligt i gengäld.
 5. 5
  Vara vänner med dem om de vill.
 6. 6
  Följ fred med alla människor och vara medveten om att endast ett fåtal skulle verkligen har för avsikt att skada dig.

Tips

 • Att vara snäll mot någon betyder inte att spendera massor av pengar på dem. Om du vet att det är ett speciellt tillfälle kommer upp, försök att göra något för dem som kakor, ett kort, eller vad passar tillfället. En gåva gjord från grunden är en gåva gjord från hjärtat.
 • Om du märker att personen är ensam, försök att prata med dem och ge dem lite sällskap.
 • Människor som menar är ofta gånger gömmer sårade känslor för sin egen och det hjälper en hel del att visa dem att du är där för dem. Om de ber dig att låta dem vara ensam just nu, respektera deras önskemål.
 • När en person som ständigt försöker skada dig, gå bort! Om de följer dig, återigen gå bort! Hitta en annan plats att vara och så småningom kommer de att sluta följa dig. En person kan inte argumentera med sig själva. Det krävs två för att slåss. Lämna och de kommer att ha någon att kämpa med, och du kommer att bli lyckligare.

Varningar

 • Det finns en skillnad i att vara trevliga och att vara en dörrmatta. Låt dem inte utnyttja dig, och om de fortfarande är elak och otäck, sedan bara sluta vara vänlig. Ibland är trevligt, inte ändra en person som är verkligen menar.
 • Använd inte personliga känslor eller åtgärder av den andra personen att komma tillbaka på dem. Kom ihåg att du vill vara ett exempel på hur man inte ska vara elak, så du behöver inte komma ner till deras nivå.
 • Om situationen blir värre, då du ignorerar bättre dem ett tag, tills de har svalnat deras huvuden.